when you say nothing at all


det är fan inte lätt när det är svårt

100227

hade en toppenkväll igår med min älsklingsmalin! började kvällen hos jonas & avslutade den på palace. kan inte säga så mycket mer än att kvällen var perfekt :D var ett bra tag sedan jag hade så roligt faktiskt, wihui. tack för det!

idag mår man lite som man förtjänar kanske. vaknade med en röd pussmun på min kind & med en sjukt svullen fot, haha. så det kan gååå;) men det är det värt. har varit på modehuset nästan hela dagen lång med malin och hennes mammi, gick en sväng förbi IKEA också för att äta lite smått men mådde bara illa.. usch. inte mycket som går ner i lilla magen så här dagen efter måste jag erkänna.

nu ska jag hoppa in i duschen tror jag minsann, sen får man väll se vart denna kvällen tar en. lite rajrajsi står som ett alternativ men vi får väll seeeee(H) sista dagen på lovet var fan igår kom jag på & på måndag börjar skolan igen.. INTE okej. detta lovet har inte varit okej någonstans förövrigt, förutom vissa undantag. buuhu! tänka sig vad allt kan förändras fort.. vill bara att allt ska vara som förut.

nehe slutbabblat från min sida nu(A)  ciaaaaaaao!


100226

vaknade precis. förstår inte vad som har hänt med mig för jag sov aldrig så här mycket innan, haha. tur att malin ringde så jag vaknade i alla fall. ska hoppa in i duschen nu sen ska vi in till stan.. för tredje dagen i rad;) har dock lite viktiga ärenden att utföra där idag.. hihi.

ikväll blir det lite festande med mina brudarrrrrrr. ser jag fram emot! var så jäkla längesen vi var ute på något nu känner jag. får hoppas på att det blir en lyckad kväll utan olyckliga slut!

nuuuuuu ska jag sätta fart här. ha en bra dag:D pusspusspusssssss på munnen,



3


Tre saker jag inte förstår:

- varför man ljuger
- hur vissa människor tänker
- allt som har med döden att göra


Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet jag sitter vid:
- dator
- smink
- lite mat.. heh


Tre saker jag gör just nu:
- lyssnar på musik
- pratar med malin
- gäspar;)


Tre saker jag vill göra innan jag dör:
- åka till USA
- tatuera mig
- lära mig att sjunga

Tre saker jag kan göra:
- äta godis
- slösa pengar
- rita lite ibland kanske, haha

Tre saker jag inte kan:
- ljuga
- säga ifrån & säga nej
- vara ensam


Tre saker jag tycker att du ska lyssna på:
- hjärtat
- dina nära & kära
- musik

Tre saker jag skulle vilja lära mig:
- dansa
- säga ifrån
- spara pengar, hehe


Tre favoriträtter:
- grillat
- kyckling, ris & bearnaisesås
- thai


vilka minnen;) hahaha


upd.

kom precis hem ifrån stan nu. blev en heldag där tillslut..  fördrev tiden genom att kolla vårkläder & fika lite. träffade även på erren & emilia när vi gick till 4 kök för andra gången så det fick bli en liten "fika" till, haha. tragiskt men sant ;)

nu väntar jag på att mat, sen ska jag hem till malin tror jag allt.

pussinusssss!

100225

vaknade precis, ska hoppa in i duschen nu innan jag ska ringa ballan. vet inte alls vad vi ska hitta på förutom att vi ska in till stan en rundis och äta på 4 kök(Y)

förövrigt vet jag fortfarande inte mycket med någonting just nu känns det som. har varit en dålig vecka:( vill bara att allt ska vara bra.. helst nu. för jag orkar ärligt talat inte äns med mig själv.

men ska ta tag i mitt liv och fixa till mig lite nu i alla fall, ha en bra dag alla glaaaaaaada. pussen!

:(

kom nyss in från en liten promenad med malinpalin. en välbehövlig sådan måste jag säga! finns ingen som förstår allting så jäkla bra som dig min lilla älskling och det vet du så väl. min alldeles egna lilla psykolog & patient, haha♥ det är tur att vi har varandra ibland alltså..

vi drog till ishallen förut och kollade lite hockeybockey. kallt som tusan och inga glada miner alls vilket resulterade i att vi åkte hem och drack lite nyponsoppa istället, haha. en riktig härlig kvälll;)

funderar starkt på att kolla några avsnitt av one tree hill nu innan det är dags för att sussa kudden. hatar när det är så jäkla mycket som snurrar runt där uppe.. och bättre blir det inte för att allt alltid ska lyckas hända på samma gång. men världen är väll full av överraskningar som man brukar säga;) haha, fyfan. är bara så trött på allt!!!!!!!

vill ha fredag nuuuuuuu.
puss&natti

100224

vaknade hemma hos min gosis imorse(A) fixade mig iordning lite snabbt sedan lämnade jag honom och gick in till stan för att möta upp ballan och erren. slutade med att jag bara träffade malin tillslut eftersom att erica var så seeeg , haha. efter en liten tripp på staden där vi inte hittade någonting tog vi oss vidare till hansa. blev dock bara handlat för ballan och inte för mig som är pankis några dagar till.. he -he.

