100424

sitter hemma hos malin just nu och ska snart gå ut och sätta på grillen. blev en redigt  lång nixis med erica tidigare idag så är riktigt slut just nu, haha.

gårdagen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss kanske men i det stora hela var det en toppenkvällis. behöver nog inte säga så mycket mer än så, lite bilder kommer senare;)

nu ska jag dra mig utåt till mina brudar som står nere vid grillen, lite senare kör vi igennnnn :D

ha en bra kväll, pusssssssss!

100423

sitter i skolan och har fotografisk bild just nu, var precis ute och tog några finfina foton med min lilla erren. haha, gick inte alltför bra måste jag erkänna ;) har bara två lektioner kvar innan det är dags för en liten shoppingtur på maxi med ballusen. ska handla lite maot och de inför kvällen sedan blir det grillning och mys med mina tjejer innan lite annat folk dyker upp :D får se om kvällen avslutas hemma hos ballusen eller om vi drar oss vidare mot palatset eller andra äventyr, woooh.

nu väntar lunchhhh, puws!

100422

kom precis hem ifrån ett litet besök i staon,hihhi. ska alldeles strax krypa ner i min lilla säng hade jag tänkt, är helt slut i huvudet :( tur att det är en kort skoldag imorgon. på kvällen ska det minsann grillas & festas till redigt ordentligt med mina finaste tjejer, ser jag fram emot! ska även flytta in hos mallisen för helgen tror jag, hihih ♥ goodiegood.

godnatt nu, pusspuss

godnatttt

hejejejejeje igen.

kom precis innanför dörren känns det som även afast det var över två timmar sedan? känner mig så stressad hela jäkla tiden och det känns som om bara tiden springer iväg utan att jag hinner med äns hälften av de jag vill hinna med, vet inte varför det har blivit så men det känns som om det är alldeles för mycket med allting just nu.. kan varken koppla av eller sova längre. låter nog ganska sjukt men det är så läget ligger till vettni;)

i alla fall så blev det lite brummande med pappi innan och ett besök på siba för att lämna in min mobil. fick ett bra erbjudande faktiskt, dom skulle "köpa" min mobil och så skulle jag få välja vilken jag ville eller få pengar för den, tackkkk för det! så nu har jag en gammal samsung för några veckor, går åt skogen när jag ska smsa och om någon ringer blir man döv eftersom att det inte går att sänka ljudet, haha det är icke lätt ;) sedan blev det en lång promenad med annisen min, så KUL att äntligen ses igen. har saknat dig!!

nu är det dags för lite pluggande igen och sen ska jag slå en pling till mallis innan jag ska sussa. puss & godnatt♥


en trött saris

100421

dagen har rullat på snabbt som bara den idag. först skola sedan tog jag mig till körskolan för att köra lite idag igen, gick brrra! har varit hemma en stund nu och på den lilla tiden har jag hunnit med att kolla andraavenyn och bakat negerbollar minsann, haha galet vilket fetto jag är.. blir nästan rädd för mig själv.  ska snart ut med pappa och köra en runda, ska lämna in min skitmobil också (Y)  sedan ska jag gå en långis med anna och innan kudden ska naannas ska jag försöka hinna med lite plugg också.. vet dock hur det kommer sluta med det, haha.



kan inte sluta lyssna på denna låååt :D men nu ska jag dra mej, ha en bra dag! pussilipuss

100420

heeeeello!

började morgonen med att cykla till skolan tillsammans med erren, underbart väder som bara den ju :D hade jympa & svenska sedan och tillslut avslutade vi dagen på jenny med lite matlagning. malin och jag gjorde hemmagjord pasta med tomatsås, riktigt smarrigt om jag får säga det själv ;) haha. sedan var malin erica & jag duktiga och tog oss till gymmet en sväng innan vi drog oss hemåt igen.

nu kom jag precis hemifrån lite brummande med farsgubben min, gick skitbra idag faktiskt :D inga motorstopp & tutor i alla fall.. haha. höll på att dö av skratt igår när jag körde med körskolan och tutade samtidigt som jag höll på att köra rätt ner i ett dike, hahaha. så det kan gå när man tänker på annat kan jag tro;)

funderar starkt på att slå malin en plingeliplong nu och kolla så att hon inte har avlidit, sen blir det en liten nixus med henne om hon inte ångrat sig!

pusspusspussssss


en liten bild på ballis & mej sen nyår, hihihih. feeejn :D inte så kanske..

