shine on

härligt väder idag också:D till och med varmt. känns verkligen att det börjar gå emot sommaren nu, så skönt! ser verkligen fram emot den, dock ska min lilla sara jobba en hel månad:( KUL för henne såklart men inte för mig, haha. min lilla parkstädare(L) malin och erica lär också få jobb, eftersom att jag alltid ska ha sådan jäkla otur, så blir nog bara jag som får steka då jau. haha! men ska till tunisien så jag nöjer mig faktiskt med det! massa festilifesti, sola, bada och FINT väder ska resten av sommaren bestå av har jag redan planerat in.. mmm, kommer bli bäst!;) haha..


var en runda på staden efter skolan idag, skulle köpa den vita tubtopsklänningen jag såg igår, men kom på att jag inte hade hängt undan den vilket jag borde ha gjort för nu fanns den bara i strlk M & större kvar.. så köpte en i M i alla fall, den va en aning stor men mammi skulle försöka sy in den lite. hittade en jättesöt blommig klänning på gina med:) finns massa fina sommarklänningar nu, känns som att det är lika bra att köpa sådant nu ändå, så att man har liksom;)


vit klänning, VILA, 299:-
blommig klänning, ginaT, 249:-


nu ska jag vara snäll mot mamma och städa lite i mitt rum, ser inte alltför bra ut här inne ska jag säga er, haha.
Pusss ♥


monday

tillbaks till skolan alltså;) dagarna går sjukt mycket snabbare där när det är fint väder måste jag iaf säga, härrrligt är det! efter skolan blev det staden med min lilla saris, bella & saraK, saris köpte en jättesöt klänning på gina och jag hittade en vit tubtoppsklänning som jag antagligen ska köpa imorgon.. är inte helt hundra än men den blir nog brao till sommaren!

nu ska jag kolla klart det sista desperate housewives sedan blir det sussa kuddden;)

natti / s


:D

    



life is good

oooh solen skiner:D härrrrligt är det kan jag lova! vaknade lika tidigt som vanligt idag hos min lilla sarapara. kvällen igår blev precis som vanligt lika långt ifrån det vi hade tänkt oss som det bara kan bli. haha, hamnade tillslut i bergalokalen i alla fall där nicole hade 18årsfest. så jäkla kul hade vi, är nog bara bra att inte ha några förhoppningar som hellst när man ska ut har jag kommit på, då bli man liksom aldrig besviken;) haha men med lagom dricka kan det inte bli annat än BÄST alltsåå. massa dansilidansi, ruligt folk och skitbrao musik, en kanonkväll helt enkelt. dock blev sara överkörd (av en bil) när vi skulle hem hahahahah. eller hennes sko & hennes fot, det var mindre kul ska jag säga. pratade nyss med saras syster om de och jag höll på att dö när hon berättade allt vad vi hade sagt & gjort när detta hände, hahaha. huuua! helt jävla körda alltsåååå:D

nu sitter jag hemma hos sara helt ensam.. hon är i stallet och min buss går inte förräns om en timma typ, haha så får roa mig själv här med musik och kolla massa gamla bilder, borde nog packa ner alla mina grejer nu med,


ha en underbarrrr dag!
puss / S ♥

listaa

Lovar du att vara ärlig? aao

Du heter: Sara

Smeknamn: sarutt, sarre, saris, parre mm. mm. (Y)
Låt som när du är ledsen sörjer till?: finns många sådana men, nelly - over and over kanske
Beroende av: godis 

Vad tror folk om dig?: för mycket

Stämmer det?: oftast inte tror jag inte
Vad får du oftast komplimanger för?: hah, vetinte. olika(a)

Vad säger du för att imponera på någon?: haha, jag vet inte. ingenting
Hur imponerar man på dig?: genom att vara sig själv & äkta
Brukar du skratta för dig själv?: haha, blir ofta så vaa

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: sara, kom nu då:D<3
Var bor du?: kalmar
Trivs du där?: jaoo
Äger du några converse: nejsi

Sprit, cider, vin eller öl: vin oftast
Brukar du bli för full: kan väll hända, inget man strävar efter dock;)

Är du allergisk mot något: nej

Hur svarar du i mobilen: hallååå

Antal timmar sömn inatt: 6

Brukar du komma i tid: jao, det brukar jag allt
När mår du bra: när mina nära mår bra

Hur känner du dig nu: bakis som satan alltså..

