godnatt

kom ganska nyligen in från en lång nixis, skönt att bara gå och rensa tankarna ibland alltså.. haha, låter väldigt tragisk idag känner jag men bajs!  är på lite bättre humör nu i alla fall, pratade nyss med älskling & nyårplanerna är ju helt ute och cyklar för tillfället så vi får väl se vad det blir av det.

nu ska jag i alla fall sätta på en gammal goding till film som jag laddade hem igår, crossroads! med brittan, älskade den filmen när jag var mindre,  kommer till och med ihåg när jag var på premiären på den tillsammans med leonida & ellinor på biostaden, när dem började sjunga "i'm not a girl" ställde vi oss upp och sjöng också, hahaha, pinsam(ma) småbrud(ar) man var en gång i tiden alltså.. får väl se om jag tycker om den lika mycket fortfarande, i vilket fall hade jag tänkt avsluta detta inlägg med att säga GODNATT, så nu säger jag det! puss♥

down...

är precis hemkommen från min kära mormor & morfar, har varit där och ätit och lite så idag:) mysigt!

förövrigt har jag en sjukt dålig dag(?) idag känner jag. ibland känner man sig verkligen så osäker på allting och just nu känner jag mig så meningslös & hatar att ha den känslan när man känner att man bara inte duger.. eller är tillräcklig, :( det känns som att den känslan inte äns borde finnas men ändå gör den det lite då & då. det känns som om vad man än gör för vissa människor eller säger så spelar det ingen roll i överhuvudtaget, vissa människor har ingen respekt för andra än sig själv.  jag önskar att jag bara kunde känna mig säker på allting någongång och veta vart jag har saker & ting & att jag var så stark så att jag bara kunde släppa vissa grejer och gå när det egentligen blir för mycket för hjärtat att ta emot. jag önskar att jag var så stark så jag bara kunde släppa en massa saker och bara gå vidare & lämna allt gammalt bakom mig och börja om.  det känns faktsikt som om vad som helst kan hända när som helst & allt kan verkligen förändras på en liten sekund. ibland faller verkligen allting samman och idag är det en sådan dag, det är för mycket nu & jag vill inte må & känna så här längre, har för mycket ångest inom mig som bara vill ut, har alldeles för mycket saker inom mig som jag egentligen vet att jag aldrig kommer komma över. har bestämt mig för att jag inte ska ta emot mer saker som sårar mig, tro på bortförklaringar & inte godta ursäkter när jag vet att saker kommer ske igen, alla är värda en andra chans men inte mer än så och sen ska jag inte bry mig & ödsla mer tid på vänner som jag innerst inne vet inte är mina vänner när det verkligen gäller,   åh.. det är helt enkelt för mycket som är fel just nu :(  önskar att man bara kunde radera allt man hade inom sig och bara börja om,  men tyvärr är det ju inte riktgt så lätt . . .

känns som om jag skrev världens mest töntigaste text precis men det skiter jag i, haha :( jag orkar inteee.....

ska dra mej ut på en lång promenad nu & rensa alla dumma tankar, sen ska jag bara dö framför en film i min älskade säng, hejdå♥

julhelgen

har haft en helt underbar julhelg! i fredags kom min kära farmor, mormor, morfar, morbror, moster & mina två små kusiner hit. vi kollade kalleanka, åt julmat, fick julklappar & åt en massa gott och spelade spel och myste :D lite senare på kvällen kom även min älskling. fick kläder, myskläder, en kimono, ulltofflor(?), gamaplattång, hudprodukter från mexx & bodyshop, godis och lite till. av älsklingen fick jag ghd "midnight edition deluxe", smycken och en tröja. är hur nöjd som helst över allting, var en helt perfekt dag & kväll verkligen :D

juldagen spenderades med älskling på julrean & hemma hos mig. senare på kvällen åkte jag och min syster till sandra för 9,5 timmars jobb... en sjukt LÅNG och hektisk natt vill jag lova ;) kaos sammanfattar nog kvällen ganska bra faktiskt! haha.. var inte hemma förrän fyra tiden och då vard et bums i sängen.

igår vaknade jag utan röst, jätteförkyld och lite feber. emma och jag tog en liten sväng till hansa i vilket fall, köpte dock inte ett skit för rean innehöll inget annat än skit enligt mig, haha. kollade film & tog det lugnt hela dagen helt ensam, ganska skönt faktiskt!

idag har jag spenderat hela dagen lång tillsammans med malin! åkte in till stan redan vid tiotiden och var inte hemma förrän halvfem ungefär, haha. först åkte vi in till staden för att kolla rean vilket resulterade i lite underkläder för oss båda, slutade nog med lite för mycket underklädersshoppande för min del kan jag tro, hahaha. sedan hittade vi båda lite små söta klänningar på bikbok. efter ett tag bestämde vi oss för att åka till cubus så det gjorde vi, malin köpte en nyårsklänning och jag köpte mig ett par haremsbyxor ;) haha, varför jag köpte de kan man ju undra men... sköna var dom i alla fall!

