31 januari

idag efter skolan tog jag mig hemåt, skulle möta upp tess och natta i stan lite senare men eftersom jag slutade tidigare än dom kom jag på tanken att vara lite duktig och röra på mig för en gångs skull så åkte hem och ställde bilen innan jag hoppade på cyklen tillbaka till stan igen ;)  fyfan för min kondition för tillfället säger jag bara.. haha, men nog om det, det ska det bli ändring på minasnn!

kollade bara runt lite efter en jacka och ett par chinos men istället slutade det med att jag kom hem med ett par ridbyxor, vill inte äns tänka på att jag köpte något för jag får en sådan ångest, gah!! jag har inte råd... haha.

nu ska jag hoppa i säng, ska in till skolan redan vid åtta imorgon nämligen och det är inte varje dag det händer inte ;) godnatt!


natti

fick lite besök av min älskling lagom till handbollen förut men nu sitter jag här ensam igen :( buhu. känns så tomt att sova ensam när man är van vid att alltid ha någon som håller om en, hihi.

är ledig hela dagen imorgon eftersom att vi tjejer blev klara redan förra veckan med vår tidningsanalys som egentligen skulle lämnats in imorgon, så skönt! ska försöka vara lite duktig då och utnyttja tiden och åka runt och lämna lite cv'n hade jag tänkt eftersom jag aldrig får tummen ur och gör det.. haha. tror jag skrev det för några veckor sen att jag skulle göra det men skrev inte klart mitt cv förrän idag. känns dock ganska meningslöst att gå runt och lämna cv'n i affärer osv när man ändå inte har några kontakter på sådana ställen, känns som om chansen att få jobb är ungefär noll! menmen, man måste ju alltid försöka i alla fall.

ska krypa ner i min nybäddade säng nu & sätta elementet på högsta för jag fryser ihjäl snart känner jag.. natti natti :D


tisdag

igår hade min bästa man och jag en mysdag. vi lagade gottemat, var ute & gick och sedan kollade vi handboll och myste resten av kvällen :D

imorse åkte erica och jag in till skolan vid niotiden för att redigera klart de sista bilderna till vårt projektarbete. hann inte riktigt klart med alla men nu vet vi hur vi ska ha det mesta i alla fall, hoppas jag ;)

nu kom jag hem från skolan nästan precis, fick sluta lite tidigare ifrån samhällen eftersom att vi ska ha redovisning nästa vecka så vi fick lite eget arbete till det. har jätteont i magen just nu förövrigt, har haft det hela dagen till & från, det bara hugger och gör ont :( blä, ibland är det jobbigt att vara tjej alltså! haha

resten av dagen ska jag faktiskt bara vara hemma själv och ta det lugnt, behövs sådana dagar ibland också. ska göra som min kära vän therese och spela lite thesims i min ensamhet tror jag, haha. ett mycket underskattad spel ska jag säga er :D sedan ska jag kolla handbollen ikväll såklart, sverige - danmarkkk ju!

men nu ska jag tjillivippa härifrån i alla fall, ha det så bra! ♥



söndag

i fredags kväll kom natta och malin förbi mig, vi fixade till oss och lite sådär innan vi åkte vidare hem till elin där tess också var. där lyssnade vi på musik, pratade, åt gotte & festade till det :D riktigt najs! sedan tog vi alla tjejer en taxi bort till palatset för att dansa loss. blev en mycket lyckad kväll med braiga brudar vill jag lova! ballan och jag avslutade även kvällen med lite tjockismat på max, namsiiiii :D

igår åkte tess och jag in till staden för lite fika & mat, en massa prat blev det också såklart, trevligt som bara den! efter staden kom pojken hit och då blev det handboll och mat tillsammans med resten av familjen här hemma sen fick jag vara chaufför åt min kära lillasyster några ggr under kvällsingen också.. men det lönar sig ska ni veta ;) haha!

imorse åkte adam till jobbet tidigt och jag åkte med familjen till torsås för att hälsa på mormor&morfar, mysepyse. åt mat och fikade litegrann.

