right here

skola idag.. precis som igår. det är aldrig kul att börja igen när man har varit ledig. usch&fy alltsåå:P lovet har varit jättebra i alla fall, umgåtts med mina bästa och festat. bättre kan det inte bli:D haha. behövde verkligen vara ledig ett tag kände jag. dock var lovet inte tillräckligt långt för min del märkte jag både igår och idag. orkar inte med något som har med skolan att göra. vet inte vad jag håller på med, måste verkligen ta tag i skolan nu, skjuter upp alldeles för mycket just nu vilket inte är bra alls med tanke på att vi har så jäkla mycket & bara får mer och mer hela tiden, men är väll iofs därför jag skjuter på allt just nu;)

kort dag idag i vilket fall. sovmorgon, engelska, sedan hälsosamtal i stället för matten, sedan engelska igen och slutade vid halvtvå. sjukt skönt! väl hemma lagade jag faktiskt mat till hela familjen, haha, blev mmumma;) åkte med mami och papi och kollade nya tapeter & golv mm till köket sen med & en runda förbi fafas grav. blir så ledsen alltid när jag har varit där... förstår fortfarande inte dedära. vill inte det:( har aldrig saknat någon så mycket..

nu blir det sängen, lång skoldag imon!
natti /sara


HEJ

hehe



igår blev det staden med min mannso först. fikade hos sarutts mamma på kullzenska & sedan blev det lite shopping för oss båda på vila faktiskt. fick skjuts hem av saras papi och lite senare på kvällen blev det en liten nixe med min mallan. sen ringde sara och frågade ifall vi skulle festa och eftersom vi ändå inte hade något för oss bestämde vi oss för att vi skulle det;) så de blev lite stressigt där ett tag men vi hann allt med bussen som tur var i alla fall.  väl hemma hos torsten var det roligt:D haha, sara är galen. sedan fick vi skjuts hem av sebbe & åke runt fyratiden tror jag? helt okidoki kväll tycker jag allt i alla fall.  här kommer lite snygga bilder sedan gårdagen, titta & njuuut;) haha

      




nu blir det nix med nells, sen ringa sara hade jag tänkt,
/sara

someday

seg dag! vaknade runt elva med parrut vid min sida & då blev de frulle med kvinnan. gjorde sedan iordning mig fort som fasiken för att möta upp erren inne i stan. kollade mest bara sen åkte vi till köpstaden med hampuz och carro också.


men ska sussa nu,
natti

i hate this part right here



 vet helt ärligt inte vad jag hade gjort utan dig sara. finns ingen som förstår så
bra som dig. finns ingen som är så bra som dig. finns helt enkelt ingen som är
som dig. älskardigdigdig <3 mer än vad du någonsin kommer att förstå. min sarre!


out of touch

längesen jag skrev nu igen, haha förlåt, inte för att så många bryr sig kanske men mjaa. blev att jag hängde med till stockholm sen tillslut i alla fall. dock utan min lilla sara som fortfarande var sjukis:( ganska så rolig liten tripp ändå, va lite för stressigt för mig kände jag bara men annars var allt kanon. vi besökte dramaten, riksdagen, naturhistoriska & tv4. tv4besöket var helt klart det roligaste, satt även i publiken där till kvällsöppet  med ekdahl & det var faktiskt allt en liten upplevelese, haha. blev med på teve och allt liksom;)

kom hem i torsdags kväll då det bara blev bums i sängen. var ju fortfarande inte helt frisk så kände att det fortfarande fattades lite sömn så sov längelänge på fredagen så blev bara två lektioner i skolan för min del. skönt!
fredagkvällen blev ganska lugn också, va hemma hos erren & hampuz en stund bara sen hemma resten av kvällen bara. känns verkligen att man inte har varit hemma på ett tag, har ju blivit endel festande dom senaste veckorna(a) så det har varit skönt att bara vara hemma för en gångs skull som sagt.

alla hjärtans dag igår ju. sara & jag kollade wallander på biostaden tillsammans med alla pussande par runtomkring oss,  kändes ju lite sorgset att man inte hade någon man att fira den med, men sara dög trots allt;) haha.

nu ska jag gå och sätta mig vid teven, senare kommer nog saran min,
ha det bra!
PUSSS


sick and tired

är fortfarande sjuk:( men mår myckeeet bättre idag än vad jag gjorde igår i alla fall. hatar verkligen att ha feber, ena stunden fryser man skitmycket och andra stunden är man som en stekpanna, haha. och sen känner man sig så jäkla konstig bara, drömmer massa lustigt med, eller det gör jag i alla fall. aja, inget kul i vilket fall..