nu sitter jag här mätt som en plätt efter pizza & godis, inväntar även min lilla adam som ska sova här inatt;) hihi. hörs imorgon! puss ♥


morfar & jag väntar spänt på julklapparna;) haha

22 dec

imorse vaknade jag hos älskling, han var ledig hela dagen idag så då har vi bara passat på att ta det lugnt och myst! gick en promenad (2) med kessan, handlade, kollade teven & skjutsade runt på min lilla pluttsyster. lite senare tog jag min brummm och åkte hem, klädde på mig ungefär hela garderoben och mötte ballisen för en liten (LÅNG) promenad.. så skönt att bara gå & prata av sig ibland och så skönt att fixa till en del saker som har varit på tok lite för länge satt säga (A)

nu sitter jag hemma i min säng själv för första gången på typ 1000 dagar, känns tomt utan addemannisen faktiskt :( haha.. hade i alla fall tänkt att nanna lite nu, ska upp ganska tidigt imorgon för en heldag på stan med älskiiiiii :D

i övermorgon är det ju julafton med, känns det verkligen inte som???????? sjukt vad tiden går fort alltså. men ser i alla fall fram emot de, kalleanka, julmat, julgodis, släktmys & paket :D haha, en redig superdag ju ;)

nu säger jag godnatt för idag, PUSS♥

everybody's changing..





vissa saker är bara så jäkla svåra att inse.. :(

torsdag

religionsprovet imorse kändes lite sisådär så att säga, det var minst sagt rörigt men de beror nog på vår kära lilla praktikant vi har just nu;) haha, men det gick nog bra i alla fall får vi hoppas!

efter skolan gick anna erica mallan och jag in till staden en runda, köpte med oss lite små julklappisar minsann.. hihi

imorgon har vi massageprov direkt på morgonen, så nu ska jag spendera en timma på att försöka trycka in dom latinska namnen på musklerna i min lilla skalle, lär gå skit med tanke på att jag känner mig en aning splittrad idag.. satt en hel dag med plugg igår & jag har inte redigt suget för det idag också känner jag.. haha. VARFÖR måste alltid allting komma samtidigt när det gäller skolan? blir så trötttttttttttt & vem är den dumme jävlen som kom på latin kan man ju undra. BLÄ

aja, hörs senare! puss

woopidupi

blev en lång promenad förut, hade tänkt gå golfrundan förbi värsnäs men så kom jag på att dom inte har plogat där så då slog det mig att jag skulle gå errens runda, runt kläckeberga så det gjorde jag. något jag verkligen inte skulle gjort märkte jag, haha, svinhalt & bäckmörkt för det finns knappt någon belysning & alldeles för långt, hade för mig att rundan var fem km men icke då....... haha, tog över en jävla timma & det var skitläskigt att gå när det var mörkt men nu är jag hemma i alla fall!

har läst 55 sidor i religionsboken så nu ska jag bara öva lite på anteckningarna sen får det gå som det går imorgon, man måste tänka posetivt trots att det känns som om jag inte kan någonting :( haha. snart kommer mammi & pappi hem med maxmat också, mummma! sen ska jag nog hem & nanna hos min älskling efter maten men först lite plugg somsagt ;)

ha en bra kvällis! pusss


efter promenix, hehh

onsdag

sitter & pluggar till religionsprovet som vi har imorgon.. slutar alltid med att man sitter där med hela skiten kvar att plugga dagen innan, haha! men det är bara till att kämpa på..

funderar på att ta en liten promenad nu & fortsätta plugga vidare efter det ;) laterrrr!


lördag

igårkväll åkte jag och älsklingen bort till annis och robin för att kolla idol-finalen & äta dippis, lika trevligt som alltid! så GRYMMAST var jay också och så rätt att han vann :D wiiiie.

idag har jag varit hemma hos adam och myst och ätit taco och nyss kom jag hem ifrån ännu en låång kväll/natt på sandra ;) trivs faktiskt bra i garderoben där! trevlig jobbarkompis hade man idag också, brabra :D

funderar starkt på att sussa kudden lite nu, vi hörs nog imorgon. en stor PUSS & godnatt! ;*



I love you 'till the end ,


det finns ingen som du




101208

igårkväll blev det lite bowling tillsammans med adam robin anna viktor och mallan, myspys! dock förlorade jag helt totalt.. hahah, sjukt dålig :D men lite roligt var det allt ändå. efter bowlingen åkte jag och adam med hem till robin och annis, kollade teven och snackade en massa. trevligt som fasen!

idag hade vi bara en lektion innan det var dags att gå hem. åt lite lunch tillsammans med anna innan jag åkte hem och mötte erren för lite talkitalk. sedan åkte jag intill staden för att möta upp therese, gick och kollade lite och pratades :)

nu sitter jag ensam här hemma och försöker vara lite duktig för en gångs skull, haha. håller på och skriver om vem jesus var till religionen imorgon.. inte alls kul satt säga ;) men vad gör man........

ska försöka sova tidigt som bara den idag. så SJUKT stört trött är jag?


♥ love you!

lördag

igår efter skolan åkte jag och älsklingen in till stan för att kolla lite julklappisar. adam som inte skulle köpa en enda kom hem med en hel jäkla hög medans jag inte hittade en enda förutom en pluttpressent till min lillkusin, haha. fick en jättefining nyårsklänning av älsklingen med (A) på kvällen hade vi myskväll framför teven med idol och kortspel med annis också, så myyyysigt!

imorse vaknade adam och jag tidigt för en gångs skull, haha. åkte in till staden lite senare för att möta upp min bästa annis och robin! gick runt och kikade lite innan vi slog oss ner på dream med nachotallrikar & planerade nyåret litegranna och lite sisådära, mysepysss :D

skjutsade iväg adam för en stund sedan som skulle på julfest & själv sitter man här redo för en kväll i garderoben på sandra ;)

ska gå och fika lite med dom andra nu innan jag ska åka, hörs imorgon! PUSS


en sjukt trött tjej i ny skjorta ifrån H&M! haha

RSS 2.0