100419

har inte haft någon bra dag i överhuvudtaget idag, men sådant är livet ibland.. det är inte lätt!  nu ska jag sova i alla fall, tänkte bara skriva grattis till världens bästa pappi som fyller hela 45 år idag :D grattis lilla farsgubben min, haha. natti ♥

100416

kom precis hemifrån stan med mallsing. bytte kjolen & linnet jag köpte igår mot en blus som dock var lite väl kort såg jag nu när jag testade den.. haha. men det får funka för ikväll ändå tror jag kanske (A)

ska hoppa in i duschen nu sen ska jag bort till malinpalin, saris & emmis kommer förbi sedan också. blir lite grillmys & lite festande minsann. ha en bra kvällis♥ pussinusssssss

ps. är sjuuuukt glad för tillfället :D vet inte alls varför egentligen men det närmar ju sig sommaren förfanken, kan vara det;) haha. nu måste jag skyndadadada!

100415

riktigt härlig dag i skolan idag, hade bara en lektion med världens bästa lärare! malin och jag gick ifrån spanskan lyckligare än någonsin vill jag lova;) haha, gaaaaaalet.. minst sagt!  sjukt underbart väder idag också, gick runt med brillorna hela dagen lång nästan. gick en sväng på stan & sen kom johanna och hämtade mej och ballan så åkte vi över till köpstan för att kolla lite med. köpte paket till pappa, vita tygskor, ett linne & en kjol. hade teori på körskolan sedan med tess, alltid lika roande.. gick superduper för oss idag mot vad det brukar i alla fall, haha bra jobbat däääär :D

annars funderar jag starkt på att krypa ner i min käraste lilla säng just nu, är helt slut.. GODNATT!

100413

en sjukt trött tjej snoozade nog i 40 minuter i morse.. inte illa det inte! fick stressa som bara den. annars har dagen bara bestått mest av skolan som vanligt, hade dock ingen idrott imorse & det blev ingen spanish för mig och mallan heller så det var endast engelska & matlagning som stod på schemat idag, underbart ;) haha. fick cykla hem i världens motvind hem sen vilket inte var lika underbart kan jag ju säga.. bah! sedan övningskörde jag med farsgubben en runda och det gick inte allt för bra idag, är så jäkla okoncentrerad hela tiden, vet inte vad det är med mig alltså, haha.

kom  precis hem ifrån en liten runda på maxi med mallan. fick med mej en liten daim hem ifall det var någon som ville veta;) tänkte dra mig ut mot köket för att äta lite sen nanna kudden.

ser förövrigt fram emot helgen som ser ut att bli toppen. festa till det lite smått med tjejerna på fredag och på lördag kommer familjen johansson hit på middag & senare ska erren & jag dra oss utåt även denna kväll som det ser ut just nu, mycket festligheter nu förtiden ;) men vi klagar inte!

PUSS&godnatt


en liten pluttsaris



100412

helgen har varit toppen! i fredags tog jag mig hem till vickan som hade lite ferre, hade mycket trevligt där hemma måste jag säga :D erren & hampe kom och gjorde mig lite sälle lite senare med. i lördags fick jag finbesök och världens gulligaste kort & lite dodis av min erren. blev så glad!! du är verkligen den gulligaste som finns & får mig alltid på så mycket bättre humör min finaste vän. lite senare blev det ännu en kväll med lite galej tillslut, ballan & jag joinade killarna i soffan hemma hos oskar framför el classico minsann ;) haha, ganska otippat faktiskt.. men lyckat!

nu kom jag precis hem ifrån gymmet med malin, första gången vi tränade fullt ut nästan tror jag.. haha, gick braaaaa. ska gå och äta lite tacos nu innan det blir hollywoodfruarna & lite spanskaplugg om jag äns orkar ta tag i det ikväll..

förövrigt är lovet slut & skolan är igång igen,  buhu! men känns faktiskt rätt så bra ändå, bara 9 veckor kvar till sommarlovet och exakt 10 tills min 18årsdag.. wooh :D tiden står inte still trots allt. dock kunde det faktiskt få gå ännu snabbare just nu, vill bara ha sol & värme nuuuuu tack. vet inte om detta är värt att nämnas äns,  men jag är så trött på att man inte kan lita på människor!!!!!!  men nu orkar jag inte slösa mer energi på onödiga saker som ändå aldrig kommer att bli bättre. ibland är det nog fasen bäst att bara ge upp ärligt talat..

