back on track

hejee

nu är man back on track igen så att säga, haha. skolan började lite smått i torsdags, hade inga lektioner direkt utan mest bara lite info & sen skulle man berätta lite om vad man hade gjort under sommaren oså. ifredags däremot kändes det nästan som om alvaret började lite smått på redigt. baah, ett ganska jobbigt år framför oss kan jag tro. sägs ju att tvåan är värst såå;)

 

fredagskvällen blev ganska så lyckad med min kära syster. började här hemma lite smått sedan tog vi bussen in mot staden där vi åt lite mat först och sedan äventyrade lite smått, haha. sammanfattat ganska så galeet!

 

 

igår tillbringades den största delen av dagen hemma hos min lilla famor, fikade, åt mat, fikade, åt godis, åt glass osv. haha, som vanligt helt enkelt. väl hemma sedan somnade jag så jävla goooott, helt underbart. haha. trodde det var morgon när jag vaknade sedan men klockan var bara åtta så satte igång en film innan jag somnade som en stock igen? haha, trött var jag allt..

 

 

idag har jag inte  gjort allt för mycket, kollat gossipgirl & gick en liten promenadis med mallan bara. men dagen har gått sjukt snabbt i alla fall, ser att klockan redan är halvtolv så är nog bäst att jag försöker sussa nu. skola imorgon ju:( fy!!

 

 

godnattis


090826

det börjar allt dra ihop sig nu... imorgon börjar skolan igen:( vill inte! men känns ändå bra på ett sätt eftersom att man kommer tillbaka till dom vanliga rutinerna igen, men kommer sakna att inte kunna göra alla saker man kan göra under sommaren och speciellt när man har lov. längtarrr redan till nästa! haha. ser absolut inte fram emot en deppig, mörk & tråkig höst nu och det ska det inte bli heller har jag bestämt;)

nu ska jag äta och fixa mig klart innan jag cyklar bort till min lilla mallus. får se vad vi hittar på men gissar på att det blir en runda på stan i alla fall. hörs lite senare! pussis

beautiful day

hallå där:)

gick upp ganska tidigt idag faktiskt. sminkade mig lite fort, åt frukost och sen cyklade jag som en jäkla dåre i motvinden in till stan för att möta sarapara i det underbara vädret (haha). har inte träffats mer än två ggr på hela sommarlovet nästan tror jag, på grund av en massa skit.. men som tur var löste vi allt idag vilket kändes hur bra som hellst. så skönt att få träffa min lilla gullegumsa igen ju!! 

lite senare mötte jag upp mammi i stan så gick vi och beställde klipp&slingtid ode, på torsdag fick det bli, gooodie! sedan slapp jag cykla och åkte hem med henne istället. 

resten av dagen har spenderats alldeles för länge vid datorn känner jag, så nu ska jag försöka dra mig härifrån och hitta på något annat;)haha. hörs imorgon! godnatten


lilililistaa

trååkigt som in i fankisen har jag.. kan verkligen inte sova så jag sysselsätter mig med att göra en liten lista istället(H) haha.

Lovar du att vara ärlig? jadåå

Du heter: sara

Smeknamn: sörre, sarre, parremannen, paris, saris, sizten, nisse(?)
Låt som när du är ledsen sörjer till?: sörjer är väll lite att ta i men när jag är ledsen lyssnar jag ofta på backstreet boys & westlife  (haha)
Beroende av: doodis

Vad tror folk om dig?: ingen aning

Stämmer det?: kanskede
Vad får du oftast komplimanger för?: hmm, vetinte(A)

Vad säger du för att imponera på någon?: haha, ingen aning
Hur imponerar man på dig?: genom att vara sig själv & charmig
Brukar du skratta för dig själv?: haha, blir nog ganska ofta så;)

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: saknar dig:(
Var bor du?: kalmar
Trivs du där?: njae:P
Äger du några converse: neppsi