Vanligaste färg på dina kläder: blir nog ofta rätt mycket vitt

Vad tycker du om fötter: äckelpäckel

Vad saknar du: farfar:(

Hade du en bra kväll igår: haha, mer än bra

Favorit dryck på morgonen: juice

Rakar du benen: aamenvisstdet

När brukar du oftast gå och lägga dig: runt ett när det är skola &  mellan 2 och 5 på helgerna

Är du blyg?: berosso på mot vem

Sysslar du med någon idrott: nejj

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: både ja & nej där tror jag
Har du spytt offentligt: haha, har ju tyvärr det
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: allt som inte en tjej kan göra;) haha

Är du nöjd med ditt liv: ibland, ibland inte

Är du bortskämd: Nej det tror jag intee
Vad gör du i morgon: sover!

Vilken kändis tycker du är en bra förebild?:  ingen aning
Vad längtar du till?: sommaren!!!!!!

Har du bra vänner och äkta vänskap?: det har jag verkligen:)

Vad använder du för shampoo?: goldwell ngt

Hur gammal är du: 17 snart

Tycker du om någon just nu: mja

Gröna eller röda äppeln: spelar faktiskt ingen roll;)

Gillar du golf: haha nej, ussa

Vilken tid gick du upp idag: halvåtta?

Har du sovit i din egna säng inatt: nej

Har du strumpor på dig nu: yes

Är det okej att gråta: klart att det är

När grät du senast: yesterday

Vad skulle du göra om du vann en miljon: hmm, listan kan göras lång;) haha

Bär du glasögon eller linser: Neje

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: verkligen inte

Har du piercing: Öronen & navlen
Vill du gifta dig: aa

Vill du ha barn: Ja :)

Solar du ofta: händer väll

Är du bra på att laga mat: haha bäst
Är du flygrädd: neje

Hur vig är du: är så jäkla ovig man kan va tror jag

Är du musikalisk?: haha nej..

Vad dricker du helst när du är törstig: vatten

Vilken är din favoritglass: piggelin

Tror du på ett liv efter döden: det gör jag allt

Tycker du om sushi: nej
Vad äter du helst när du ser på film: godisss
Har du tandläkarskräck: nej
Är du morgon- eller kvällsmänniska: kvällsmänniska

Vilken ögonfärg har du: bluue

Har du någon gång gråtit dej till sömns: mm

Biter du på naglarna: ibland;)

Röker du: nepps

Hur ofta tränar/motionerar du: varannan dag typ
Senaste låt du hörde: lady gaga - papergangsta


saturday

tjabbaa

sitter hemma hos sara nu & pratar om gårkvällens upptåg:D hahh. kvällen blev lika galen & händelserik som vanligt. fattar inte hur man hinner vara med om så mycket på så jäkla kort tid? började i alla fall kvällen hemma hos sara med vårt vin;) sedan kom viktor och så körde han in mot stan eftersom att vi ändå inte hade något att göra. träffade massa ruuuligt folk & tillslut hamnade vi på en fest vid palace. haha vet i fan hur vi lyckades med det men blev i alla fall inget långvarigt där utan det slutade med att vi gick brandstegen ner därifrån? och gick vidare in mot staden där vi hittade på massa mera bus, kom dock ifrån sara där ett tag men vi hittade varann igen och sen kom viktor och hämtade oss igen och körde hem oss till sarutt:D mycket kuuuul kväll med min lilla saua faktiskt, precis som vanligt;) du är BÄST!

ikväll får vi allt se vart kvällen tar oss. men blir nog kanske lite party idag igen hoppas vi på:D
nehee, om jag skulle kila nu i alla fall. PUSSS!

lalala

skolan gick skitsnabbt idag, dock struntade saris och jag i både språket och matten så kan berott på det. men ibland är man faktiskt värd lite skolk, seriöst! haha, tycker jag i alla fall;) gick in till staden istället där sarutt köpte världens gulligaste kjol & jag fixade med min mobil och la undan en jacka på h&m jag antagligen ska köpa imorgon.

nu sitter jag här och har precis packat färdigt inför kvällen. ska till saris snart, vi får väll se vart kvällen tar oss men vinet vi har kvar ska bli uppdrucket iaf;) annars blir det åt fan med det, haha.

nä, nu ska jag ta en snabbdusch sedan blir det buss till läckeby!
PUSSS, ha en brao kväll!

