tisdag

ussa på skolan:( lika tråkitråk på den som alltid! matten var inställd idag men gick ändå dit för att få reda på hur det gick på nationella, och VG blev de ta mej fasiken:D så brrrra kändes det! va ju faktiskt ändå ganska svårt, i alla fall enligt mig. synd bara att jag inte kämpade speciellt hårt förra terminen, så nu kanske de inte blir något VG i alla fall som jag hade hoppats på, haha fan.

efter skolan blev det lite stek i stan med saris, vet inte om det blev någon så stor skillnad men skönt är det ju i alla fall. sedan blev det bussen hem och då ställde jag mig och bakade negerbollar. blir snart rädd för mig själv, kan fan aldrig hålla igen på något! har redan hunnit att trycka i mig sju stycken. haha helt sjukt är det, känner mig som en tjock liten kisse. därför ska de ut & springas en runda nu;)

hörs lite senare. tjingtjing


mitt lilla dooos! tycker om henne så mest

måndag

dagen efter söndag vilket betyder måndag & skola(Y) inte för kul alltså. men dagen gick faktiskt snabbt, hade bara estetiska & sen var alla ettor på föreläsning om don't drink & drive i kalmarsalen. fick lyssna på någon som hade varit med om en trafikolycka där alkohol var inblandat och sen fick vi se en film också. jäkligt hemskt att både lyssna & se på, hur allt bara kan ändras på några sekunder.. fällde faktiskt några tårar:( uscha. förstår mig verkligen inte på dom som äns får tanken att sätta sig i en bil då dom har druckigt, fifasiken alltså!

blev en rundis på staden sedan med mina flickor, hittade ingenting så blev hem ganska fort för min del. så underbart väder har det ju varit idag så gick ut & la mig på baksidan med syster och stekte en stund:D så härrrligt! synd bara att jag alltid ska vara så satans rastlös, haha de är fan sjukt, kan inte vara still en sekund. nemen, max tio asså;) så fick bli lite bus med nellan lite då&då.

nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis, sen blir det sängen. är för en gångs skull riktigt pömsen redan(A)
nattinatti



 här är förresten en liten låt för alla partysugna människor, för lilla sara som missade logen tillexempel;) haha,
PUSS!

söndag

hej igen!

var i parken innan med famor, mammi och papi och kollade på syster och kusin när dom & alla andra gick runt i sina finiga balkläder:) lite kul att se faktiskt. har tyvärr inte hunnit lägga in några bilder på denna datan än men gör nog det lite senare. sedan cyklade mallsing och jag ut på en liten cykelturis, alltid lika skönt att få prata med henne måste jag säga. fick lite gotte köpt också, as usual! går fan inte att motstå när man kör förbi både netto & berga juu, eller vad säger du malin? ;) haha.

nu är jag i alla fall hemma igen och tänkte faktiskt sätta igång med städandet som jag aldrig gjorde innan idag. en lika "rolig" söndag som vanligt helt enkelt. skola imorgon med, känns underbart att tänka så alltså. uuucsh! känns sjukt skönt att veta att det bara är två veckor kvar nu måste jag säga, tiden går ju trots allt ändå sjukt snabbt. är springbreak nästa helg med, ska bli myse med mina små flickor. sen är det endel rajraj vi har att se fram emot i studentveckan med;) mycket skojjj ska det bli!

nehe, nu blir det mat sen storstädning(Y)
pussis



(gammal bild, haha)