Sprit, cider, vin eller öl: vin
Brukar du bli för full: kan nog bli så ibland(A) inget man strävar efter dock, haha
Är du allergisk mot något: nej

Hur svarar du i mobilen: aahallååådetärsara

Antal timmar sömn inatt: 9

Brukar du komma i tid: det brukar jag allt
När mår du bra: när mina nära&kära gör det:)

Hur känner du dig nu: cp-pigg

Vanligaste färg på dina kläder: svart&vitt

Vad tycker du om fötter: äckelpäckel

Vad saknar du: fafa:(

Hade du en bra kväll igår: jao

Favorit dryck på morgonen: juice&oboy:D

Rakar du benen: aamenvisstdet

När brukar du oftast gå och lägga dig: runt tvåtiden sisådäris

Är du blyg?: mjaa eller berosso på mot vem, alltid i början i alla fall(A)

Sysslar du med någon idrott: neppsi

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: hm, både ja&nej där tror jag nog
Har du spytt offentligt: haha, har ju det tyvärr
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: skulle testa att göra allt sånt vi tjejer inte kan göra:Dhaha

Är du nöjd med ditt liv: oftast

Är du bortskämd: det tkr jag inte;)
Vad längtar du till?: nästa sommarrr

Har du bra vänner och äkta vänskap?: jaadå, bästa!!

Vad använder du för shampoo?: lánza ngt

Hur gammal är du: 17

Tycker du om någon just nu: nja

Gröna eller röda äppeln: gröna

Gillar du golf: neje, har aldrig förstått mig på det ruliga med det:P

Vilken tid gick du upp idag: elva

Har du sovit i din egna säng inatt: yess

Har du strumpor på dig nu:

Är det okej att gråta: det är klart

När grät du senast: (A)

Vad skulle du göra om du vann en miljon: hmm, listan kan göras lång;) haha

Bär du glasögon eller linser: nej

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: verkligen inte

Har du piercing: Öronen & navlen
Vill du gifta dig: aa

Vill du ha barn: Jaa :)

Solar du ofta: så ofta det går;)

Är du bra på att laga mat: haha bäst är jag
Är du flygrädd: neje

Hur vig är du: är nog så jäkla ovig man bara kan vara tror jag

Är du musikalisk?: haha, är typ tondöv(Y)

Vad dricker du helst när du är törstig: vattten

Vilken är din favoritglass: piggelin

Tror du på ett liv efter döden: det tror jag allt

Tycker du om sushi: nnä
Vad äter du helst när du ser på film: godisss
Har du tandläkarskräck: nej
Är du morgon- eller kvällsmänniska: kvällsmänniska

Vilken ögonfärg har du: blåååa

Har du någon gång gråtit dej till sömns: jao

Biter du på naglarna: inte längre;)

Röker du: nepps

Hur ofta tränar/motionerar du: varannan dag typ ass;)
Senaste låt du hörde: kent - utan dina andetag

ska försöka sussa nu igen, nattinaaatt! ♥


dagens inköp;)






24 augusti

hallå där:)

är sjukt trött för tillfället. har sprungit runt hela stan fram & tillbaka hela dagen känns det som & nu är jag i full gång med storstädning här i mitt lilla rum, mycket välbehövligt kan jag säga, haha. syster och jag var på giraffen innan och tänkte kolla lite på sisters utförsäljning, (butiken ska stängas därför var det 70% på allt), hittade dock ingenting, heelt utplockad var det. så vi tog oss vidare in mot staden där jag lämnade tillbaks en klänning & en väska och köpte mig en annan klänning, ett skärp, en tröja & ett par jeansleggings istället. skitnöjd med alla köp, blev inte redigt lika nöjd när jag såg kvittot i bankomaten, fy på mig=P nu blir det ingen ingen shopping på en månad har jag bestämt mig för, måste lära mig det dära med att spara, något jag aldrig har varit så bra på om man säger så, haha..