jävla tre

är så arggg just nu! eller irriterad kanske man ska säga, förbannad med om jag ska vara redigt ärlig;) internet har varit dött i två dagar = förjävligt plus att min mobil blev inaktiverad inatt ifrån tre eftersom att den skulle gå över till telia idag för  att jag har flyttat mitt nummer dit, så fick hem mitt nya simkort idag och så skulle jag sätta in det istället och då står det "sätt i rätt USIM", visste att det var rätt och att det inte var något fel på själva simkortet eftersom att de funkade i alla andra mobiler här hemma så jag ringde först telia då dom sa att tre antagligen inte har låst upp mobieln ännu som jag har ringt om tre ggr innan så det var bara att ringa dom för en fjärde gång och då säger dom att jag är bunden till tre ända tills februari nästa år? har redan betalat av den jäkla telefonen eftersom att tre suger & att man alltid blir lurad på massa pengar och nu blev jag det ännu en gång då eftersom att sist jag ringde sa dom att jag redan var upplåst? men ngn från tre ringde upp sen igen i alla fall och sa att han skulle fixa så att den låstes upp inom fyra veckor. GUTT(Y) nu kan jag inte använda min mob på fyra veckor alltså, så nu blir det pappas föredetta i fyra jäkla veckor. suger! för kan inte äns med den(a) haha.. tur har jag då inte i alla fall, och säger bara en sak; KÖP ALDRIG TRE!


pömsen

vet inte vad jag gör uppe just nu, är sjukt trött och min lilla parre ligger redan i min säng och sussar så dosigast så funderar starkt på att lägga mig där brevid och sussa jag med;)

vi har resursdag imorgon, skönt! dock är då alla ettor tvugna att gå på en föreläsning på jenny vid kl. 8.15, grrreat! uscha, jaja nu blir det sängen somsagt!

natti
/sara

saturday

lika fint väder idag som igår, härrrligt!:D  skulle ju festat igår men blev inte riktigt så, blev alldeles för sent plus att det blev lite strul hit & dit med de mesta så bestämde oss för att stanna hemma helt faktiskt. var nog ändå ganska bra för våran del eftersom att vi har varit ute minst en gång i veckan på senaste månaderna;) hihi, är nog bara bra att vila våra små hjärnor ibland ändå så vi orkar med lite annat också, haha. gick ut och gick en brao stund med vickepicke istället, aalltid lika kul:) blev bums i sängen direkt efter det, blev sjukt trött haha.

nu ska jag städa och ut&gå, sedan ikväll ska jag leka med saris och bellsi. fårse vart kvällen tar oss;) antingen blir det fest på ölandet eller här eller bara hemmamys med dodis och gotte!

men nu ska jag kila,
Puss!


h&m

var nyss inne på h&m och klickade hem lite till;) finns jättemycket fint till våren/sommaren verkligen, vill ha alldeles för mycket men får tänka på att det bara är studiebidraget plus lite till som ska räcka en hel månad liksom(a) haha. men fick i alla fall hem en bikini därifrån igår, inte alls lika fin som i katalogen men är väll så det brukar vara, fin var den i vilket fall, dock lite för liten så hoppas på att den går att byta till en större nu bara! här är resten jag beställde,

 
bandeau bh, 98:-

bikinitrosa, 98:-

push-up bh, 129 :-

bikinitrosa, 98:-


linne, 149:-

nu ska jag gå och göra en smoothie med emms, mmm:)
sara


thursday

har snart varit hemma ifrån skolan en timma nu, hade uppsatsgrejs på morgonen ju och den gick nog helt okej, hoppas jag, haha. kändes så i alla fall! var klar redan vid kvart över nio men väntade på sarutt en stund så blev att jag stannade kvar längre, sedan gick hon och då kom jag på att jag ändå inte hade något att göra hemma så satt och väntade på erren och ballsi med så gick vi och åt sedan också(Y)

nu ska erica och jag snart ut & gå i detta underbara väder:D
PUSS!