untitled

det blev allt en knasig dag/kväll i onsdags. blir ju nästan aldrig som man har tänkt sig så att säga;) dagen började i alla fall som vanligt med äcklig skola. gick hur segt som hellst men sen äntligen blev klockan tre och då slutade vi, gick ner i källaren för att göra oss iordning inför staggjakten. vet inte alls vad vi var för något egentligen men typ "negertjockisar" blev vi till slut, haha. va nog inte många som såg att det var vi i alla fall, guuutt. dock hade vi nog haft lite för höga förväntningar på dagen eftersom att vi inte hade alls lika kul som vi hade hoppats på, men kul var det i alla fall ju;) alla var fulla & glada medans vi bara var glada, haha. kom hem till mig någongång runt sex med saris, fick stressa i oss donkismat & fixa oss fort som fasen. sen cyklade vi bort till malin och mötte henne & erica, cyklade vidare mot berga och hem till daniel och resten av grabbarna;) anna & cajsa var där med plus 10 till tjejer. haha, kuuul var det där. de flesta gick mot logen lite innan elva tror jag, i alla fall alla tjejor förutom jag & sara som stannade ett tag till med resten. sjukt lyckad förfest måste jag säga:D dock slutade de väll som alltid när man har lite för kul...... haha, allt gick åt pipan när vi var på väg till logen. vet inte vad som hände riktigt egentligen, men mycket var det & inget bra. jag lyckades  i alla fall komma ända fram till logen den här gången, synd att jag tappade alla på vägen bara & kom dit själv.. förstår inte hur jag alltid kan lyckas med allt, några idioter snodde både min mobil & mina skor? så därför fick jag aldrig veta vad som hände med min lilla parre förräns dagen efter.... men som tur var var robin en sådan snälling och fixade allt;) haha. sammanfattat var kvällen hur bra som hellst tills förfesten var slut, är väll kanske lite så det brukar vara;) alltid roligast på förfesten.  dock hade jag ganska skoj själv inne på logen, haha tummisen upp på de.

dagen efter och igår spenderade jag med min lilla saris. vi gick på jakt efter min cykel som vi efter ett brao tag hittade med lite hjälp, haha. tuuur det vill jag lova! har hunnit med att jobba lite också, med erica. både i fredags och igår, det går riktigt segt ifall ni undrar. så jäkla tråkigt är det med, men pengar är det ju i alla fall. dock måste dom läggas på nya skor & mobil nu:( syyynd för mig. dock har jag ingen annan än mig själv att skylla på, haha ganska illa..
blev en liten middag hemma hos erica & hennes family igår på kvällen också, det var mys:)

nu ska jag städa lite här, skriver lite senare.
PUSS ♥

lite bilder från i onsdags















:(

        i don't wanna know


tisdag

sitter här och lyssnar igenom en massa gamla aqua & spicegirls -låtar just nu, haha så söta är dom! nostalgi säger jag bara, får upp sjukt mycket gamla minnen när jag hör sån musik.. tänk att det var sådant man dansade & sjöng till när man var liten! Haha. ganska svårt att förstå;) i vilket fall hörde jag nyss på thevoice att aqua tydligen skulle göra comeback med någon ny låt snart, får väll se om den blir lika "bra" som deras andra;)

skolan gick lika sjukligt snabb som alltid nu för tiden. dock hade vi ingen direkt lektion idag vilket bara var bra såklart! hade del2 i mattenationella i morse, vet inte hur det gick? kändes ganska konstigt, vet inte om de gick varken bra eller dåligt  faktiskt, känns alltid som om att de man svarar är för lätt för att vara rätt men oftast är det ju rätt sedan ändå men bli alltid så jäkla osäker, sedan känns vissa uppgifter för svåra för att äns kunna räkna ut, men är väll så det är med;) lite  för svårt för mitt lilla huvud i alla fall, haha.

efter skolan tog saris och jag en runda in till staden, eller hon solade och jag satt utanför och väntade;) sedan tog hon bussen hem och jag fick skjuts av lilla vicke hem, gulledulligt av honom!

imon är det äntligen onsdag, ska bli så KUL med mina små tjejjor=) hoppas verkligen de fina vädret håller i sig bara. och att allt går enligt våra små planisar, haha.

nu ska jag slå en plingeliplong till sara & erica, hörs kanske lite senare.
hajhaj!


