100531

imorse vaknade jag tidigt trots att jag hade sovmorgon:( dumma magen!! fick stå i telefonkö till doktorn i 161661 minuter kändes det som.. men tillslut kom jag fram och fick en tid på dirren, fick bara slänga på mej kläderna lite snabbt och sen springa ut till bussen som jag hann med precis! hah, som vanligt.. fick i alla fall penicillin som jag ska äta i hela tio dagar (y) inte loligt!

hade förövrigt bara en lektion i skolan som gick snabbt som attan. skönt! efter skolan begav jag mej till körskolan för körlektion, gick braaaaobraobraaaaaao. körde lite med pappa sen när han kom hem också, hoppade av hos annisen tillslut & gick en långis med henne i det äckliga vädret.. hihi, men det var skönt! alltid lika bästig att prata med ♥

nu ska jag vara duktig (måste!!!) &  skriva klart min spanskareccension hade jag tänkt. godnatten


uppppppppd.

torsdag
efter en kort dag i skolan åkte jag hem och umgicks med en sliten kille en liten stund innan jag begav mig vidare på sexandthecity-kvällen på baronen tillsammans med erica malin carro & sara. vann fribiljetter till premiären på kvällen så efter lite shopping blev det en liten drink innan vi kilade upp mot biostaden. hade haft alldeles för höga förväntningar på filmen kände jag eftersom att jag blev riktigt besviken när man jämförde med hur bra den första filmen var, men helt okej var den ändå, de dåliga var att det inte var någon redig handling om man säger så ;) haha. kom hem seeeeent och somnade bums.




fredag
tog en runda på staon med annisen efter skolan sedan kom mammi och hämtade mej och då åkte vi en sväng förbi modehuset också för att leta shorts som vi också hittade.. äntligen;) resten av dagen/kvällen spendarades i annis vrålåk eftersom att annis tog körkort på morgonen :D :D :D grattis till dig min underbara lilla vännis. detta firades med en massa brummande såklart, fick tillochmed sälle i baksätet av självaste puttemannen & wilman en stund där i slutet.. hahaha. mycket najs!



lördag
tog en lång sovmorgon sedan kom min addepadde förbi en stund innan han skulle jobba. sedan kom mallisen förbi också för att säga hejdå ode. åkte med erren intill staden lite senare för att leta morsdagpaket till våra kära mammor. tog enliten fika innan vi åkte hem sedan med. på kvällen kom adam och hämtade mej så åkte vi hem till honom och grillade lite och så. myspysss!

idag vaknade jag hos min älskling. tog det bara lugnt innan jag åkte hem för att fira mammi lite:) har inte gjort så mycket mer än så, skulle skrivit klart mitt hälsoarbete hade jag tänkt men redigt så långt har jag inte kommit om jag ska vara ärlig(A) haha.

är helt slut för tillfället så funderar starkt på att krypa ner alltså;) nattinattttttt ♥

sometimes you can't make it on your own

:(


dagens

DAGENS VILL HA: sommar&soooool
DAGENS KLÄDSEL: jeans, randig tröja & tygskor
DAGENS SMINK: de vanliga
DAGENS FRISYR: en liten bullis
DAGENS HÄNDELSE: har inte hänt för mycket faktiskt..
DAGENS LÅT: kato - turn the lights off
DAGENS PLANER: sova lite snart
DAGENS SAKNAD: -
DAGENS DUMMASTE: mitt huvud!!
DAGENS DROG: -
DAGENS KRAM: addddde
DAGENS PUSS: adam
DAGENS KÖP: en liten godisbit i cafeterian
DAGENS GODIS: en choklad
DAGENS HUMÖR: gladis
DAGENS ORD: -


nu ska jag krypa ner hos min maaan. godnatt

en liten listaaaa

10 FAVORITER
Färg: svart & vitt is the shiet;)
Mat: grillat i mitt hjärta
Band: hmm
Film: har mina favvosar
Bok: får väl säga i taket lyser stjärnorna, typ den enda man inte kunde sluta läsa i alla fall(A)
Sport: håller ju inte på med någon sport direkt vaa

Årstid: sommar
Veckodag: fredag&lördag
Glassmak: vanilj
Tid på dygnet: det berosso på vilket humör man är på;)

 

