-

When there's no one else
Look inside yourself
Like your oldest friend just
Trust the voice within
Then you'll find the strength
That will guide your way
You'll learn to begin to
Trust the voice within






100825

vaknade nog 2772 ggr inatt utav att jag höll på att frysa ihjäl, bättre blev det inte av att jag vaknade ännu fler ggr utav att adam tog hela jäkla täcket, haha.. blev inte mycket sömn inatt inte! men dagen har rullat på toppen trots de;) hade mediaproduktionB sedan var det dags för att gå hem. har ett sjukt bra schema i år förövrigt, wiho. åkte hem en stund sen kom adam och hämtade upp mig så åkte vi in till staden en stund. jag hittade inte ett skit men älskling fick med sig en hel del finigt hem faktiskt :D

nu sitter jag här med en fet godispåse & ska strax gå och sätta mig i soffan med resten av familjen och kolla teven en stund innan jag kryper ner. saknar min pluttiiiii men han kommer nog lite senare om han inte blir för full och glömmer bort mig;) haha.

pussssssss & godnatt på er vaaaaaa♥


100823

helt galet vad denna sommaren har gått fort, det är sjukt! sista dagen på lovet idag och imorgon börjar skolan igen.. känns dåligt samtidigt som det känns bra faktiskt, skönt att komma in i rätt rutiner igen och skönt att det närmar sig balen, studenten och allt roligt sådant :D wiiie! har i vilket fall haft en underbar sommar.

nu ska jag ta & krypa ner i min ensamhet, blir tomt utan min älskling som sussar hemma inatt:( haha.
nattinatti på er♥


loveyou

wiiiiiiiie

hade en sjukt DÅLIG (sämst) kväll igår.. men allt löste sig tillslut som tur var♥

vaknade med min fina vid min sida imorse, myseee. åt frulle sedan skjutsade älskling in mig till staden där jag mötte annis. fick med mig lite finigt hem för en gångs skull idag faktiskt! sedan åkte jag hem och åt lite sedan drog johanna och jag oss bort till hansa för ännu lite shopping;) där fick man med sig ett & annat ifrån också.. haha. härligthärligt! hittade världens finaste skinnjacka också som jag ska tjata lite på mamma om så kanske det får bli ett litet köp på den imorgon (A) 

nu sitter jag här i mina träningskläder och tänkte dra mig ut på en liten löparrunda, sen kom jag på att jag har världens cpigaste vänsterfot. det spelar ingen roll om jag har en för stor, en för liten eller en lagom sko på den för vilka jäkla skor jag än har får den dumma hälen skoskav så när jag ska springa elller gå slutar det alltid med att jag får vända och gå tillbaka med en sko, så dom enda skorna jag kan använda när jag är ute och tränar är foppatofflorna & det är inget man vill ha på sig bland folk direkt :D HAHA, men det är det enda alternativet ibland;) kul att veta!!!

förövrigt sitter jag här och diggar musse, för imon då jävla är det feeeeeest :D först ska min bästa annis och jag laga mat eller iaf äta mat, lär väl sluta med köpmat;) sedan kommer nattis och tess & sen kör vi (Y) kommer bli en superdupeeerkväll.

men nu borde jag dra mig, ska hem till älskling och hälsa på hans nya vovve sen med :D
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSS

3 månader

idag firar älskling och jag tre månader. tiden går sjukt fort och jag tycker bara om dig mer & mer för varje dag som går, finns ingen som får mig så glad som du. du är det bästa som finns och jag älskar dig ♥


hittade ingen bättre bild på oss, lite dåligt med bilder:( hahah

100815

vaknade med min finaste lilla gubbe vid min sida imorse, har mest bara myst hela dagen, klämde även in en liten promenad;)  sedan åkte han och jobbade och jag åkte hem och umgicks med min familj och lilla famo, hann med en liten körtur med mamma och pappa också innan älskling kom förbi igen.

nu sitter jag här fast än jag borde sovit för längesen, har körlektion vid 7.15 imorgon :( buhuu. så funderar starkt på att krypa ner nu..

imorgon väntar även plugg på körskolan med tess och ballan sedan ska jag bege mej in mot staden med annis. senare hitta på ngt mys med addeman eftersom vi har hela 3 månader imorgon;) haha.

puss&godnattttt


100811

erica och jag tog en prommis runt hela kläckeberga igår, mysigt! blir alltid lika glad av dig snutt:) senare kom älskling, kollade film oså och sen fick jag veta att hans familj ska köpa hund så den ska jag förmodligen med och hämta på lördag :D kuuul! hihi. adam åkte och jobbade vid nio imorse så nu är jag precis hemkommen ifrån en lång morgonpromenad med annis :D mycket skönt! dock hade jag tagit på mig lite väl mycket kläder tror jag, för det var fööör varmt.. men man ska inte klaga på värmen inte, det är ju bara härligt.

nu ska jag fixa iordning mig lite innan erica och jag ska intill körskolan för att göra lite nytta;) verkligen på tiden måste jag säga!!! haha. ha en bra dag!

puss nu

what doesn't kill you makes you stronger

det är inte lätt när det är svårt.. är inne i en dålig period just nu känner jag. inget blir som jag vill och har tänkt mig, allt blir bara så fel hela tiden. har en massa ångest, blir besviken & ledsen på mig själv och bättre blir det inte när vänner sviker. men jag vet att efter allt dåligt och alla motgångar man får uppleva här i livet vaknar man alltid upp lite starkare. men trots det orkar jag inte med mer just nu, så fort ett problem lagt sig dyker nästa upp. men man måste vara positiv och kämpa..

förövrigt kom jag precis hem ifrån stan som jag var på med min älskade lilla annapanna, mötte ronja malin och nattis också. mysi! nu väntar jag på att erren ska komma hem så vi kan ta oss en liten prommis och prata en massa, saknar henne! lite senare hoppas jag på att min och världens bästa och mest underbaraste pojkvän kommer förbi och gör mig lite gladis!!!!


en liten bild från helgen på mig och erica

nu ska jag städa upp lite i mitt rum, ha en bra dag! pusspuss♥

RSS 2.0