stand by me

vaknade sent idag eftersom jag hade råkat stänga av alarmet i sömnen(a) haha, men jag hann faktiskt med bussen i vilket fall, den tidiga till och med som tur var. hade mediaproduktion direkt när vi började och där gick vi igenom en ny uppgift som vi ska göra i powerpoint plus muntlig redovisning till det, uscha, gillar verkligen inte sådant. menmen.. i vilket fall var vi i staden nästan hela lektionen och tog kort på olika "byggnader" och så. riktigt härligt att vara ute idag med ju, med tanke på vädret:D underbart. solen får gärna ta och stanna kvar nu i några månader eller så, då hade jag blivit glad! efter median hade vi språk, sedan lunch, ea-tid och tillslut svenska där vi bara gick igenom uppsatsen vi ska skriva imorgon mellan kl. 8.10 - 11.10. vet inte hur det ska gå med tanke på att vi har fått två noveller att välja på att kunna analysera imorgon, förstår knappt inte texterna eftersom att dom är skrivna på 1800talet? så vetifasen hur detta ska gå men ja, det får helt enkelt gå som det går.. fick även reda på att psykologin & samhällen är inställd imorgon så slutar redan direkt efter uppsatsen, alldeles för skönt! blir nog staden en stund då för att köpa vårjacka + en superfin klänning om jag lyckas övertala mammi om pengar, haha.

nu ska jag läsa igenom novellerna en sista gång,
sedan blir det nanna kuddisen:)
GODNATT

keep you much longer

kort dag i skolan idag, de gillar vi:) fick faktiskt riktigt mycket gjort trots de, hade inte äns börjat med engelskagrejsen vi skulle bli klara med idag men jobbade på fort som attan så missade bara att skriva om en punkt och de gjorde nog inte alltför mycket  tror jag inte eftersom att det var rätt många som inte hunnit riktigt klart, men man var tvungen att lämna in idag så får väl se om jag får G i alla fall.

efter skolan gick jag in till staden med mina tjejor. hittade världens gulligaste sommarklänning på vila som jag SKA köpa. saris köpte den i en annan färg idag till och med, lika fin i den. men eftersom att jag är pank i någon vecka till så får jag väll vänta, haha.

nu ska jag ta en snabbdusch, sedan kolla klart andra avenyn ifall jag inte hinner somna;) hihi

puss!


måndag

måndag då ja.. och tillbaka i skolan. hade bara två lektioner sedan hade vi dans resten av dagen:) gick inget vidare för min del då men roligare än historia och spanska i alla fall, haha.

idag borde jag egentligen ha tagit tag i mina studier och börjat plugga lite español inför provet på onsdag som förövrigt kommer gå åt pipan känner jag på mig redan nu, men det får jag skjuta på tills imon nu då eftersom att jag inte tagit mig tiden till detta idagens, men orkade fan inte, var ute på en långnix, cyklade till berga med malin & gjorde en intervju på engelska med mammi som jag inte fattade ett skit av så jaa.. får se hur det går med de imon.

ingen rolig vecka i skolan jag har framför mig direkt, uppsats i svenskan på torsdag med, vet inte om jag ska analysera en novell eller om jag ska skriva en? haha, svårt val.. hm;) få klura lite på det..

nu ska jag i alla fall försöka nanna kudden tidigt för en gångs skull, så att jag orkar upp imorgon och CYKLA till skolan, eller det berosso iofs på vädret lite, och om jag får med mig mallan eller erren(a) haha,

godnatt

ps. vem fasen är masken liksom?  fast iq't ligger nog lite lägre än så;)


sounds goodiwoodi



keri hilson ft. timbaland - return the favor
mr. president - coco jamboo
akon, snoop dogg, dj drama, t.i - daydreaming (remix)
neyo - because of you (remix)
ali payami vs aquagen & warp brothers  - blade
flo rida - right round
fragma - toca's miracle 
kid cudi vs. crookers - day 'n' nite
soulja boy - kiss me thru the phone
the ataris - unopened letter to the world
frankie J feat. baby bash - obsession
nickleback - gotta be somebody
kelly clarkson - my life would suck without you
 

movietime

haha




        

yooooo

i fredags blev det ishallen på idrotten med klassen. var ett bra tag sen jag var där faktiskt men det var kul:D haha. efter skolan blev det lite "jobb" för mig och erren på teknikmagasinet, fick hjälpa till och dela ut en massa flygplan i tre timmar. riktigt segt var det allt, men det gick bra och man får väll tänka på stålarna liksom;) ha ha. åkte hem sedan och tog bussen från mig hem till sarutt. gjorde inte så mycket, kollade teven och åt fruktsallad bara. sedan kom viktor förbi en stund, vi gick ut och gick sen låg vi bara och pratade lite. mysii. han åkte hem runt ett kanske? och då skulle sara och jag vara vakna i två timmar till för att hämta det goda vi skulle ha till kvällen efter, haha. dock somnade vi ju såklart.. haha gutt.