9 FÖR TILLFÄLLET
Humör:
tröttis
Smak: choklad
Kläder: mjukis
Bakgrund: en bild på varvsholmen från i somras;)
Nagellack: ljusrosa
Tid: 16.53
Omgivning: mitt rum
Irritationsobjekt: idrottsboken som ligger framför mig & bara väntar på att bli öppnad.. BUH

 

 

6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina bästa vänner:
neje
Brutit mot lagen: har jag nog
Blivit arresterad: ne
Badat naken: haha jadå
Varit med på TV: amen visst det;)
Kysst någon du inte känner: ja

 

 

3 PERSONER
Du kan berätta allt för:
erica, anna & sara bland annat (Y)
Du tycker om: mina närmaste
Du inte gillar: finns ett par stycken;)

 

 

2 VAL
Kaffe eller te:
kaffeeee
Vår eller höst: vår

 

1 ÖNSKAN: att sommaren kan börja på riktigt nuuu

100520

hejhejhej!

vaknade hemma hos adampadam imorse. fick stressa som fasen för att komma i tid till skolan, tur att man har egen chaufför ode alltså ;) haha. efter skolan kom min kära mor och hämtade mej sen åkte vi hem och stekte en stund, superduper UNDERBART väder idag ju och det tackar vi för!!! hoppas verkligen värmen är här för att stanna nu annars lär jag väl gå under snart, blir så jäkla deppig när det inte är någon sol, haha.

nu kom jag precis hem ifrån stan, fick med mej en liten b.u.s & ett randigt linne från HM. ska byta om till jympakläder nu och gå en promenad med annisen. hörs nog lite senare :) PUSS


en redig liten stekare som låg & njöt av solen idag :D haha

100518

kan börja med att säga att jag inte kan förstå hur jag kan vara så här lycklig som jag är just nu med tanke på denna skoldag, haha. matten gick helt & hållet åt skogen, fyfan.. aldrig varit såhär dålig. jag som egentligen har lätt för matte.. har verkligen lagt skolan åt sidan & tagit lov redan nu känner jag. och jag ljuger inte när jag säger att jag inte bryr mig, eller rättare sagt att jag inte orkar bry mig. min ork är som bortblåst så att säga;) haha, inte bra allssss.

efter matten hade vi rast i tre timmar innan nästa lektion så mallis och jag gick in till stan en runda, sedan satte vi oss ute i solen & stekte en stunddd. UNDERBART :D avslutade dagen med matlagning där man skulle laga egen mat idag, gick superduper. dock blev jag så mätt så jag mådde illa tillslut men är väl så det ska vara kanske, haha.

kom precis hem från en liten promenad och fotbollskollande med malin nu. ska hoppa in i duschen strax innan jag ska nanaaa kuddisen. puuuuws ♥

buh

sjukt besviken på mej själv som sitter här och äter dooodis istället för att plugga, haha.. men det är som vanligt helt enkelt ;) lär gå åt helvete imorgon! nu säger jag tack&hej för mej i alla fall, godnatten


känner mej ungefär såhär borta i matten just nu.... FY!!!! hahah

100517

orkar inte uppdatera denna fula blogg särskilt ofta längre, haha. men jag tror ni klarar er rätt bra i vilket fall ;) helgen har varit superduper! inget festande i överhuvudtaget = ingen ångest,  vilket har varit sjukt skönt måste jag säga.. har spenderat dom senaste dagarna genom att leka med errenmin & myst lite med adam ocksååå. brabrabra :D

imorse vaknade jag alldeles för tidigt, hade tänkt sooova ut sista dagen innan skolan men icke dåå. pappa ringde och väckte mej redan vid 9 och sa att jag hade fått en tid hos doktorn vid 10 så det var bara upp och hoppa och få upp adam med, haha. sedan hade jag körlektion & resten av dagen har jag inte gjort ett s-k-i-t. är helt slut!! har mest bara suttit här och legat i soffan. jag borde egentligen ha tagit tag i mitt mattepluggande med tanke på att vi har nationella imorgon men som vanligt har jag skjutit upp pluggandet till sista sekund..

nu ska jag dra mej utåt en sväng innan jag ska hem och dö i matteboken :( pusssss!

