wonderful world

kände mig inte alls bra imorse plus att vi hade svenskaredovisning idag som jag inte orkade lägga en endaste minut på igår.. så stannade hemma idag. sov till elva något då mammi kom in och väckte mig & trodde jag hade försovit mig, haha. har inte gjort någonting alls idag vilket har varit riktigt SKÖNT. blir lite för mycket ibland faktiskt..

kände mig som tur var lite bättre framåt dagen så hann med en cykeltur bort till berga med mallsan innan. haha, går inte en dag utan de där jäkla godiset alltså;) sen har jag kollat andraavenyn med. och tryckt i mig ett helt paket med "balle" som jag råkade skriva till erica innan, menade faktiskt ballerinakex men mjao ibland kan det bli lite fel, haha.

ska be mammi göra en inbakad fläta på mig nu sen blir det sängen.
tidigt för en gångs skull;D tihi

godnatt!
sara


lite bilder från helgen














because of you

blev lite party tillslut i lördags. med sara erica & hampuz hemma hos jonas igen. mycket kul!:D framåt ett gick dom flesta vidare på efterfest i norrliden medans parran & jag stannade kvar med sebben & jonas. mmm.. blev dock inte så mycket sovande för våran del(a) så igår var vi inte varit alltför pigga..  blev i alla fall bussen hem till mig runt elvatiden  då det blev bums i sängen för oss båda:D hihi. doseplutten

träffade en väldans speciell kvinna på bussen hem också förresten. jag trodde att hon kände sara först eftersom att hon vände sig  mot henne med värsta leendet & bara " ååh, vad fina ni är flickor!" sen frågade hon ngt & blablabla, så började sara bara skratta & jag med så då förstod jag att det inte var ngn hon kände i alla fall. asäcklig var hon, nästan lite peddo. frågade vart vi bodde och massa.. haha, herregud;)


försov mig lite idag dåå så blev en ganska kort skoldag eftersom att jag skippade sista lektionen också(a).. men ibland orkar man verkligen inte. just nu orkar jag inte med någonting? minst av allt skolan.. lite jobbigt med endel grejer just nu också. vet ickkkke hur jag ska göra alls men aja, allt löser sig väll med tiden ellr något.

ska gå och ta en pannno nu iaf, ont i halsen & huveeeet:(
pussis

no more waiting

sitter hemma hos mormor&morfar nuu. kvällen igår blev väll kanske inte som det var tänkt men mja, den började ju helt okej i alla fall;) förfestade lite med mina tjejer och viktor och några andra hemma hos jonas först, sen var det tänkt att vi skulle vidare mot palace men sedan ångrade vi oss i sista minut så istället blev det lite party hos emil med bergakillarna. sen blev det taxi till bobba där vi avslutade natten med lite efterfest. blev liite för mycket för mig där kan jag ju säga.  hmm, kommer inte ihåg någonting.. kändes som jag drömde när jag vaknade imorse och inte visste var jag var. haha, fy. no more wine;)  förutom dom sista timmarna där i slutet så var kvällen kanooon.

nu ska jag gå och fika lite med mormor&morfar:)
PUSS!


friday i'm in love

hehehej!:D

äntligen frrredag. bästa dagen på hela veckan, helt klart! skolan har förövrigt varit riktigt bra idag känner jag, sovmorgon, jympa, spanska & matte. nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis, sedan kommer sarran & ikväll blir det hem till bästaste lilla ballan med bästaste tjejerna sen får vi väll se hur det blir med festandet.. men det blir nog bra!

PUSSS


been there, done that, no regrets

jag har alltid tänkt för mycket.. både på saker som hänt & som kan hända, så från och med nu har jag bestämt mig för att sluta hålla på att tänka bakåt & på hur det kunde ha varit, sluta ångra saker som redan är gjorda, haka upp mig på sånt som ingen kan göra någonting åt och att sluta tänka för långt så från och med nu ska jag aldrig mera tveka utan bara göra de som känns rätt så man slipper ångra saker man aldrig gjorde. känns nog mycket bättre såå;)


tiden går somsagt jäkligt snabbt just nu. och jag är faktiskt ganska glad nuförtiden också så kan nog bero på det. vet inte riktigt varför, har inte hänt något direkt bra men allt känns så mycket bättre nu än vad det gjorde innan. så glad att min lilla parre är gladis igen också, nog mest det som gör mig glad faktiskt.. har saknat dig sååå & du är alltid den som får mig att må bäst<3 hihi. och sen att det går mot våren & sommaren nu med, det ser jag verkligen framemot! tunisen i juli också. hihiihhh:D underbart!



