bad day

måndag idag och en ny äcklig skolvecka har man framför sig. känner mej redigt duktig som bara utstod hela dagen idag med tanke på dom fyra små timmarna jag sussade inatt.  var så trött så att det var jobbigt att bara hålla ögonen öppna.. och arg blev jag på engelskalektionen när allt gick åt helvete för mig.. BAH!

gick in en runda till stan med malin efter skolan. köpte ett diadem och fyllde på mobilen, åkte hem och åt sedan begav jag mig mot friskis för att träna bort lite ilska(?) tillsammans med annisen & ellen.  gick braaaaa!

tror dock inte att träna är det bästa att göra när man är så pass trött som jag var idag. så fort jag kom hem satte jag mig framför datorn och lipade. satt nog där i en timma och tänkte på en massa skit.. det är för mycket som snurrar där uppe just nu.  ibland orkar man inte med sig själv äns alltså, åh:(

lite senare kom malin förbi en stund i alla fall, skulle pluggat spanska men istället slutade de med en massa prat, godis, lussebullar, glass & paradise hotel. så bra allt bara kunde bli helt enkelt!

förresten så vet jag att det inte kommer vara någon braig dag för mig imorgon, ett år sen farfar dog..
men nu ska jag sova och hoppas att jag inte vaknar lika sur som idag i alla fall, godnatt ♥



1:a advent

i torsdags kom mina favoriter hem till mig ( annis mallan & erren), vi fixade oss och rockade loss lite här hemma innan vi drog oss vidare in mot stan för att inta palatset, som vi gjorde med storm dessutom! hahaha NE, skojarrr;) men rrrroligt hade vi tjejer i alla fall, wooh.

i fredags jobbade erica & jag på TM mellan 2-5, gick hyfsat bra faktiskt. sedan på kvällen kom annisen och gjorde mig sälle framför idol.

igår blev det jobb mellan 12-3 sedan åkte ballisen och jag och handlade lite godis som vi sedan tryckte i oss framför robinsson (H) haha. var duktiga och tog lite fina foton till skolan också sedan cyklade jag hem någongång runt elva och somnade som en stockk minsann.

idag har annis och jag varit ute på söndagspromenad. precis som varje söndag, men det gillar jag! hon med det vet jag. hihih, prataprataprata

idag är det förövrigt första advent så självklart har jag fått ett litet adventspaket av min käraste lilla mammi & papi (hahah, undrar när dom hade tänkt att sluta ge oss de?) fick i alla fall ett finigt litet armband;) och eftersom att det är första advent så ska vi såklart hem till famo och fika snart med, jag gillar traditioner!


ska fixa mig lite nu. puss ♥




mmmmmmh

älskar röstennnnnn ♥


091125


 i veckan har jag hunnit med att träna, skolan, träffat mallsan & varit på besök i funkabo och kollat Paranormal Activity, säger bara en sak: se inte den filmen om ni inte vill få mardrömmar & svårt för att sova. vaknade inatt av värsta mardrömmen, usch! hahah.

just nu sitter jag här framför min kära lilla dator och känner mej höggravid. är mätt som en plätt = att magen står ut som en jävla ballong, haha. det är något i den som inte står redigt rätt till kan man nog säga:) dummaaa.

snart kommer erren förbi en stund och ikväll får man väll se vad som händer helt enkelt, hihih.

ser förövrigt fram emot morgondagen, skola mellan 8 - 10.45, förmodligen staon efter det & på kvällen blir det lite rajrajsan minsann.  lediga fredag med! GUTTTT som fan

nu ska jag ut med vovven. puss♥


i just wanna be happy


sant juu

Livet är för kort för att vakna upp och vara avundsjuk. Älska de människor som behandlar dig väl, glöm bort dom andra. Tro på att allt som sker har en bakgrund. Om du får en ny chans så ta den med bägge händerna, även om det skulle ändra ditt liv.
Ingen har sagt att livet är lätt, men att det är värt att leva.

Vänner är som ballonger, när man släpper dom får man kanske inte dom tillbaka.  
Det händer att vi både har det jobbigt och problem med våra liv, så vi inte upptäcker i tid att livet flyger ifrån oss. 