100511



vaknade nyss, ska strax hoppa in i duschen innan jag ska dra mej bort till skolan. hoppade jympan nu på morgonen för jag är alldeles för trött, kunde inte sova igår. köpte förresten  en ny mobil igår och jag kan inte med den i överhuvudtaget, braaaa där! håller på att bli galen varenda gång jag ska skicka ett sms, menmen det kommer väl;)

förövrigt slutar man aldrig förvånas, blir så trött!! men samtidigt orkar jag inte bry mig eller lägga någon energi på sånthär just nu.. verkar ändå inte vara värt det.

nu ska jag kiiiiiila, ha en bra dag. pusspusspuss


deppdag

helgen har varit helt okej:) fredagen blev riktigt lyckad måste jag säga, palatset och lite partajande som slutade hemma hos adam med ballan anton och tjockisen själv. gårdagen har man inte mycket att säga om så att säga.. åt pipsvängen alltså


annars så har dagen bara varit åt helvete :( ska försöka att sova lite nu i alla fall.. natti

älskar daj sara ♥

avslutade nyss ett samtal med min finaste lilla brutta. finns ingen i hela denna värld som jag har delat så mycket med och haft roligare med i hela mitt liv än dej. vill inget hellre än att allt ska bli bra och att min lilla paris ska bli lycklig igen. önskar att man bara kunde spola tillbaka tiden & att allt skulle vara bättre än bäst som det alltid var när det var sarre&parre som gällde. finns inget jag saknar så mest som jag saknar dej gumman min. vet att allt kommer lösa sej snart, det bara måste göra det:((( mitt lilla hjärta! jag kommer alltid att finnas här för dej..


You're not alone, together we stand
I'll be by your side, you know I'll take your hand
When it gets cold, and it feels like the end
There's no place to go, you know I won't give in








100506

är en sjukt trött tjej som skriver just nu. vaknade av finbesök mitt i natten i natt så kan bero på det kaanske. trots de var jag duktig och pallrade mej bort till skolan i alla fall. efter en lektion begav jag mej bortåt körskolan med annisen & therese. satt & pluggade från kl. 11-15, inte illa det icke!

sedan var det dags för utvecklingssamtal för mej och mammi, åkte bort till stagg för att gå in men där var det låst? fick stå och vänta en kvart i blåsten sen gav vi upp och åkte hem.. haha. väl hemma fick man sej ett efterlängtat samtal från en sjukt saknad erren. äntligen är mitt doshuvud hemma :D:D:D

just nu sitter jag och lyssnar på mina lugna favoriter på spottan;) haha, håller på att somna här borta.. ska gå och göra min kära mor&far lite sälle framför teven innan jag ska krypa ner. har engelska nationella från 8.10 - 10.40 imorgon och sedan riskettan i fyra timmar med tesssss, BUUUH :( inte kul alls..  men nu ska jag tjillivippa härifrån. nattiii!


some news








100504

dagen har rullat på snabbt som attan.. började morgonen med idrott där mallan & jag boxade på som bara den, wooh. sedan hade vi en kort svenskalektion som för det mesta spenderades ute i det underbara vädret innan vi cyklade bort till frillan för att vara lite duttiga på håltimmen och till sist men inte minst cyklade vi bort till jenny för att avsluta skoldagen med lite matlagning. efter skolan kom mammu och hämtade mej eftersom att regnet bara öste ner :( buuh. tog en sväng förbi stan på vägen hem och fick med mej ett par joggingskor hem faktiskt, välbehövligt!! tack min kära lilla moder.

lite senare brummade farsgubben och jag lite bil som var mycket ruuuligt idag :D gick kanoooon! efter det invigde jag mina nya dojjor med en liten promenix & cykeltur med malin. nu ska jag sussa kuddisen..  puss & nattiiii ♥



100503

gal1 vad tiden går snabbt. längesen jag skrev här nu med såg jag.. läsarna bara sjunnker&sjunker vettni;) haha. händer dock inte alltför mycket i mitt lilla liv. ska strax byta om till jympakläder sen ska jag traska in mot staon för att möta annis och gå en långis. kan behövas känner jag allt! saknis.. på tal om sakna så tycker jag att lilla erren kan sätta sig på ett plan hem från kreta NU, saknar min man :(

förövrigt är det mesta som vanligt men ändå inte, he-he. puss!


RSS 2.0