nu sitter vi här i mitt rum och äter knäcke, mallan har redan lyckats smula ner hela jäkla sängen;) tror det börjar bli dags för oss att bege oss härifrån faktiskt... får väll se vad som hittas på! kan tänka mig att det slutar med att vi snart sitter på en buss in till stan för att checka läget lite;) haha. tjoflöööööööjt

it's not easy to be me

idag är det en sån dag då jag känner att jag lika så bara kan ge upp allt..

vill bara bort här ifrån

100222

åt precis lite frulle, ska fixa klart mej lite snabbt nu sen ska jag ta bussen in till staden med min malin.
förövrigt vet jag ingenting just nu... orkar fan inte

hejsvejs!

nattinatti

kom hem från mallan för ett tag sedan. har haft myskväll borta hos familjen johansson med taco, godis, let's dance & även lite datasittande för mig och ballan såklart ;) haha. mysig kvällis! dock blev kvällen inte alls som planerad, skulle egentligen varit hemma hos annis & på galej som vi sett fram emot hela veckan men med tanke på att jag fortfarande är sjuk och äter penicillin fick vi tyvärr skippa det idag:( lite tråkigt.. men det kommer fler helger! så som nästa till exempel, då jävlar ska det röjas har jag hört. hahaha malin.......

imorgon ska jag ta mej en lång sovmorgon har jag bestämt mig för i fall det var någon som ville veta;) sedan ska världens bästa balle och jag bänka oss på läktaren i ishallen för att kolla lite hockey. efter det ska jag träffa mickepickepluttt.


nehe mina kära läsare om jag skulle ta & krypa ner nu, är trött som en liten gnu (därav mitt finfina inlägg).
pusssssss♥



sixten&blixten i egna höga personer;) haha, fan vad töntig jag är nuuu.. GODNATT!

timbaland feat. katy perry - if we ever meet again
timbaland feat. onerepublic - marchin on





100217

fyfarao vad jag är trött på att vara ensam och sjuk nu:( har inte varit i skolan på hela veckan och har haft feber sen i fredags. var hos doktorn idag & fick penicillin som jag ska äta i tio dagar, får hoppas det blir bättre nu.

annars har det inte hänt alltför mycket dom senaste dagarna. har spenderat den mesta tiden i min säng med one tree hill och desperate housewives.  trodde jag höll på att bli frisk igår men inte dåå. vaknade med över 39 graders feber imorse och det var inte roligt alls. har inte kunnat äta något heller knappt eftersom att mina mandlar är svullna som som två jäkla tennisbollar ungefär.

gud vad det lät som om jag tyckte synd om mig själv nu.. haha. men jag vill bara bli frisk & slippa sitta här och deppa i min ensamhet för det suger verkligen. så rastlös som jag är med;) sen saknar jag ju mina brudisar & min pojke med.. menmen, nu ska jag slå en pling till min ballus & se hur det gick för kvinnan på matteprovet idag, sen ska jag fan sova en stund. puss♥

can't wait 'til I get through this phase cuz it's killing me




ibland önskar man att man bara var liten & problemfri igen..


en månad med dig ♥



alla <3 dag

får väll börja detta inlägget med att säga grattis till världens bästa annis som fyller hela 18 år idag, GRATTIS snutt!!


hade en toppenkväll igår som spenderades tillsammans med världens bästa micke. firade alla hjärtans dag en dag för tidigt ju eftersom att hockeykillarna hade match idag. åt på zorbas, kollade film och hade det myyys. fick finiga rosor också. kunde inte haft en bättre kväll ♥



nu skulle jag egentligen åkt till farmor & fikat med resten av familjen. men mår inte allt för bra om jag ska vara ärlig :( så i stället ska jag lägga mig i sängen och kolla någon bra film. hoppas ni får en bra dag! pusspusss



100212

imorse vaknade jag helt slut i kroppen med huvudvärk & ont i halsen vilket resulterade att jag struntade i skolan och stannade hemma och sov bort halva dagen i stället. grymt skönt om jag får säga det själv(A)haha.  sedan tog jag mig en ipren och hoppade på bussen in till stan för att möta bästaste ballenmin. vi sprang igenom hela stan som yra höns i snöstormen i fyra timmar i hopp om att hitta några finiga allahjärtansdagpressenter.. våran fantasi när det gäller pressenter är nog tyvärr inte den bästa men det blev nog bra i vilket fall får vi hoppas;)

just nu tog jag en liten paus ifrån tvtittandet, kollar let's dance med min lilla farsgubbe faktiskt. mycket underhållande vill jag lova;) imorgon blir det stan en runda igen på morgonen med malin, sen mys med bubbis♥

nu ska jag krypa ner i soffan igen. ha en bra kvällis;) pussssinuss



100211

tjaaaaa.