i lördags blev det upp tidigt för att ta bussen hem & vidare till teknikmagasinet igen med erica. hem och stressa sen för att hinna bort  till öland innan sex. som vi faktiskt hann;) lagade tacos med tjejerna och avnjöt en riktigt god måltid:D haha. hade det asmysigt som alltid, pratade, festade, åt en massa dodis och spelade lite spel. sedan tog vi bussen ifrån fstan runt niotiden intill kalmar igen. skulle åkt till dykarstugan men istället hamnade vi i scoutstugan? vet inte om kvällen var så lyckade egentligen, hade skitkul hemma hos saris med alla tjejerna såklart men sen blev det som alltid när vi alla delar på oss, inte lika kul;) haha. var inte alltför kul i scoutstugan heller, först och främst fick jag ju ta bussen själv bort dit eftersom att sara och malin redan var där och erica lämnade mig och åkte hem med hampus, inte så kul;) men var mkt folk oså där men blev en massa bråk och kändes som att allt spårade ut mer&mer under tiden, ingen musik heller var det så det sög ganska hårt. menmen, alla kvällar kan inte bli lika lyckade. lyckades fixa skjuts hem runt två i alla fall, skönt det! så vi slapp gå. haha..

Frida & Bellsi                                                 Mallan & Saris
           

nu ska jag gå och kolla på beck!
ha en bra kväll,
PUSS







big girls don't cry

redovisningen idag gick inte för bra för mig och sara nej(a) haha. för kort var det enda felet men ändå, förstår inte hur jag ska kunna prata i 3-5 min om varför jag tycker om en låt? haha hm.. som tur var var kajsa snälling idag och sa att vi bara kunde göra det för henne ensamma på tisdag istället igen. resten av skoldagen gick snabbt faktiskt, ingen viktigt att ta upp mer om skoldagen direkt då alltså;)

efter skolan gick sara och jag in till staden, testade kjolen på gina jag skrev om igår. vet inte redigt hur jag ska göra med den men mja, det löser sig, haha. gick och lämnade in saras skor för klackning med & sedan tog vi bussen hem.

väl hemma blev det mat och fika med famor, myyyse. sen kom erren förbi en stund också och åt mina asgoda negerbollar jag hade bakat:D haha, muumma var det.

nu hade jag tänkt att hämta mitt nellidos och se om hon vill sussa med mig inatt;)
godnatt!


gotta be somebody

skola idag då vaaa. inte kul. men dagen gick väll ändå ganska fort, tur det alltså! började dock med engelska där jag hade varit dum och inte gjort läxan(a) så fick inte alls mycket gjort idag eftersom dom två enda lektioner vi hade idag gick ut på att arbeta till den, haha inte bra.. menmen. hade en lektionis med matte med, där vi då hade det efterlängtade matteprovet ja. hmm, vet faktsikt inte alls hur jag kände efter det? har ju tyvärr inte hängt med för mycket på matten på senaste. men aja, gick nog okej i alla fall hopas jag.

efter skolan blev det stadisen en stund med sara och malin, är ju så det brukar bli när vi slutar tidigt;) kollade lite på gina där jag hittade en skitsnygg grå kjol med knappar som jag funderar på att köpa imon? blir nog att sarran köper den med, riktigt snygg var den i alla fall! köpte en marinblå/vit-randig tight kjol där idag med, får se om jag ska behålla den eller inte, alldeles för somrig för att användas nu i vilket fall och jag behöver dom pengarna såå får se hur det blir med den saken tror jag, haha. tog oss även en liten måltid på donken och sedan blev det bussen hem för oss alla. ballan hängde med mig hem sen och vi åt, åt & åt. som vi oftast gör tillsammans, haha, helt sjukt. först mat, sen fika och sen massa skorpor och sedan cyklade vi och köpte dodis med(a) men är ett måste till andran!!! tyvärr var det redan slut när det väl började men aa, haha. hon hjälpte mig lite med min redovisning jag ska ha imon med,dock var hon inte till så stor hjälp men tack i alla fall älskii min;)

nu blir det en snabbdusch för min del,
sen sängen! nattii


shoes


domma ska bli sarutts och mina;) så SJUKT snygga!!!