nu ska jag bänka mig framför teven ett tag framöver, handboll & solsidan är det som står på schemat ;)


fredag

igår efter skolan åkte jag och min finaste pojk in till stan för att äta på thai silk, myspys! resten av kvällen spenderade vi hemma hos honom framför teven med massa gotte. först kollade vi handbollen som jag missade en hel halvlek av pga att jag somnade, haha.. sen såg vi på ett jättehemskt program om en alkholist och hennes familj, FY det var riktigt sorgligt :( 

idag hade vi bara en lektion sedan gick malin och jag in till stan på jakt efter lite festkläder som jag tyvärr inte hittade, haha. men ett par jeans och en topp fick jag med mig i alla fall, dock inget festligt men jeansen får nog åka på ikväll i alla fall för ikväll blir det utgång med brudarna minsann!!!

ska hoppa in i duschen nu, sen ska jag försöka få tag på nattis & malinpalin.
ha en bra kvällis :D Pussssssss


110118

idag hade vi en LÅNG skoldag. startade morgonen med lite projektarbete tillsammans med erica, vi satte in alla våra bilder i indesign så nu ska vi bara sätta in recepten och alla texter också sen är vi nästan klara med själva boken. sjukt vad mycket mer tid det tar att göra än vad vi trodde alltså, det hade vi icke räknat med faktiskt ;) hihi. sen hade vi svenska, lunch och samhälle. på samhällen var vi alla tjejer flitiga och jobbade på som bara den med lite frågor som vi skulle svara på i grupp, gick bra! när vi var klara tog erica och jag bilen och brummade hem.

just nu är jag lika trött som vanligt.. tyvärr. jag hatar det! tror jag måste gå och kolla upp vad det är för fel för jag blir så trött & lättirriterad hela tiden och det är inte så likt mig. känner mig som en gammal tanta ungefär, haha.

ska ta en promenad med min vovve nu i alla fall sen ska jag åka hem till min toker, PUSS!

20:36

ska sätta mig och skriva ett cv nu innan min adam kommer hit. ska gå och söka en massa jobb imorgon nämligen hade jag tänkt, sommarjobb men allra helst ett helg eller kvällsjobb hade jag velat ha.. 1050 i månaden klarar man sig inte alltför långt på så att säga ;)

förövrigt vill jag flytta till något eget nu, så ett jobb hade helt enkelt passat bättre än bäst!


110117

imorse på historialektionen kollade vi på film, vi såg hotel rwanda(?). tyckte filmen var jättebra men så himla hemsk, hatar att världen är så jäkla orättvis.. tänk att vissa verkligen har det så som man ser på filmer, sådant man inte tror kan vara sant utan inbillar sig att det bara är "film". världen är så sjuk!

just nu sitter jag i min säng & är helt slut, har mublerat om och hållt på idag.. haha, är man rastlös kan man få för sig att göra vad som helst alltså ;) att jag är slut beror nog också på min lååånga prommis jag tog ie solen idag, underbart.

nu ska jag gå ut i köket och se ifall min kära systeryster och hennes pojkvän är klara med maten för snart hungrar jag ihjäl här borta! efter det ska jag ta mig en promenad med min voffeplutt  ♥


lilla bebisen min!

-

fan vad tiden bara springer iväg, hinner ju knappt med längre ;) lovet har varit helt underbart bra, bättre, bäst? faktiskt.. och välbehövt! sista jullovet i mitt liv var det till och med, så sjukt!!  dock känns det ju inte som om det var tillräckligt långt men vill på ett sätt bara gå i skolan så fort det bara går för nu är det bara fem månader kvar till studenten och det händer hur mycket som helst roligt nu innan så det kommer ju gå hur fort som helst.. nu måste man verkligen vara på G och hänga med i svängarna känner jag förresten, haha.

har varit lite duktig idag faktiskt, skrev ut surrealismen och min novell sen skrev erica och jag in en massa recept på datorn till vårat projektarbete.. det går framåt nu minsann! har bara en rolig rapport kvar nu, nästan, FY för den säger jag bara, rapport måste helt klart vara det värsta som finns inom skolvärlden, fyfyyyyyy!

nu ska jag lägga mig i sängen en stund och läsa min nya bok som hamnade i brevlådan igår, "energitjuvar", började läsa igår och den verkar vara hur bra som helst faktiskt :) lite senare ikväll kommer älsklingen och sussar härrrrrrrrr.



världens bästa & jag på nyår

PUSS!



RSS 2.0