101130

sitter här & filosiferar lite medans julmusiken är på högsta dunkdunk, de enda som saknas just nu är en liten lussebulle med julmust men icke sa nicke :( haha, klagmaja är jag idag ska ni veta..

skolan gick hyfsat snabbt idag i alla fall, skönt det! annars har det inte hänt alltför mycket idag, var iväg och handlade lite med mami och papi innan bara.

snart slutar addis jobbet så då blir det nog att nanna kudden i dalen ikvällens kan jag tro, lediga är vi imorgon också men då ska erica och jag vara duttiga och baka en massa till projektarbetet faktiskt :) hihi


vi hörs nog imorgon, pussis :*

argggg :(

är så ARG. var hos doktorn idag & fick veta att jag är alergisk mot mjölkprotein (trodde det var typ som laktos men det vara det icke), mjölkprotein finns i ungefär precis allt och då blev jag så arg och ännu argare blev jag när jag kom på att jag inte äns får äta någon choklad :( jag älskar förövrigt mjölk så detta är en hård motgång för mig.. haha nädå så illa är det nog inte men sjukt störande, haha. ska i vilket fall inte äta något nu på en månad som innehåller de och se ifall det blir någon förbättring!

nu kommer älskling så nu ska jag bege mig härifrån;) nattinatti

i fredags efter skolan

i fredags efter skolan gick jag in till staden med min älskade pojkvän, köpte lite finigt till honom inför kvällen som vi sedan spenderade först hemma hos robin och annis tillsammans med kajsa johan och emil. lite ölspel & sådära, kulkulkul! sedan tog vi en taxi allihopa ut till lindsdal för ännu mera partajande hemma hos granis, SJUKT lyckad kväll måste jag säga!! längesedan jag hade så skoj :D tackar anton för det!

vaknade hemma hos mig igår och efter frukosten åkte adam och jag hem till honom för att laga lite taco :D mmumma! hihi. kollade teve och myste hela dagen sedan tills jag skulle iväg till sandra för lite jobb i garderoben vilket gick finfint ;) men som vanligt kunde min tröga lilla skalle inte komma ihåg att dricksen ska läggas direkt i fickan och inte i kassamaskinen, gick miste om endeeel denna kväll också, SJUKT irriterande haha!

nu har jag precis hjälpt mamsen lite med lussekatterna och nu ska jag fixa iordning mig lite för att åka på lite adventsfika hos lilla farmor! mysipysi :D förresten så har min kära mor & far inte slutat med "adventspaket" än så imorse fick jag ett paket med loréal's nya mascara & eyeliner, kanonis! haha.

nu måste jag skyyynda :) ha en bra dag! PUSS♥


<3<3<3<3<3

hatar när man inte kan

hatar när man inte kan sova.. sitter här helt jäkla yrvaken och bara tänker igenom livet typ? haha. sjukt att tankar kan hålla en vaken alltså;) det blåser och regnar satan ute och imorgon hörde jag att det skulle bli snö förresten, uppskattar mycket hellre lite vitt på marken som lyser upp denna svarta årstid istället för det äckliga väder som varit nu alldeles för länge!! ble.

nu måste jag försöka sova lite i alla fall, ensam:((((((((( godnatt!

:D

har haft en superduper helg. fredagen blev mer än lyckad med underbara tjejer :D ballan och jag åkte och köpte lite gotte innan vi begav oss till jebbans lägenhet, lite senare kom tess & nattis och till sist matilduu. blev en riktigt lyckad förfest satt säga, längesen vi fick till det så bra ;) hade mycket roligt inne på palatset också minsann, kanoooon!

i lördags var familjen hembjudna till familjen nielsen på middag & mys, riktigt trevligt! åt god mat, spelade kort & hade det det bra :D dock har jag nog aldrig varit så bakis som jag var då, var helt jäkla slut i huvudet & satt och gäspade mig igenom hela kvällen typ haha..

igår kom farmor på lite fika sen lekte jag med älskling resten av kvällen, kollade beck och myste lite!

fick med både vänner släkt  familj och pojkvän denna helg, inte illa det inte;) hahha.

förövrigt varierar mitt humör upp & ner mest hela tiden nu för tiden, tror det beror på det sjukt underbara vädret faktiskt.. ena stunden sitter jag & lipar och andra är jag på topp, haha sjukt är det..