boy does nothing


denna sätter sig på hjärnan lätt alltså, vet inte varför men blir så glad av den pga av någon anledning;) haha

nu blir det sängen!
natti folket

livet är en fest

roligaste kvällen på läääänge i fredags. kvällen började hemma hos saris i läckeby där bellsi fridutt och saraK också var. vi gjorde oss iordning och förfestade lite. lika mys och ruligt som alltid! sedan begav vi oss till bussen där jag fick en liten vän som gjorde hela bussresan lite trevligare. eller inte kanske.. hmm. haha! väl i norrliden mötte emma upp oss och vi gick vidare till festen. inte så kul folk där men vi tjejer hade kul tillsammans i alla fall som tur var. blev ännu mer dricka där, blev dock lite stressigt där i slutet när vi kom på att vi ville in mot staden istället för att stanna kvar där så vi fick skynda för att hinna med bussen innan nattaxan. men vi hann. i staden blev det en liten tripp till sjösjukan, inte så långvarigt besök för våran del där blev det väll inte direkt men haha, vad gjorde väll de;) sedan tog vi oss vidare mot larmtorget och mot corner, sara och jag hann inte ritkigt ända bort dit utan vi fastnade på vägen så bellsi frida och sara åkte hem medans sara och jag gick in på bistro. satans kul där inne faktiskt:D trodde aldrig att vi skulle lyckas komma in där men de jävlar gjorde vi allt , haha. mycket dansa & buusi, kuuuuul! vi hann med tre kineeskåååvisar under kvällen också, haha. när bistro var slut gick vi mot efterfest men sedan ångrade vi oss när vi kom på att vi ej hade ngn skjuts ifall det skulle vara tråkigt, så viktor var så snäll och kom och hämtade oss & någon gång runt halvfyra var vi hemma hos sarisen igen. sammanfattat en kanoniskväll med bästa, helt klart!:D

igår sov sara & jag mest bort hela dagen och sovandet fortsatte när jag kom hem också(a) hann umgås med min syster en liten stund också.

nu ska jag kila härifrån! sen ska jag träffa ballan en stund tror jag och kanske sara och viktor lite senare ikväll.
/s

day dreaming

vaknade seeent idag. usch, hatar att stressa & det fick jag verkligen göra idag. vaknade vid tioöversju vilket betyder att jag hade en halvtimma på mig. och eftersom jag numera måste hinna få in en frukost i det hela så blev det lite stressigt men jag hann allt;) haha. vid busshållsplatsen möttes jag av erica & hampuz. trevlanss, och sedan blev det den "härliga" bussresan till skolan, som tur var slapp vi att stå idag i alla fall. haha, lite skönt det.
annars gick lektionerna ganska fort idag ändå. fick tillbaka psykologiprovet med som hade gått brao! efter skolisen gick sara och jag intill staden en snabbis. jag kollade bara lite & sara köpte ett par jättefina jeansleggings. nu kom jag nyss in från en lång nixee, så borde nog hoppa in i duschen nu, har prov imon med så måste hinna få med lite plugg egentligen känner jag, men orkar verkligen inte så får se hur det blir med den saken.

ser förövrigt framemot imorgon! thaian och äte gotte efter skolan och sedan blir det lite partyy med sara malin bellsi sara fridutt & förhoppningsvis erren med lite senare. hihhhh, ska bli roligt:D

nu ska jag skynda in i duschen,
PUSS!


my life would suck without you

helgen som var har varit kanon:D i fredags blev det party i rinkan. alla var fulla & glada, sjukt mycket folk också så det var mer än okidoki. dock lite problemas framåt natten men är ju så det brukar sluta för min del tyvärr.. hahah, slutar ju aldrig som jag vill. men ska inte gå in på några detaljer här;) i lördags var det middag hos familjen johansson med familjen. lika trevligt som alltid:D gooodie mat ode också. sedan gick malin och jag hem hit och då kom sara och gjorde oss sälle med. blev en liten myskväll med dipp oså. sen kom viktor förbi en stund också, trrrevligt!

igår och idag blev det ingen skola för min del(a) vaknade av att jag mådde jätteilla igår och det gjorde jag resten av dagen med så blev ingen skola pga det. spydde typ fem ggr med, så ussssa(a) hatar verkligen sådant. idag har jag mått helt okej faktiskt, bara det att jag har varit endel trött men blir man ju oftast om man inte kan äta något. men kände att det var bäst att stanna hemma ändå, man vet ju aldrig om sådant kommer tillbaka när man väl har ätit liksom;) menmen..
blir ingen skola för min del imorgon heller, så skönt. resursdagar gillar vi!

nu ska jag gå och göra min syster sälle framför teven, sen blir det nog film med henne också. va längesen nu faktiskt..

sovsågott!
sara

RSS 2.0