nu ska jag försöka städa klart här innan jag cyklar vidare till erren för att sedan cykla till friskis & gymma lite;) var verkligen år & dar sedan jag tränade så får se ifall jag överlever, haha.

nehe, nu måste jag skyyynda-  ha det så braa! puss♥ /S


nyttinyttt

 

 

been there, done that

halluu=)

gårdagen blev superbra. åkte till kallekrona med syster på morgonen, fick lite shoppat faktiskt, lite för mycket egentligen så nu gäller det för mig att hålla hårt i resten av pengarna jag har kvar ifrån lönen, haha. hur det nu ska gå..
stannade hemma hos momo&mofa påvägen hem i lilla torsås. myspys, fikade lite och så bara. sedan blev det en snabb bilfärd hem med en massa gamla låtar på högsta volym:D haha underbart.

väl hemma sedan igen så blev det lite fixelifix med johannorna och sedan lite parteey med. åkte vidare in till staden & corner sedan där jag träffa anna, sara, anna & jessica.  trrrevligt:) resten av kvällen spenderades ute i spöregnet tillsammans med lite ruliga människor, haha. en ganska bra kväll faktiskt som slutade lite weird kanske men vafaosen, haha(Y)

idag har jag mest bara sovit eftersom att det inte blev så mycket med det igår direkt(A) vaknade vid halvtvå om jag inte minns fel,  helt sjukt så jäkla seeeg jag var sen kan jag ju säga. cyklade i alla fall upp till berga för att köpa lite vaniljsås med emmapemma, sedan bakade vi äppelpaj, naaamnam på det! lite senare tog jag cyklen in till staden för att möta annapanna, satt på corner en stund innan vi mötte lite folk. haha, superdupertrevlig kväll!

nu ska en trött saris gå och lägga sig.
godnatt:)


torsdag

hallå där :)

så himla härligt väder jag vaknade av idag, helt underbaaart! vaknade redan vid halvnio faktiskt, tog en promenad med nellsan direkt innan jag åt fruukost.

sedan kom mallsan och hennes päron och hämtade mig. blev en heldag på möllan. riktigt skönt, synd bara att vindarna börja bli kallare nu.. känns verkligen att hösten är på väg!  men vi tog i alla fall ett dopp, sjukt kallt men vi gjorde det i alla fall, det ni;) inte så likt oss, haha.

väl hemma sedan blev det lite maot och sen åkte johannapanna och jag in till staden. skulle köpa dom fina stövletterna jag såg i tisdags men när jag kom in idag så var dom sluuuut. fasen vad arg jag blev, haha.. var ju massa kvar för två dagar sen liksom. menmen så kan det gå. ska i alla fall åka in och kolla varje dag nu och se om dom får in dom igen för jag ska ha dom har jag bestämt;)

nu kom jag nästan precis hem ifrån en liten nixe med min malin. ska snart sussa för imorgon ska jag och johanna till karlskrona, tiiiidigt!

ha det så bra:) puss&nattiii

nattii

hej igen!

blev en liten nix med mallan min innan. gick till berga och köpte oss lite gotte & bara pratade en massa. alltid bästa att prata med dig min bebbe, det vet du lika väl som att du vet att jag alltid finns här för dig<3

annars har jag inte gjort alltför mycket denna kväll, varit ute och promenixat med farsgubben min & kollat teven bara, haha mycket härligt faktiskt.

imorgon blir det en heldag på ölandet med mallse, därför är det nog en ganska så bra idé att försöka sussa nu.
godnaaatt!


justin nozuka
golden train
the click five all i need is you
the click five say goodnight
green day 21 guns
wyclef jean perfect gentleman

onsdag

hallåå

vaknade tidigt imorse. gick en liten nix sedan gick jag upp på vinden och letade efter gamla skivor som johanna & jag ska ha med oss på våran lilla roadtrip på fredag;) fick även med mig tre utav mina gamla dagböcker ner, hahaha har nog helt seriöst aldrig skrattat så mycket som jag gjorde när jag läste dom. nu vet jag vad jag ska göra när jag har tråkigt nästa gång;) haha herreguud!