kort skoldag idag som bara har bestått utav engelska & spanska. sjukt härligt! dock hade vi grammatikprov med hör&läsförståelse på engelskan men det gick nog finfint.. hoppas jag, haha. efter skolan blev det en liten tripp på stan. hittade lite finiga saker men kunde inte bestämma mig för vad så får bli att kolla det imorgon i stället.

förövrigt så är helgen mer välbehövd än välbehövligast. usch, är så trötttrötttrött på allt som har med skola & gå upp tidigt om mornarna att göra..  helgen kommer bli myyys. imorgon ska min ballis och jag göra stan, lördag blir det mys med baby & söndag blir det allahjärtansdagfirande med mannen själv, blixten i egen hög person;) haha. kan ju bara inte bli bättre..

nu väntar min engelskabok på mig, sedan john blund.. pussilipuss♥



gillllllllllllllllllllla!

100209

"
I know where I want this to go
Driving fast but let's go slow
What I don't wanna do is crush, no
"


lång skoldag idag. började vid 8.10 och slutade inte förrän 16.30, buhuu. men ett stort plus till jympan idag faktiskt, där vi bara hade teori & massage. mmmh, sånt gillar vi :D

nu väntar jag på att maten ska bli klar här hemma, sedan ska jag slänga ner mina engelskaböcker i väskan och gå bort till mallan. hade tänkt att vara lite duktiga och plugga sen ska vi kolla andra avenyn och äta lite gotte också minsann.

pussssss!

don't tell me it's not worth fighting for

gårkvällen blev lyckad tillsammans med mina tjejor. började hemma hos bellsan där även ida, monzora och karro var. sen kom viktor, sebbe, jimmy, jonas, andreas och olle också. trrrrevligt! lite senare drog vi oss in mot stan där alla gick in någonstans förutom jag. haha, sugerrrr ju att vara minst:((( baaah.

idag har jag inte gjort ett skit förutom att firat min "lilla" syster som fyller hela 20 år:D hihi, grattisgrattis! dock fick hon inte vara med om det roligaste idag precis. hon skulle till systemet men så långt kom hon aldrig. en bil körde rakt in i henne när hon skulle svänga in på parkeringen så hon fick åka ambulans till sjukhuset:( men som tur var blev det inget alvarligt alls förutom bilen som blev mooos. uschusch.

nu ska jag göra mig iordning, sen bort till min lilla annis. äntligen! sedan ska jag träffa micke med. nu har jag brottom ser jag :O waah, PUSSSSSSSSS!



nattinatten

känner att jag har ett väldigt händelerikt liv för tillfället;) sitter framför datan 24/7 ungefär och spelar microman & harpan, haha. sjukt beroendeframkallande?!

tog en lång välbehövlig promenad med mamsen innan också.. skönt!  resten av kvällen (förutom att spela data) har jag försökt ta lite bra bilder till fotouppgiften vi håller på med i skolan just nu. vet dock inte om dom blev så lyckade.. haha, kreativ som man är;) men äh, det blev nog bra!


he -he, gibbarN elle;);););)

nu ska jag krypa ner, nattinaaaattt♥

100204

hallelåja:D

igår spenderades kvällen hemma hos mickepicke. kollade andra avenyn & tog det allmänt chill så att säga;) wihi. idag har jag & erica varit i skolan trots att vi var lediga. duktigt måste jag få säga! gick in till stan en runda efter det, åt på donken sedan kom ballan och gjorde oss sälle. tog en fikis på 4 kök innan vi drog oss hemåt också, mummaaa! känner mig dock lite lagom tjock just nu om jag ska vara ärlig, haha.

förövrigt ser jag fram emot morgondagen grymt mycket just nu. lite rajraj med mina tjejor blir det minsann. wopidupidoo. ska bli kuuuuuuul!


nu ska jag ut en runda, pusssssssss♥




100203



igår efter skolan träffade jag ballusen en stund. åt pizza & lite dodis, namnam! lite senare på kvällsingen kom min lilla plutt hem till mig. vi kollade paradisefinalen och myste liteee. ganska tråkigt dock att man redan visste innan vem som skulle vinna, menmen. vad ska man nu göra på måndag&tisdagkvällar tro? haha

just nu sitter jag här helt utslagen;)  micke gick för nästan två timmar sedan och jag har suttit här sen dess, varför jag nu har gjort det när jag har kunnat sova förstår jag icke.. ibland har man nog inte alla hästar hemma så att säga!

men nu ska jag gå och försöka få lite vettigt gjort innan jag ska ta bussen till skolan. pussis

100201

kom precis hem ifrån skolan, skönt:) nu ska jag laga lite mat innan jag ska slänga mig i soffan och läsa 272828 sidor i en engelskabok. kul!  gutt att jag har godis, malin & lite paradise att se fram emot ikväll i alla fall. dock ska det pluggas ännu mer.. spanskan får vi ju faktiskt inte glömma;) baah, när kommer sommaren egentligen?

puuuws

RSS 2.0