<3 du är bäst!

so close, but so far away

vaknade alldeles för tidigt imorse, som vanligt. hah, vaknar alltid minst en timma innan klockan ringer nu för tiden, sjukt jobbigt är de vill jag lova eftersom jag inte kan somna på kvällarna längre heller.  vilka stora problem jag har alltså;) i vilket fall gick jag upp för de känns så onödigt att somna om igen för då blir det bara jobbigare att gå upp sen igen, haha. så jag satte mig i teverummet en stund och kollade teven en stund, dock var det ingen vacker syn jag fick se när jag kollade ut,  bara massa regn och äckel ju;( såå tråkigt när det är så!

fick skjuts av pappi till skolan sedan, mötte ballan & sara där eftersom att erica var en liten "sjukling" idag, hihi. hade bara tre lektioner men känns ändå så jäkla onödigt att gå till skolan i överhuvudtaget nu, gör ingenting alls, känns bara som om jag är i skolan för närvarons skull, eller det är så det är(y)

efter skolan gick sara malin och jag intill staden i regnet och köpte lite grejs inför onsdagen. har inte någon bra idé direkt men jaja, får skylla på att vi bara har haft en vecka på oss och att vi alla är mer eller mindra panka just nu så det blev inget avancerat direkt om man säger så, haha menmen!

nu ska jag kolla film här i min ensamhet, haha. inte för kuuuul alltså men vad gör man;)
puss♥

i'm in love with a fairytale

såå jävla söt ju:D älskar låten och grabben är inte lite söt heller(A)


helg

jarå jarå HEJ:D

i fredags kom viktor och min lilla parreplutt hem till mig ett tag, sedan åkte vi intill corner och lite så. det var mys:D åkte hem till mig sen runt etttiden och somnade BUMS vill jag lova, haha. sjukt trötta var vi.
vaknade tidigt av det underbara vädret igår, sommar fifan:D så sara & jag låg ute och stekte ett par timmar. alldeles för härligt! fick lite färg till och med tror jag.
sedan åkte sarutt hem och vi hade bestämt oss för att bara ta det lugnans igår men sen blev det ändrade planer. haha, som vanligt.. lite rajraj var det tänkt men blev inte riktigt så sen heller för de blev ändrade planisar igen men kvällen slutade i alla fall med att vi hamnade hemma hos klingan. kollade melodifestivalen och åt lite chibbe, hiho. men de var trrevlans!

på tal om rajraj är det ju staggjakten på onsdag, ser jag verkligen fram emooot:D får se hur vår utklädnad blir, men det blir nog bra å de då va. haha, fula kommer vi vara i alla fall. sen på kvällen är de feeeeest!

menmen. nu ska jag kolla film, hörs lite senare;)
pusss!


onsdag

började morgonen riktigt tråkigt imorse, matte nationella(Y) men gick nog faktiskt mycket bättre än vad jag trodde det skulle gå, kändes helt okej efteråt i alla fall och tur var väll de så orolig jag har varit inför detta, haha! gick in till staden en runda efter det med min lilla tjeja sedan hade vi bara språk och lunch kvar eftersom vår lååånga svenskalektion var inställd. förr gutt måste jag säga! men i stället var vi tjejor så duttiga så vi stannade kvar i bibblan ett brao tag för att fixa klart det sista i historian. blev klara någongång runt ett och då gick vi ner till kåren för att köpa biljetter til staggjakten + efterfesten som är på onsdag. ser fram emot det sjukt mycket just nu, har hur många ideér som hellst på vad vi kan klä ut oss till men vet inte riktig än vad de blir men de får tiden utvisa helt enkelt, haha:D brao blir det i alla fall, eller man kanske inte ska säga för mycket men jaja.

fick förövrigt hem allt ifrån hm som jag hade beställt idag, (2 bikinisar, ett linne & ett par skor). dock var skorna alldeles för små så ska skicka tillbaka dom imorgon och hoppas på att det finns ett par i en storlek större, resten av grejerna var finfina och satt som en smäck;) tuuur det! brukar alltid ha otur med sådant annars men icke, haha.

nu ska jag sätta igång en film, har ju lååång sussemorgon imon, för skönt!
nattinatti / s



min lilla albino & jag, haha<3




varför vin är bättre än killar

- Vin är lätt att få tag på.