nu kom jag precis hem från doktorn. var där och kollade upp mitt ben som jag tappar känslen i lite då & då. det såg inte så bra ut eftersom att det förmodligen var något fel på ischiasnerven(?), så fick en tid för att gå och kolla upp det mer hos en ortoped.

nu ska jag upp till berga en snabbis, hörs senare!
pussss


tisdag

hallelåja:)

fasen vad denna dagen har gått fort ska jag säga er, haha. helt sjukt vad tiden bara rinner iväg nu för tiden.. började morgonen helt knasigt idag. hade ställt mobilen på 8.30 igår och sen vaknar jag inte förräns 12 och ser att jag har stängt både dörren till uterummet & den andra dörren och stängt av både larmet & min lilla fläkt, har inte ett endaste minne utav något;) minns bara att jag hade en jäkligt konstig dröm men den ska vi inte gå in på här...  haha aja så kan det gå!

blev en runda på staden med erica sedan. hittade massa finfinigt! synd att jag är pank fram tills fredag nu bara... eller kanske bara tur egentligen för kan lova att då hade jag inte haft ett enda öre kvar just nu, haha. så blev inget köpt men vi hittade bland annat dom här SNYGGA skorna;
 
vet dock inte om dom kommer komma till så stor användning om man köper dom med tanke på att det inte är några "vardagsskor" direkt, menmen, får se hur det blir med den saken. skitsnygga var dom i alla fall:Dhahi

när jag kom hem sen klippte mammsen mina "toppar". blev lite mer än så om man säger så,  men blev ändå nöjd för det känns mycket fräschare nu och ser mycket tjockare ut så det blev nog bra! har bestämt mig för att spara på mitt hår nu förövrigt, alltså försöka att inte platta varje dag och ingen mer hårförlängning för min del på ett bra taaaag. haha(Y)

nu blir det film, sen sussinanna!
ha det så bra & nattinatti ♥ /S


too little too late


har nyss tryckt i mig en fet påse godis och nu sitter jag här som ett litet svullo igen, precis som alla andra kvällar;) haha.

idag har dagen för det mesta spenderats hemma hos erren. hon hade finbesök av världens tötaste vovve ska jag be att få tala om, ååh skulle kunna äta upp lilla alfons!! världens absolut sötaste. sedan tog jag mig hemåt och då blev det en liten tur till berga med syster för att köpa godis precis som vanligt, haha. ganska beroendeframkallande alltså..

hittade förövrigt nyss en utav dom låtarna som spelades varenda jäkla morgon, dag, kväll & natt i tunisien. vill bara tillbaka nununu:(








ps. min lilla mallus. du vet att jag finns här för dig alltid gumman. hatar när man inte kan göra någonting åt vissa saker men du ska veta att jag finns här i alla fall♥

nu ska jag sova! nattii

söndag

tjoo

vaknade hyfsat tidigt idag faktiskt. hade sett fram emot några timmar ute i solen men icke nej.. känns verkligen att hösten är på väg nu, så himla kallt & blåsigt:( fyfanken.. det uppskattas inte! menmen. famor kom i alla fall förbi en stund så då blev det lite maot och fika istället,  sådant gillar vi allt. haha

nu ska jag snart ut & gasa lite med papsen, var ett bra tag sedan sist nu alltså. är ju ingen duktig bilförrare direkt & kan tänka mig att det tar ett bra tag för mig innan jag är uppe på errens nivå som är ganska stabil numera vad jag har hört så nu ska det tränas. hahah;) senare blir det jag, mina chibbe & colan för hela slanten. ruulig kväll jag har framför mig alltså(Y) nä men är helt slut idag såå det blir nog rätt brao med det jaojao.