hahah, älskar dig sara<3


nu borde jag hoppilihoppa i sängen,
såå godnatt &pusssssssspåer!


wont let it go for nothing

torsdag
hade lite sovmorgon idag och sen astronomiprov som faktiskt gick helt okidoki tror jag. känns bra! sen hade vi vår blivande vikarie på samhällen som vi ska ha när maria blir mammaledig. sjukt bra verkade han vara, asgo! haha. tur det;) slutade lite innan halvtvå sedan och då gick jag erren och mallan intill staden och fixade lite. lämnade in mitt cv på mc'donalds bland annat, haha. känner att det är hög tid att söka lite jobb just nu, både till sommaren & om de kanske skulle finnans något helg&kvällsjobb ngnstans om man har tur.

imon är det redan fredag:D, tiden går så fort? hinner inte med riktigt känner jag men jaao.. så är det. kort skoldag imon också, sovmorgon & sluta tidigt är inte helt fel alltså. efter skolan blir det staden en snabbis och sen blir det nog lite party hoppas vi på;)


haha, har förresten försökt fixa lite på bloggen, blev lite misslyckat med bakgrunden, aja(a)
nu ska jag gå och ringa min lilla parremansi.

PUSSSSSS!

i need you to need me

skola idag. började morgonen med esv på konstmuseet, haha förjävligt. hatar verkligen våra lärare där, det bästa hade nog varit ifall dom bara kunde ta sig ngnstans ibland:) nä nu var jag för dum meeen.....
ganska brao dag annars faktiskt bara det att jag har varit så sjuuukt trött & därmed kom min äckligt skabbiga klädsel in i bilden hahah. erren&jag hade tillochmed skoj på historian idag, de var verkligen för ovanlighetens skull kan jag ju säga;) hihi, måste haft ngt med våran trötthet att göra alltså.. 

var ute ett bra tag med min mallsan innan också,  satt vid vår kära gamla skola funkabo och pratade massa minnen, haha, saknis den tiden faktiskt. allt var så sjukt mycket lättare då... och bra.

nu ska jag hoppa in i duschen & sen ska jag tvinga hannis att kolla film med mig;)
pussss!



i need you to need me

SUR

mmm. fan vad sur jag är just nu:P vem mer än jag tvättar löshår i tvättmaskinen? ingen. det ser inte ut som hår längre i alla fall kan jag meddela. mer som en bomullstuss? haha cpppp. så nu får det bli kort&fult ett bra tag tills jag har råd att köpa nytt. bläää vad arg jag blir på mig själv ibland alltsåååå. alldeles för slarvig

live your life

sara sara bella erica och jag fixade oss & förfestade lite hemma hos mallsing igår innan det blev lite partyy hemma hos emma i trekanten. jättemysigt faktiskt, blev lite stressigt där i slutet som vanligt bara men vi hann iaf med bussen som tur var;)haha. väl i trekanten var det inte riktigt lika kul men de hade sina stunder de med. i vilket fall slutade de med att mallan & jag tog bussen in mot stan och satte oss på corner. haha förstår inte varför vi skulle in där äns med tanke på att vi bara hade tio minuter på oss till bussen gick men aao, en delicato tryckte vi i oss iaf & sedan drog vi oss vidare på lite efterfest hos stoffii;) haha, helt okejokejokej! :))))))))))

nu är jag så sjukt trött så funderar nästan på om jag skulle gå och naanna kuddisen kanske(a)hihh.
natti


too little too late

längesen det uppdaterades här nu igen;) men tiden går så jäkla fort så hinner knappt med någonting just nu känner jag. haft mycket nu den senaste veckan i skolan också så ska bli sjukt underbart med helg nu:D verkligen behövligt!

vet faktiskt inte vad jag ska skriva om mer? har hänt rätt så mycket på den senaste tiden ändå.. men känner att det inte är så nödvändigt att ta upp här så nä. men nyår blev i alla fall mer än lyckat & allt har blivit lika bästigt som vanligt mellan mig och erren så aa, det är bara så bra allting just nu känner jag:D kändes lite som om det gick mot våren för några dagar sedan också men till min besvikelse såg jag snön idag igen.. fan. nu vill jag bara ha vår & sol. så tröttt på allt kallt. men får väl räkna med det ett tag till, är ju trots allt fortfarande bara januari:(haha.

ser förövrigt fram emot imon nuu. var ett bra tag sen alla tjejerna festade tillsammans men imon då jävlar;) haha.
ska bli mycket ruuuuligt!

men nehe om jag skulle ta och gå och packa min lilla väska,
ska naanna i läckeby i natt hos min älskade:Dhihhh
puuuuuuuuuuuuuuuuuuss!


RSS 2.0