- Du kan inte bli kallad för slampa om du har flera vinflaskor i huset.

- Det finns flera sorters viner att välja mellan.

- Du kan dela vin med dina bästa vänner.

- Vin är billigt.

- Vinet blir inte surt om du tar ett glas vodka.

- Vin blir godare ju äldre det blir.

- Du blir inte gravid av vin.

- Vin vill inte ha sex. Någonsin.

- När vinet tar slut kan man köpa mera.

- Du kan alltid smaka vin gratis.

- Vinet tvingar dig inte att svälja.

- Vin går alltid att ersätta om en flaska går sönder.

- Vin tvingar dej inte att titta på sport.

- Vin tittar på vilket program du vill.

- Vin tar aldrig hem 20 kompisar till en pokerkväll.

- Vin flörtar inte med andra vinflaskor.
- Vin är alltid viligt att följa med dig på en shoppingrunda.


måndag

helt okidoki dag i skolan! hade dock muntligt nationellt i engelskan som slutade med att erica och jag satt och skrattade konstant i tre minuter, diskuterade i sju minuter och dom sista fem minuterna satt vi bara tysta, haha gick inte för bra alltså men ett G får vi väll hoppas på i alla fall(A)

efter skolan gick sara och jag in till staden för att möta viktor. åt på tajan, mumma! kul att träffa picke med;) sedan gick sara & jag och solade sen åkte vi buss hem som två små tomater, haha.

nu städar jag samtidigt som jag sitter här och diggar massa gamla låtar:D haha underbarrrt.
men ska kila här ifrån en stund nu, ha en fortsatt bra kväll;) puss odeeee!






what can I do

i fredags åkte jag till saris. vi lagada fruktsallad som blev asgod, kollade goodluck chuck sen somnade vi nog båda till den tror jag(A) gick upp tidigt dagen efter för att jag skulle hinna med den tidiga bussen hem. duschade och de sen cyklade jag bort till erica och sedan åkte vi med hennes mami in till staden. "jobbade" från 12-3 sen gick jag och stekte en stund innan vi åkte hem.

gick bort till mallan sen på kvällen, satt mest och pratade om allt och ingenting. sånt gillas;) kom fram till att vi är jäkligt trötta på alla falska människor nu, är fan det bästa att hålla sig till dom man redan har! måste säga att det är en sak om man snackar "skit" om någon som man inte tycker om och står fast vid det. men det är en helt annan sak att snacka "skit" om någon och säga saker som att man hatar den personen o blablabla sen helt plötsligt är man med den. det är både falskt och dumt, fast egentligen visar det nog mest på avundsjuka? jag förstår mig inte på sådant riktigt. alla är vi tjejer och varför snacka skit om alla hit och dit, för det är ju verkligen det alla gör, hur någon ser ut och vad någon gör, varför bry sig egentligen? man borde inte bry sig om någon annan än sig själv eftersom det bara är sig själv man kan änra på, inte någon annan. skitsnack handlar bara om avundsjuka, varför skulle man annars lägga tid på att prata om någon? är bara så trött på allt sånt här. borde varit något man växte ifrån på mellanstadiet, kände mig bara tvungen att skriva det.. menar inte att jag aldrig har snackat skit, men jag står för vad jag säger i alla fall.

menmen. cyklade förbi logen en sväng med malin och emil sedan, haha. inte det roligaste kanske, men verkar inte som om vi missade något direkt i alla fall. cyklade hem runt 12 sen somnade jag som en stock efter att ha pratat med min lilla sara;)

idag lär det inte bli någon rolig dag.. bara en massa pluggande, haha. men så kan det vara,
nu ska jag hoppa in i duschen! ha det så bra alla:) puss


touch and go

skolan gick snabbt idag, sådant gillar vi! kämpade stenhårt på jympan idag också, tummis upp på den;) haha. så nu sitter jag här och äntligen är skoldagen slut och det är fredag och helg. mycket efterlängtat och behövligt måste jag säga! skulle egentligen festat till det lite smått med mallsan imorgon men vi båda kom på att vi är ganska panka just nu så vi sparar oss till nästa fredag istället(Y) ett braa val tycker jag, kan behövas lite lugna helger ibland med haha.

ikväll ska jag leka med sara(?) och imorgon blir det jobb med erren en stund, sedan ska jag leka med mallan;) får se vad vi ska hitta på. nu ska jag i alla fall ta och ringa sara!
hajhaj




goooood!

tråk!