Ibland är vi så upptagna av vem som har rätt eller fel, vilket innebär att vi ofta glömmer vad som är rätt eller fel.
Vi förstår inte alltid vad riktig vänskap betyder, förrän det är för sent.  
Detta vill inte jag vara med om, jag vill alltid ha dig i mitt hjärta, så jag inte mister dig.

helgisen

hihih, dags för lite uppdatering här nu kan jag tro. innan annas tjat tar kol på mig ;)

redan söndagkväll igen.. helt galet vad tiden går! känns som om jag skriver det varenda gång jag skriver något här men det är fan helt sjukt. har aldrig varit med om att tiden i skolan har gått såhär fort som den gör nu, trots att vi har en massa helahela tiden. men det är okej!

helgen har i alla fall varit super, har spenderat den mest med annisen som vanligt. i fredags blev det mysekväll med idol och lite kvällspromenadis. igår tog vi en sväng in till staden för att fika lite (eller jag då.. haha) och sedan ett pass på friskis för att sedan åka hem till anna och ha bastukväll med resten av tjejerna. det var mysigt! och minst sagt varmt;) tror aldrig någonsin jag har sett så lökiga tjejer, hahaha. sen tog vi oss en dusch och vandrade vidare in till staden där vi nästan vände hem så fort vi kom fram. anna & jag hoppade av hos henne för att kolla twighlight, hihi. sedan tog jag hojen hem och somnade som en stock i min nya gosiga säng som jag förövrigt köpte i onsdags :D haha, underbarttt.

idag vaknade jag hyffsat tidigt. tog en liten promenadis med annisen innan jag kom hem för att storstäda här i mitt lilla rum. mami & papi hade äntligen satt ihop mina nya grejs så nu är det som ett helt nytt rum här inne;) jag gillar det! haha. när jag hade varit duktig ett bra tag kom kära lilla blixten & hennes mamma förbi och hämtade mej sedan tog vi oss en liten shoppingrunda på magneten, lite godis kom vi allt hem med. sedan pluggade vi stenhårt på vårt hemprov i spanskan hemma hos mig en stund (fick inte mer än typ 4 meningar gjorda..) haha, medans vi kollade på bonde söker fruga & åt gotte. hihi, följde mallsen hem sedan innan jag hamnade här igen.

nu är det dags för saran att studsa i säng och säga godnatt! pussis


svinvaccinet

har sovit jättedåligt inatt. vaknade flera ggr av att jag svettades som en liten gris, (haha) kallsvettades som bara den men imorse när jag vaknade mådde jag faktiskt ganska okej. förutom att jag var helt död i kroppen och hade ont i huvudet, så jag bestämde mig för att stanna hemma och vila upp mig istället. så nu vaknade jag för en liten stund sen och tänkte fördriva tiden genom att kolla på andra avenyn och dom nya onetreehill och gossipgirlavsnitten, finns nog faktiskt inget som sitter bättre att göra en sådan här dag ;) hihi

/sara







godmorgon

sitter i den lilla datasalen i skolan tillsammans med mina kära bruttor just nu. har trafikkunskap men istället sitter vi här och "bloggar" litegranna, haha. funderar starkt på att ta en runda förbi caféterian strax, sååå jäkla sugen på lite gotte alltså;)




förövrigt så ska vi ta svinvaccinet nu vid elva. undra som flundran hur det ska gå, får helt enkelt trösta mej med den lilla daimen jag ska gå och köpa NU! hahaha. PUSS


091115

söndag igen...

i fredags efter jobbet kom jag hem till ett nytt och nytapetserat rum :D kanonbra blev det allt. sedan var det bara att slänga i sig maoten som redan stog på bordet för att sedan ta bussen bort till anna. brummade iväg på en liten tripp till emmaboda för att kolla julkul med nordis och mårten, dock var det ingenting att ha så bilen brummade hemåt ganska snabbt igen och då blev det hem och sovasovasova.

igår blev det jobb hela förmiddagen tillsammans med erren, gick helt okej bra. synd att det ska vara så jäkla tråkigt bara men det blir nog lite vad man gör det till ändå och när man tänker på pengarna så är det ganska värt det;) efter jobbandet blev det storstädning här hemma, rensade bland alla mina saker & mina kläder, det tog verkligen på krafterna så att säga;) haha. men nu börjar det lika något i mitt lilla rum i alla fall, ska shoppas lite nytt på onsdag sen är det nog så klart det bara kan bli, woho. gårkvällen spenderades tillsammans med annan såklart, sjöng singstar och sen blev det en massa pratis ju, gillalalala!