ha det så bra alla glada:D pusstjohejjj

don't cry because it's over, smile because it happened



There comes a time in life when you have to let go
of all the pointless drama and the people who create it
and surround yourself with people who make you laugh
so hard that you forget the bad and focus solely on the good
After all life is too short to be anything but happy


öland & bio

halluu

igår blev den sista dagen på jobbet äntligen avklarad :D SÅ skönt! efter jobbet åkte jag in med systrarna in till staden en snabbis för att fixa lite grejs inför kvällen.  sen fick jag skjuts över till ölandet där resten av kvällen/natten och idag spenderades tillsammans med erica hampuz & mackan i hampuz husvagn. grillade, drack lite gotte, åt massa tjockisgottis och kollade film innan vi somnade så sött inne i husvagnen. vaknade ganska tidigt imorse pga jag hade så jäkla ont i ryggen & av att det var som en bastu, haha, så gick ut och gjorde min lilla tupp sälle i förtältet. började även morgonen med en iskall cola & dodis, mmm bästa!! sedan vaknade dom andra nötterna också så då blev det teven & lite solande för hela slanten, haha(y) fick skjuts hem av mackan sedan och sen kom errens päron hit, dock utan mannen själv så jag och mina systrar begav oss till biostaden för att kolla sommaren med göran, helt sjuukt bra film måste jag säga:D gå på den!! roligaste på länge faktiskt..

nu är jag trött som attan så nu blir det bums i säng. nattinaaaatt:)

fuck you

hmm. ibland önskar man bara att man aldrig träffat & börjat pratat med vissa människor alltså... vet inte varför jag alltid lyckas tro för bra om folk? förstår mig inte på sådana som tror att dom får ut något bra av att bara ljuga & hålla på hela tiden. säger bara tack & hej för mig(Y) vilket jag borde ha gjort redan för längesedan. ååååh!! blir så tröttttttt

some news

 
väska plånke & armband, tunisien


kavaj, only



klänning & byxor, ginaT


onsdag

hallådär :)

efter jobbet igår hade jag lite finbesök här hemma. mina småkusinisar var här och fikade & busade lite, haha världens gullungar alltså. sedan träffade jag erren en stund, gick ut & gick och så, myspys! sedan spenderades resten av kvällen framför teven, heeelt slut var jag verkligen.

idag började dagen med jobb precis som vanligt, inte det roligaste..... men tur att vi slapp regnet idag i alla fall, haha. känner mig verkligen som en äkta liten kommunarbetare nu, åker runt i kommunbil med väst & hela köret på varje dag & får sitta tillsammans med dom sköna gubbarna inne på lunchen och skratta åt deras otroligt "roliga" skämt dag ut och dag in, känner mig nästan som en i gänget nu mera faktiskt;) hahahha

när jag hade jobbat färdigt kom i alla fall syster och hämtade mig och då blev det staden en runda. är helt pank nu tills nästa vecka men lyckades ändå tigga till mig lite av mamma som tur var så köpte ett bar finfiniga byxor på gina. är verkligen i behov av sådant just nu känner jag, har verkligen inga höstkläder alls, så nästa vecka då jävlar ska det shoppas loss;)

nehe, nu ska jag kilelikila härifrån en stund. ha det så bra!
pusssss

rainy day

godmorgon :)

vaknade för en liten stund sedan av mitt äckelalarm. fyfasiken vad jag hatar att gå upp när det regnar ute, då vill man bara ligga kvar i sängen hela dagen lång & slippa göra någonting.. men så bra har jag det inte idag, haha.

ska till jobbet om en halvtimma, baah! vill inte..  men sedan ska jag leka med min lilla eron var det tänkt :D

nehe, nu måste jag springa och leta efter mina finfinfa handskar som jag antar att min dumma hund har lagt någonstans.