nu ska jag dra mej! pussis

100409

igår mötte jag upp min sara inne i stan för en liten tripp och ett litet "ärende". blir alltid så glad när jag träffar dig gumman ska du veta! vet att allt kommer lösa sig snart, finns alltid här för dig ♥

hade ställt klockan på åtta imorse för att jag hade tänkt att vara duktig och gå upp tidigt för att städa lite innan jag skulle möta upp annisen i stan, självklart somnade jag om så det blev inget med det ;) hann bara med en liten snabbis innan jag mötte annis vid bussen. kollade runt lite på staon sedan satte vi oss på fyra kök och tjockade oss (jag). myspys!

nu ska jag gå och värma lite mat sedan ska slå en plingeling till min annispannis, får se vart denna kvällen tar oss men som det ser ut nu blir det nog lite partajande i alla fall.

ha en bra dag! pusspuss&puss


jag&min saris

tidsfördriv!

utseende
vilken ögonfärg har du: blå
hur lång är du: 174
vilken hårfärg har du: blond
vilken ögonfärg skulle du vilja ha: bruna
hur lång skulle du vilja vara: lite kortare (A)
vilken hårfärg skulle du vilja ha: är nöjd med den jag har just nu faktiskt;)
skulle du vilja ha piercingar: nä

senaste du
åt: müsli
drack: kaffe
du fick sms av: erren
du skrev sms till: anna
kysste: deeeru

kärlek
är du singel: mm
ditt förra förhållande va med: micke
ditt längsta förhållande: lite mer än 2 månader alltså.. haha
med vem då: m
gillar du någon just nu: jag gör väl det..
hur många seriösa förhållanden har du haft: 1
vill du vara singel: inget jag föredrar faktiskt

vänskap
den som vet mest om dig: mina närmsta + mammi
den vän som du har känt längst: erica
allra bästa vän?: har mina bästa!
som bor långt ifrån dig: ?
bra vän du inte träffar ofta: annapanna träffar jag tyvärr inte allt för ofta längre..
har du någon gång varit vän med någon som du inte tycker om nu: jaa, men inte nära.. pga skitsnack!

övrigt
musiksmak: väldigt blandad;)
sport du gillar: att kolla fotboll&hockey funkar faktiskt
har du hört att du borde bli modell: haha, förr i tiden så;)
vad tänker du på just nu: en massaaa


100407

körlektionen gick superduper,  ska strax gå och äta lite frulle med mammi ute i solen hade jag tänkt. UNDERBART väder idag ju :D älskar när det är så, blir så glad! lite senare ska jag möta upp erren för en liten tripp på staon, ska kolla om en ny skinnis & ett par skor var det tänkt.

nehe, nu ska jag ut i solen :D PUSSS

100406

vaknade som vanligt sent imorse, har blivit en riktig liten sömntuta på den senaste tiden alltså.. haha. skulle tagit bussen in till staden för att möta upp malin men sen märkte jag att min syster hade tagit jackan där min plånkis låg i så jag skippade det. i stället tog erren och jag en LÅNG promenad in till stan, kollade bara en snabbis på hm med tanke på att vi var "jympaklädda", var duktiga och gick enda hem sedan också. gick bara in och åt sedan cyklade vi bort till friskis. erica gick på spinning och jag skulle egentligen gått på gymmet men mötte annis så det blev ingen träning för min del istället satte vi oss ute på en bänk och pratade en massamassamassa, märktes verkligen att vi inte har setts på ett tag...  saknar min annispannis! munnarna gick i ett & vi kom fram till att det verkligen är på tiden att vi ses nu. är ju ändå vi som är lennartZ förfan, hahaha ♥

nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag faktiskt försöka sova, har körskola imorgon vid 7.45... inte kul :( buuhu.
puss&natti

godnatt

kör på en liten lista idag igen eftersom att jag ändå är vaken & har så tråkigt..

