20 april

ska strax in till skolan och redovisa projektarbetet tillsammans med erren. efter skolan ska jag träffa sara en stund, var tänkt att vi skulle satt oss i parken en stund och stekt lite men nu ser ju vädret ut att balla ur :( åh! typiskt..

vid fyratiden ska jag jobba på arenan igen, är faktiskt inte sugen på att göra det alls idag om jag ska vara riktigt ärlig. skulle helst av allt bara vilja vara hemma och ta det lugnt... menmen.

ska blåsa håret nu, hörs senare!

min favorit <3








det finns ingen finare vän i hela världen än min saris!
jag älskar dig min bästa vän ♥ är så glad för att jag har dig.



-








en underbar dag med min finaste och lilla nellan ute i solen♥

19 april

igår slutade jag skolan tidigt så efter skolan drog mallan och jag ut i det SUPERDUPER fina vädret och åkte lite inlines. så jäkla härligt! kändes nästan som sommar & jag överdriver inte;) massa med folk var ute i shorts så sommaren kanske inte är så långt borta ändå! tyvärr lyckades ju självklart malin få skoskav... hahaha, stackars liten. fick åka förbi kalmargrillen och dona lite och efter 3 h var vi hemma igen.

på kvällen blev det lite bowling med älskling och hans family, roligt! fast jag är sämst.. haha. sov hemma hos min adam sedan och imorse vaknade vi tidigt. gick en prommis med kessie & köpte med oss lite fika som vi fikade på sedan, namnam!  

när han började jobba körde han in mig till skolan där jag mötte erren & nu har jag precis varit ute på en långpromenad med henne.

idag fyller förresten pappa år, grattis på honom♥

ska slå en pling till min bästaste saris nu innan det blir tårta med familjen & farmor. vi hörs :*

onsdag

började morgonen med nationella imorse, vet faktiskt inte riktigt vad jag ska säga om det? kändes varken bra eller dåligt om jag ska vara ehlt ärligt, haha. men jag hoppas på det bästa ;)

efter skolan gick saris och jag in till stan en snabbis innan jag åkte hem och märkte att jag blivit utlåst.. ARG tjej!! ringde min toker som fick köra mig in till stan så jag kunde hämta en nyckel av syster. sedan försökte jag plugga lite men det resulterade bara i att jag städade ännu mer idag, haha. gick också en promenad med erica och sedan lagade jag lite mat också. men nu ska jag försöka få tummen ur och börja på alvar! är så sjukt skoltrött men nu är det ju faktiskt bara 2 månader kvar så måste kämpa på.

imorgon blir det grillning och utgång med mina tjejer, var så längesedan vi var ute allihopa så det ska faktiskt bli skitkul! :D

ska slå en pling till min saknade lilla sjukling nu och ser hur han mår, sedan ska jag sätta igång med pluggandet..



längtar till sommaren!!!

.....

har inte följt dagsplaneringen idag för fem öre... ovanligt? haha. har städat lite i rummet, dock är det inte äns halvklart, har inte öppnat psykologiboken, inte svenskahäftet... istället har jag och mamma varit på IKEA, plantagen och blomsterlandet och strosat runt lite. fick med mig endel saker hem faktiskt :D najsenajs!

ska försöka få ta i en onåbar sara nu igen för tionde gången, blir fan galen snart!!! haha. sedan väntar det roliga plugget på mig......................... igen.





onsdag

jobbet på arenan i måndags gick kanon! väldigt roligt var det också, så mycket folk och vilken stämning det var alltså ;) haha.

igår efter skolan kom älsklingen och hämtade mig,  vi åkte hem till honom och grillade lite gottisss :D mmmm! fläskfilé, kyckling, klyftpotatis, tzatsiki och beasås fick det bli :D sedan åkte jag hem lite senare då han skulle spela match.

idag vaknade jag inte förrän 10:30, skönt faktiskt! nu ska jag sätta igång att städa mitt rum sedan blir det plugg för hela slanten.. svenskaB nationella prov imorgon och på fredag psykologiprov. buhu.

här kommer en liten braig låt enligt sara & mig, wiiiiih :D

11 april



vaknade tiiiidigt imorse trots sovmorgon;) inte illa, haha. därför har jag till och med hunnit med lite nytta imorse som att städa mitt lilla rum!

snart kommer min bästaste vän och hämtar upp mig innan vi beger oss till skolan. har bara en lektion idag, så himla u n d e r b a r t. efter skolan ska jag hem och ladda upp inför eftermiddagen/kvällen som ska tillbringas i en utav kioskerna på den nya arenan.. haha. är faktiskt lite nervös men det ska bli roligt! ett stort plus är att erren också har fått jobb där så jag hoppas att vi får stå i samma kiosk;)

hörs nog lite senare :* pusselipussen!


RSS 2.0