hörs lite senare!
PUSS♥

updaaate

hejhejhej

var ett tag sedan jag skrev nu igen som vanligt. men här kommer en liten uppdatering om det senaste dagarna i alla fall, haha;)

i torsdags fick jag gå lite tidigare från jobbet för att hinna se velvet hemma hos kusinerna. jättekul att se verkligen, sjukt bra live måste jag säga! här är ett litet videoklipp jag fick till, inte så bra ljud kanske men ändå :D



väl hemma igen blev det lite stressande för att hinna fixa mig klar innan mina snyggingar kom hem till mig. efter några cider & lite mysprat tog vi cyklarna in mot staden. missade nästan alla artister förutom emd & bwo, haha vi som hade bestämt oss för att inte missa en enda.. menmen så kan det gå. blev inget långvarigt inne i stan alls, men sjukt mycket folk var det allt så det tog sin lilla tid när vi skulle ta oss igenom allt & alla sedan. cyklade i alla fall vidare för lite efterfest i funkabo, stannade inte länge där heller..  blev i alla fall en lyckad kväll tillsammans med mina små tjejor, dock kunde kvällen ha slutat en aning bättre kanske men allt kan inte alltid bli bra;) speciellt inte för min del, haha..

blev upp hyfsat tidigt i fredags eftersom att jobb stod på schemat;) fy&farao alltså.. mår dåligt bara jag tänker på ordet ogräs nuförtiden, uscha haha. på kvällen blev det äta restaurang med mallsan min. sedan gick vi hem till johannorna och gjorde dom lite sälle på sin lilla förfest (haha) gick ut igen runt tiotiden, jäkligt mycket folk alltså & alla var mer eller mindre fulla & glada, helt sjukt. men ruuligt att det händer något här i lilla kalmar  för en gångs skull, haha. sedan drog vi oss hemåt någon gång runt ettiden tror jag, stannade på maxims & köpte lite gotte på vägen hem också. hihi, en redig myspyskväll med min ballus! <3

i lördags utnyttjade jag soltimmarna där ett tag. fick nog lite färg tror jag allt, haha. på kvällen skulle jag egentligen grillat med erica hampuz emil & mallan men kände mig inte riktigt toppen så stannade hemma tillslut eller cyklade en liten runda in till staden med mami&papi för att kolla på salem i stället.

i går blev det lite stekande på dagen också. sedan cyklade jag och mallsi till varvsi en stund, satt bara och pratade lite sedan åkte vi och köpte chokladpudding & lite gotte, haha, lika tjocka som vanligt;) på kvällen träffade jag min saknade pickevicke en stund. åkte bort till värsnäs och gick en liten runda, haha. de va naaajs!

idag har jag bara jobbat.. SÅ tråkigt! sjukt gutt att det bara är denna veckan kvar nu i alla fall. blev en liten springrunda sedan med annars har jag inte gjort någonting. lite skönt ibland ändå kanske, speciellt med tanke på att jag är så trött nu för tiden med..

nu ska och sminka av mig ode, sedan ska jag försöka sussa med, är en dag imorgon också;) haha,
godnatt!
pussss

onsdag

halloo=)

kom hem från min lilla farmor nyss. var så jäkla varm efter jobbet så emsen och jag cyklade bort dit en runda och badade sedan passade vi på att låna duschen lite också eftersom att vi inte har någon här hemma på någon vecka eftersom att vi håller på att göra om vårt badrum(Y) känner mig lite handikappad utan den måste jag säga, haha. blev även lite mat, teve & mys innan vi cyklade hem. haha, höll på att dö på vägen hem. hade musiken på högsta volym på mobilen så cyklade emma skitfort och dansade, sedan när vi skulle cykla in på en liten stig körde hon rätt in i en kille. hahaha, stackarn.. höll på att dö av skratt, vi sjöng för fulla muggar & sen helt plötsligt låg han där framför mina fötter, okej det låter kanske inte så kul men det var det faktiskt. cyklade i alla fall vidare hem sedan & nu sitter jag här och funderar på att städelistäda lite här. ser mer eller mindre ut som ett bombnedslag;)