Vem är snyggast:
finns några stycken som ligger på delad plats där;)
Vem vet mest om dig: erica sara malin&mammi tror jag..
Vad vill du ha just nu: sommar&soooool
Fobier: ormar får jag nog säga
Känner du en snygg kille: det gör jag allt
Har du körkort: snart vettni;)
Åsikt om jultomten: en härlig kille det! haha
Vill du gifta dig: mm
Din hårfärg: blond
Skolväska just nu: svart
Har du glasögon: kör på solbrillor!
Hur ser din plånbok ut: svart liten sak
Favorittv-program: andraavenyn & onetreehill
När ska du festa nästa gång: blir nog lite smått till helgen kanske
Vad köpte du senast: dajm (vad annars? haha)
Hur mycket pengar har du: hyffsat mycket för att vara mig för tillfället måste jag säga;)
Hur svarar du i telefonen hemma: aahallådeärsaaaara
Senast kramat: mamma
Vem sov du hos senast: längesen jag sov borta nu.. minns faktiskt inte
Stjärntecken: tvilling
Ögonfärg: blå
Kall favoritdricka: öl är namnam när det är kallt:D annars är ju inte cola helt fel!
Varm favoritdricka: oboy
Alkoholhaltig favoritdricka: vin&öl får jag nog säga
Säger ofta: hm, ingen aning faktiskt
Saknar du någon: jaa
Du fikade senast: med famor igår
Senast sedda film: johanfalk
Hur känner du dig nu: trött som bara den
Kan du laga mat: amen absolut;)
Vad pluggar du: samhälle/media
Vad tycker du om fötter: haha, har nog ärligt talat lite fobi för det..
Är du smart: om jag vill så;)
Snarkar du: ibland blir det nog så har jag hört, haha
vad hatar du: skitsnack & falska människor
Är du aktiv i skolan: kan nog bli en liten förbättring där just nu känner jag;)
Lesbisk: haha, nej förfanken!
När och varför grät du senast: orkar inte gå in på sånt där

nu ska jag sova:) puss&godnatt!

dagens

Vill ha: ett nytt liv vore inte helt fel :D Klädsel: just nu har jag min blåa mjukisdress annars har jag mest sprungit runt i jympakläder hela dagen. Smink: Det vanliga. Frisyr: Tofs. Låt: Ne-Yo - so sick Planer: kolla andraavenyn sen ska jag sussa. Saknad: . . . Dummaste: Surpuppor. Roligaste: får väl säga ballans och min lilla tid på gymmet idag.. hahaha, gal1 Köp: Dodis. Godis: En stor fet påse från cooooop. Humör: Trött & lite deppis


erren kom förbi mej en stund innan, gladis blev jag! min lilla dospelle har jag saknat juuuu♥  nu ska jag kolla andra avenyn och krypa ner. imorgon hoppas jag på soooooool så att man slipper vinterjackan och kan använda solisar. blir förmodligen en liten tripp in till staden & sen lite gymmande med min lilla ballisbryyyyd.


nu säger jag nattinatti för mej, PUSSSSSSSSS ;*

100404

kom precis hem ifrån friskis. hade gyminstruktör med ballan idag, gick fint som snus så att säga;)  nu ska vi biffa upp oss på riktigt inför sommaren minsann.. haha.

ska äta lite strax sen blir det på med jympakläderna igen för en långis in till stan & tillbaka.  förövrigt är min motivation för allting puts väck.. är så trött på att få skit för saker jag inte har sagt eller gjort :(

tjosvejs

it's not easy




äntligen looooov

har varit en superduper härlig dag idag. skoldagen bestod av endast två svenskalektioner och lite español, muy bien!

efter skolan gick jag in till staden för att hitta något nytt linne eller en ny klänning inför morgondagen men det gick dåligt med det.. så istället hängde jag med mami till coop och handlade lite gotte, är ju trots allt skärtorsdag! dock kom det inga små kärringar hit så jag fick nästan allt för mig själv faktiskt;) hahha. sedan åkte jag in till stan för att träffa viktor en stund. gick en runda med lilla selma sen gick vi hem & chillade liteee,  tog en liten tripp på stan igen sedan innan jag åkte hem. resten av kvällen har jag spenderat med min man. har suttit och tryckt i oss chibbe, gotte, cola & stjärnor hela jäkla kvällen.. känns som om jag snart kommer rulla fram, haha. så mycket mer än såhär har nog inte den här dagen bjudit på faktiskt.


nu ska jag krypa ner i min kära säng innan jag somnar här.. imorgon blir det morgonpromenad med bettan, middag hos farmor med kusinerna & på kvällen lite fest & utgång med mina bästa! ser jag fram emooot :D pussinuss & nattinatti nu

RSS 2.0