nu ska jag i alla fall  åka in till stan en sväng med mallan om hon blir klar någon gång idag.. ;) vi hörs nog lite senare! ♥



am I dreaming

sitter och dricker lite drickyoghurt nu medans jag väntar på att law and order ska börja, haha. idag har jag varit i skolan och lite senare blev jag bjuden på fika hemma hos annis och robin, GULLIGT! så det var bara till att sätta sig på bussen satt säga ;) hihi, mysigt var det. gick en liten promenad sedan och då mötte jag min älskling på vägen som var på väg hem så då passade jag på att ge han en liten PUSS & sen skjutsade han hem mig.  igår hade vi förövrigt ett halvår och med handen på hjärtat kan jag säga att det har varit det finaste halvåret i mitt liv♥ du gör mig så lycklig!

nu ska jag försöka få tag i ballan igen som verkligen är helt jäkla okontaktbar idag;) godnatt!




söndag

igår blev det lite fördelsedagsfirande hemma hos småkusinerna i smedby. emilia fyllde 6 år så det blev god mat och tårta tillsammans med lilla släkten, mycket trevligt! lite senare på kvällen kom min tröttkeps till pojkvän hem till mig. åkte en liten runda med emmis och sen åkte vi hem och kollade teven med mamma & pappa. idag har vi varit ute och gått och sen har adam hjälpt mig att fixa min gamla data så den går att sätta igång igen för att föra över alla gamla bilder och webcamerafilmer till min nya, haha fick mej några goda skratt kan man säga, hahaha! här kommer några exempel, dock inte dom värsta;)


jag och malin


jag och ballan


jag och erica


sara och jag


jag och erica


sara och jag


erica


avslutar med en bild på mej och malin
HAHAHA.


ikväll blir det bio(?) saw 3D minsann. får hoppas att man inte dör under filmer, haha nedå. nu blir det i alla fall mat! hörs nog lite senare. pusselipuss

-

Just like I predicted
I will sink before I swim

2:a november

avslutade nyss ett samtal med min lilla älskling, eller min lilla sjukling kanske jag ska säga nu:( buuhu. saknis!! hatar att sova utan min adamski.

idag har jag varit duktig och för en gångs skulle fått tummen ur och gått och sökt jobb, haha duktig tjej ju. sedan åkte annis och wilmisen med mej hem så gick vi en promenad med vovvarna små. det gick dock åt helvete idag, nellie löper så hon bara hoppade på wilma helahelaHELA tiden så wilma sa ifrån på skarpen så att säga;) haha, morrade & ville nästan äta upp nellan kan jag tro.. inte bra, inte bra! sedan kom min adde förbi och sa hej innan han åkte hem för att sova bort sin dumma sjukdom, blä.

imorgon blir det stan med min annis på dagen sedan ska jag förbi addis en stund innan jag ska tillbaka till anna igen för lite gottigheter med tjejerna, myys ska det bli:)

just nu är livet helt underbart, jag älskar det mesta & ser positivt på nästintill allt? känns så jäkla bra allting och två människor som förgyller alla mina dagar lite extra framförallt är verkligen adam och anna, JAG ÄLSKAR ER♥




♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

tusen hjärtan till alla mina nära & kära!! haha, jag är bajstrött.. puss och godnatt!!!!!!!!!!!

första november

har haft en underbar helg. fredagen blev super med mina tjejer, förfestade lite hemma hos mej innan vi begav oss till palatset. lördagen spenderade jag med älskling innan han åkte och jobbade. på kvällen kom familjen johansson + hampus på lite middag och mys, lite senare kom även älskling igen, jättetrevlig kväll! igår träffade jag min annis, vi gick på stan och gick en liten promenad. åkte hem till adam efter det och kollade beck, åt en massa gottigottgott och somnade sedan lika godast som alltid med min bästa älskling.

idag har jag varit en gullig flickvän och lagat mat till min addemannso medans han var på möte. blev kyckling, ris & beasås.. som alltid! haha, men det är det bästa han vet;) och han blir alltid lika nöjd;);););) vi kollade på filmen "the last goodbye" innan han åkte tillbaka till jobbet igen och jag måste bara säga att jag lipade floder, tönt som man är.. hehh. men fin film tycker jag allt!

nu är jag helt sjukt slut så nu är det dags för kudden att nannas, GODNATT♥




RSS 2.0