imon blir det upp tidigt för att fixa lite grejs.. blir nog även in till staden om vi hinner. sen ska jag jobba en liten stund och sedan blir det hem till fisen & sen stressa hem och fixa lite sedan kommer tjejerna hit tror jag allt. sen är det party för hela slanten som gäller:Dhihi

nehe, nu är det städning på g!
PUSSSS ode

trädgårdsfest

godmorgon :D

jag vaknade för en liten stund sedan utav att pappi kom in och sa att fia (min kusin) hade vunnit en sådan där trädgårdsspelning med någon utav rixfm-artisterna ni vet, så johanna, emmsi & jag blev bjudna hem dit imorgon under dagen någon gång, och gissa vem som skulle dit? VELVET:D fasen vad glad jag blev. ska bli skitkul faktiskt! vet dock inte hur jag ska göra med jobbet  men det löser jag nog förhoppningsvis, haha. sedan på kvällen blir det uut lite granna med mina små tjejor, det ser jag fram emot!

men nu måste jag äta frulle & fixa mig lite innan jag beger mig till jobbet;)
ha en bra dag! PUSSpåer ♥

 
fisen                                                         velvet

only hope

hallå igen:)

blev en snabbis in till staden med världens bästaste systrar efter att jag vaknade förut. köpte en klänning som jag förmodligen ska ha på min morbrors bröllop (bild kommer senare), sedan hittade jag en nyinkommen höstjacka på vila & även en klänning där, skitsnygg var den men vet inte om det riktigt var värt priset men de får jag tänka på, haha;) jackan la jag i alla fall undan tills imorgon, vill verkligen ha den så håller tummarna på att mina pengar har kommit in på kontot tills imorgon. efter staden blev det som vanlig en runda förbi maxi för att köpa gottis också, haha mummaa är det. bästa som finns:D

väl hemma igen blev det långpromenadis för min del. så skönt att bara gå & tänka igenom allt ibland..
sedan fick det bli ett samtal med min mallan också & sen fastnade jag här igen, som vanligt! haha, icke braa..
hatar min msn förövrigt, loggas ut&in hela jäkla tiden, jobbigt är det(Y) menmen..

borde nog snart sätta igång en film & försöka naana om jag ska orka med kommunskiten imon också;) haha.
ha det så bra & nattinattinaaaaatt! ♥


hard work work

tjabbaa=)

idag vaknade jag redan vid sex.. fyy, var inte helt klar i huvet vid den tiden kan jag ju säga, haha. förstår icke hur jag ska kunna orka pallra mig upp så tidigt  varje dag när skolan börjar igen? ååh, mår dåligt bara jag tänker på det..

menmen, mötte i alla fall fredrika lite innan sju vid "pumpen", då tryckte vi in oss i den äckliga bussen tillsammans med fem andra och åkte tillbaka till samma ställe som vi var på igår.. rensade på som fasiken alltså, sedan åt vi någon gång runt elvatiden då de andra tjejerna åkte hem och de andra kom. sedan körde moa & jag stenhårt resten av dagen, hahha fyfan. aja, ska inte klaga!

nu är jag äntligen hemma igen och funderar faktiskt på att sussa en stund.. haha, känner mig helt handikappad för tillfället, kan fasen inte röra min ena arm & mina ben. det tar på krafterna alltså;)

hörs lite senare! pussinussis


don't let me hangin'

hallåå :)

nu sitter jag här trött som fasiken igen. kom hem från jobbet för ett tag sedan och det var riktigt slitit idag måste jag säga, haha fyfan..  är inte van vid det här känner jag, men någon gång måste man väll lära sig sådant här med kanske;) satt i alla fall och rensade en massa ogräs där vid högskolan,  moa & jag rensade i en "bäck" i en timma typ, sedan blev det fortsatt rensande tillsammans med alla dom andra runt en hel jäkla grusgång, uusch. inte det roligaste kan jag ju säga, men men.. haha. tur att man inte är ensam i alla fall säger jag bara..  sedan brummade vi vidare i vår finfina buss och åt lite mat och sedan slutade vi runt fyratiden(Y)

nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar.  sen blir det kanske en liten nix och förhoppningsvis träffa erren en stund med. måste sussa tidigt ikväll i alla fall med tanke på att jag ska upp klockan sex imon, det är gutttt!