Om dig
Namn: Sara Elise Forsberg
Ålder: 17 snart(A)
Smeknamn: sarre, parre, sarutt, saris, sörreman
Syskon: johanna & emma
Sysselsättning: hm. skolan, stan, kompisar?
Bra egenskaper: ingen aning asså
Dåliga egenskaper: too many!
Linje/klass: samhälle/media
Hårfärg: blondi
Ögonfärg: blue
Skostorlek: 38-39

Klädsel
Vad har du på dig idag: ljusa jeansleggning, vitt linne & turkos kofta
Vad använder du just nu för skor: vita tygisar oftast
Favoritfärg på kläder: vitt

Senaste person som
Sov i din säng: sara
Du pratade med: erica
Du delade en drink med: sara!
Du gick på bio med: sara
Du gick på stan med: sara & erica
Skällde på dig: sara tror jag allt, haha

Senaste
Låt du hörde: fire burning - sean kingston
Film du såg: patrik 1.5
Mat du åt: donkismat
Kram: mamsi
Puss: hihi
Fest: lördags
Känslan: depp
Ilska: skolan
Resa: thailand
Glädje: hm
Dröm: kommer nästan aldrig ihåg dom
Boken du läste: någon engbok
Personen du träffade: erica
Personen du pratade i telefon med: sara
Personen du fick sms av: erica
Gången du åt en 7-eleven korv: ett år sen
Gången du var utomhus: gick ifrån bussen
Gången du sov: inatt
Gången hela din familj åt middag tillsammans: igår
Saken du köpte: en kjol

torsdag

dagen började med nationella i engelska, läs- & hörförståelse, gick nog ändå helt okej kanske(A) kändes mycket bättre än när vi övade på ett gammalt för några dagar sen i alla fall, så ett G hoppas jag på! sedan hade vi en sjukt låååång rast eftersom att samhällen blev inställd, så då gick vi och åt och sedan hade vi bara psykologi kvar där erica och jag jobbade på flitigt för ovanlighetens skull, haha. efter skolan blev det staden en runda med saris och erren & nu sitter jag här igen. har ont i huvudet som fasiken:( har haft det i flera dagar nu, vet inte varför? menmen, ska sätta igång en film nu sen ska jag försöka få lite mer gjort på ballans och min spanska!

 PUSS


update

tjudiludiluu:D

nu sitter jag här & chillar igen. kan fan inte sova.. spanskan gick kanon för ballan och mig innan ifall det var någon som nu ville veta det. blev inte klara med riktigt allt men nästan;) hon tog min cykel och cyklade hem runt åtta tror jag? efter det tog jag mig en liten springtur här inne på typ 7 minuter, max asså. haha fyfan, de va inte lite kämpigt.. resten av kvällen ägnade jag till duschen &  televisionen med johanna & hennes chibbe, mmm!

nu borde jag egentligen sussa eftersom att vi har engelska nationella imorgon mellan 8 - 11(?) är jättenervös om jag ska vara ärlig, men det får gå som det går som erica och jag brukar säga;)

nu blir det gossipgirl & sen nattinatti! puss ♥



onsdag

blev ingen skolis idag heller! skulle ändå bara till reningsverket med klassen vilket jag absolut inte kände för. såå det blev en liten ledig dag för min del, för ericas, saras & många andra i klassens del också kan jag tro, haha. mycket skönt måste jag säga! så här sitter jag hemma och bara chillar medans lilla ballan är i moskogen och studerar kemikalier, HAHA. lilla gumman vad du är duktig;)