ska ju till sthlm med klassen imorgon egentligen. ser nog ganska mörkt ut för min del att äns kunna följa
 med:(  så tråååkigt. men hoppashoppas att jag piggnar till ännu mera framåt kvällen så får jag väll se hur jag gör..

nu ska jag gå och kolla film med nellipelli,
PUSSS


helgen

i fredags blev det lite förfest hemma hos jonas. åkte in mot stan runt elvatiden då de var tänkt att vi skulle gått in på palace egentligen med alla dom andra men istället gick sara & jag in på sjösjukan. haha... förstår inte äns hur vi lyckades ta oss in där;) men lyckades gjorde vi allt och kvällen blev lyckad tycker jag allt. mycket roligt hade vi i alla fall:D  blev nog lite mycke dricka för min&saras del men kan också berott på alla jäkla koffeintabletter jonas tryckte i oss;) haha! glada var vi minst sagt;) åkte hem till jonas igen runt tvåtiden i alla fall då vi skulle sova men blev tyvärr inte alltför mycket sömn, kan ha berott på mig lite där ibland kan jag troo(a)  haha sjuuuk kväll!

igår kom familjen johansson hit på middag, mysepyse. erica & jag stannade dock inte kvar här så länge eftersom att vi skulle på fest hos viktor. hih, det var trevligt. åkte hem till sara och sussade sen & vaknade med ganska hög feber idag tror jag allt. usch&fyyy. inte det roligaste alltså:( så har mest blivit soffan&teven idag och där tänkte jag gå och lägga mig nu igen..

PUSS
sara

torsdag

skitbra vecka!:D har verkligen gått jättesnabbt och sånt gillar vi. i måndags kväll blev det lite bowling med jonas viktor & sara. och sara kom sist, underbar känsla alltså;) att inte alltid komma sist, haha. studiedag i tisdags & då följde jag med sara till pållarna. vi red en ganska lång skogspromenad, haha ganska härligt faktiskt. i alla fall efter ett tag då min höjdräddhet(?) började försvinna lite..
lång skoldag igår men dagen gick faktiskt riktigt fort med parren vid min sida, precis som dagen idag plus att vi fick sluta en timma tidigare, så slutade vid halvett någongång. för skönt!

nu kom jag precis hem ifrån sandra där vi var och kollade på modevisning, mycket kul att se faktiskt.

ska gå och ta mig en macka snart sen blir det nog sängen för min del. är alldeles för trött;)
PUSSS!


monday

måndag idag vilket betyder upp tidigt & skola. precis lika underbar dag som alla andra skoldagar.. haha, fyy ne. ska inte berätta något om skoldagen för känns som om att det är det enda jag faktiskt skriver om och eftersom det alltid händer samma saker ska jag sluta med det & bara berätta om skolan ifall något speciellt händer;) tihi. gaaah, trött är jag nu i alla fall så ska gå och kolla klart sexandthecityfilmen som jag fortfarande inte sett klart den sista halvtimman på. leeeediga imon så sen lite senare ikväll blir det nog en trippis till parran för att naanna där. mysepyse! sen imon ska vi bara ta det lugnt, eller kanske hänga med sara till heeestarna också? vi får se:D

have a good day!
pussssssss

sunday

veckan har gått snabbt! min lilla ballsi fyllde år i onsdags, STORT grattis på dig älskling<3 hih. och i onsdags blev det en långpromenad med viktor & sen åkte vi till läckeby och hälsade på sara med jonas. trrrevligt:) i fredags blev det stan, hittade faktiskt endel. finns jättemycket fint just nu, alla vårkläder har ju börjat komma in. vill bara att det ska vara vår nu så man kan börja använda kläderna också, haha. 

igår var det fest:D vi som hade bestämt oss för att ha en "vit" helg.. slutar alltid lika bra alltså. haha. förfestade lite hemma hos david och sen blev det vidare mot km & sen vallen. mallan&sara gick in medans jag hängde med med en annan liten man långtifrån staden, haha,  blir aldrig riktigt som man tänkt sig..

idag mår jag inte alltför brao alltså.men sååånt man får räkna med liksom!
åkte hem som världens lilla skabb på bussen idag också. haha fy.
ska ut på en LÅNG nixe snart. måste ta tag i dedära med att röra på sig,
sitter fan inne 24/7 nuförtiden.. inte braaa sara;)

nu blir det bort från datan ett tag.
skriver nog lite senare
PUSS


RSS 2.0