nu ska jag kila, pussen!



liten sara


please don't go away, I need you now
And I'll hold on to it, don't you let it pass you by

söööndag

helloo igen ;)

dagen har bestått av att städa, laga mat & tvättat. har kännt mig som en redig liten hemmafruga alltså, hahha(Y) gick en långpromenad på tre timmar med min malin också. gick in till stan och lite så, sedan blev det att gå hem igen också eftersom att vi båda hade glömt mobilerna hemma så vi kunde inte få någon skjuts,  men det var duktigt av oss tycker jag allt:D haha. bara det att jag är trött som attan nuu bara för det.. ska gå och äta tacos med mina små systrar strax sedan vet jag inte vad jag ska göra, johanna ska iväg & emmsen med & sova kan jag absolut inte göra när jag vet att ingen annan är hemma, speciellt inte nu när mallan berättade om några psykopater som går runt & knackar på andras fönster(Y)

menmen nu ska jag kila härifrån i alla fall, pusss!


 
 

några finfiniga bilder jag hittade på mig & världens bästaste ballan, haha.

hajhaj

updateee

heeej :)

var ett ganska bra tag sedan jag skrev något här nu.. har haft rätt mycket för mig så kan nog berosso på det lite, haha.
kom i alla fall hem från tunisien i tisdags. hade verkligen världens bästa resa, trodde aldrig att jag skulle bli nöjdare än vad jag blev med thailandet men där ser man;)haha. de flesta dagarna spenderades på stranden som låg 10 meter från vår dörr typ, så jäkla gutt var det :D hade fint och soligt väder varje dag, 46 grader i luften & något på 30 i havet, helt sjukt asså.. på kvällarna blev det "stan" och medinan oftast, fick dock inte så mycket shoppat där men vafasen. hann även med att gå ut några kvällar, funnyhoney;)  den enda dåliga saken med allt  var nog att jag och min syster är blonda, verkligen alla skriker, sliter & tar på en då, haha ganska jobbigt faktiskt men men. träffade några killar på stranden också som vi var med nästan varje dag, så snälla så! var verkligen jobbigt att åka hem sen när vi väl skulle det, träffade så många där och allt var så himla mycket bättre där än i detta skitlandet. usch, gillar verkligen inte sverige har jag kommit på...

kom hem runt tiotiden på tisdagen till kalmar & det var bara hem och sussa en snabbis till elva då jag skulle börja jobba(Y) härligthärligt. haha fyfan vad trött jag var alltså, men jobbet var inte alls så jobbigt som jag trodde att det skulle vara. rensade bara lite ogräs och sådära;) 

jobbade resten av veckan också och i fredags blev det lite rajraj med sara, johanna, johanna & ecke. kvällen slutade som vanligt inne i stan, en rätt så kul kväll faktiskt.. dock utan sara där i slutet, haha vetifanken vad hon höll på med alltså;) åkte i alla fall hem till daniel med robin och mårten sedan där kvällen avslutades..

nu känns allt bara konstigt och dååligt. orkar verkligen inte dee..  vill tillbaka till tunisien!! och nu har mammi och pappi åkt med, känner mig lite ensam här hemma faktiskt. inte för att dom ska vara borta så länge men ändåå, haha..

är nog bäst att jag tar tag i mitt liv snart innan jag deppar sönder,  men nu ska jag tvätta och laga mat(Y)
bilder från tunisien och i fredags kommer senare,  ha det så bra:) pusspuss!




RSS 2.0