blev förresten helt överlycklig för någon timma sedan när erica skrev att vi hade inställd samhälle imon & alltså inget läxförhör:D guttigutt. nu slipper jag plugga på den i alla fall, dock har jag lite annat att plugga på i dag. för när ballan har slutat ska hon hem till mig och här ska det pluggas stenhårt på spanska!! får hoppas det går bättre än vad det brukar göra när vi ska plugga, blir ju oftast att man gör allt annat förutom det(Y)

men nu ska jag gå härifrån & baka bullar med mamsen! haha. hajhaj

ready to fall

allt går jäkligt mycket upp&ner just nu. deppig, glad, deppig, glad osv.. ena stunden är jag skitglad & allt känns helt okej ändå, nästa stund kommer bara allt dåligt upp och ingenting känns bra alls. vet inte vart allt de posetiva & min motivation har tagit vägen, men de kommer nog tillbaka snart.. hoppas jag!

har inte gjort så mycket idag, mest bara kollat film, oth & sussat. känner mig som ett litet emo men ibland måste man få vara lite depp, dock är det väll inget man vill men är bara så ju:( tänkte i alla fall vara lite duktig och ut & springa en runda framåt kvällen men så fort jag öppnade dörren började de spöregna men då kom jag på något jag faktiskt aldrig tänkt på innan, att vi har en såndär crosstrainer eller vad det heter så jag sprang en kvart på den tills jag nästan dog! sjukt att jag aldrig tänkt på den innan. på den slipper man ju både motvindar och jobbiga vägar(Y) underbarrrt! haha






nu ska jag sussa trots att vi har lång sovismorgon imon,
så nattinatti & hajhaj ♥

lite shopping!



♥ kofta, hm
♥ örhängen, hm
♥ kjol, gina T

valborg + helgen

valborg blev aslyckat faktiskt:D på dagen tog sara & jag en snabbkoll på stan,  köpte en "jacka", en kjol och ett par örhängen! sedan tog vi bussen hem till mig & fixade oss lite ode, sen kom folket runt 6 och blev lite grill & lite förferre för det flesta. dock tog sara och jag det lugnans men det var mycket skoj i alla fall! sen vet jag inte redigt vart alla tog vägen men johanna, ekke, sara & jag tog i alla fall bussen in mot staden runt halvelva. ekke & johanna gick till palace medans jag & sara gick en runda till parken för att kolla läget, var bara massa småbarn som sprang runt fulla så satan, haha, så vi gick tillbaka mot palace och mötte lite folk, sen gick vi också in på palatset. kuuul hade vi tills en viss liten människa kom och förstörde hela kvällen men det orkar jag inte dra upp här. förstår mig i alla fall inte på vissa måste jag säga, att man äns kan sjunka så lågt och orkar bry sig SÅ mycket om "småbarn", för det visar det ju verkligen bara att man gör, haha för sött!  eller vad säger du sara;) hehehe, stör mig som saotan.... menmenmen. sen var viktor snälling & kom och hämtade oss runt två någongång & skjutsade hem oss till mig där sara & jag hade ett långt samtal med pappsen innan vi somnade bums;)

blev "jobb" med erica både i fredags och igår. suger som satan men vi har allt börjat få lite flyt nu så man får väll tänka att det är jäkligt lättförtjänta pengar i alla fall, haha. vi åt en donkis på stan, eller jag gjorde och sen cyklade erica till friskis och jag hem och då blev det lite fixi inför kvällen. sara kom förbi och hämtade mig sedan begav vi oss till viktor och alex tjugoårsfest! lyckad kväll måste jag säga:) sedan tog sarapara och jag bussen hem vid kvartöver två och sen somnade jag som en stock.

idag kom mallsan förbi en stund & då fick vi faktiskt lite vettigt gjort för en gångs skull, haha, skrev några meningar på spanska & klippte och klistrade lite med;) duttigt måste jag sä.

nu ska jag ut & gå sen blir det ta mej fasiken sängen. nattinatti♥


RSS 2.0