idag vaknade jag tidigt för en gångs skull. åt frulli sedan blev den långis som vanligt med annapanna! behöver nog inte kommentera det så mycket mera än att säga att det var toppen, för det är det alltid ju. bästa lösningarna på allting;) hahaha. jävlarrr vilka problemas vi har! tror nog vi tar priset på dom som klagar och tänker mest, HAHA nädå. men nu ska vi skärpa oss, inget mer depp inga mer tankar,  bara "leva livet" :D på samma sätt som alla andra...... hihi, på fredag börjas det. WOHO

förövrigt kom jag precis hem från mina småkusiner som jag har suttit barnvakt hos tillsammans med mamma hela kvällen. hihih, måste vara dom sötaste ungarna på denna jord (stimmigaste med dock...).  spelade lite bandy, lekte med dockor, ritade, fikade osv. fick höra "saja du ä en kåååååååååv" ett antal ggr också, haha.



busungarrr:)


det var allt för idag. nu väntar min müsli på mej sen blir de bamsemej sängen!
natti






friday i'm in looove

denna veckan har gått lika snabbt som alla andra gör nu för tiden, hahh. i onsdags hade vi resursdag så då tillbringades den största delen av dagen med mami faktsikt :D utvecklingssamtal, stan och de. hittade äntligen en jacka som jag blev nöjd med som fick följa med hem också! hann även med en liten fika på 4 kök med balleman.

igår hade erica och jag redovisning i textkommunikationen vilket gick helt okej, efter skolan begav vi oss mot friskis för lite cirkelfys, haha. joooobbigt! men sånt gillar vi :D

idag är det äntligen fredag! ska strax ta bussen bort till skolan för att äta lite sen har vi bara matte & engelska sen är det heeelg :D  dock ska erren och jag jobba lite på teknikmagasinet efter skolan men det ska vi nog klara av;)  ikväll får vi se vart kvällen tar ossss, redigt sugen på att festa men får kanske spara oss till nästa helg ändå :D hihih,

nu måste jag springa. PUSSS

091110

slutade skolan lite efter tolv idag - skööönt! lagade nyss lite mat, haha. tro det eller ej, men lite tajmatis fick jag allt till;)ska gå och lägga mig i soffan nu  & kolla på one tree hill & andraavenyn resten av dagen tror jag, fick  så ont i magen :( dummaaaa.. 


grrrrr





monday


hejhejhallå!

imorse var man uppe med tuppen alltså;) vaknade runt sextiden och kunde inte somna om så det var bara upp & hoppa & iväg till skolan. slutade tidigt idag och efter de gick jag in till staden för att fika på café nilsson med  viktor en stund, trrrevligt! hihi

tog bussen hem vid tretiden för att jag tänkte att jag skulle hinna träna men icke då. . .  farmor hade bakat mina älsklingskakor & lagat emmas och min favvomat så det var bara till att stanna hemma, haha :D gick en långpromenadis med annisen efter maoten istället och kom fram till lika bra saker som vanligt, hah bästa!


nu ska jag slänga ut allt från mitt rum, (datan, gaderoberna, sängen, speglen, hyllan, alltalltallt så att säga;)  för imorgon kommer mina kära morbror hit & ska tapetsera, woho !

hörsss when the computer is backkkkkk on track;)  puss odee.





lady gaga - lovegame -  chew fu Ghettohouse fix
ke§ha - tik tok


fars dag

amen tjena!

dagen har inte bjudit på allt för mycket. har träffat anna en stund, sedan har jag varit hos mormor och morfar & på fafas grav eftersom att det är fars dag idag. firade papsen lite i morse med såklart, en liten pressent fick han allt. men den var han värd;)  resten av kvällen har bara tillbringats framför  ensam mamma söker och självklart framför  min "kära" dator. hatar den! stängs av & startas om varannan minut ungefär.. haha.

nu sitter jag här och försöker få något vettigt skrivet på min engelskaredovisning som ska vara klar imorgon. det går  inte så bra kan jag säga! vet inte vad som har hänt där uppe i skallen på mej, har glömt 6789 ord på engelska & all spanska jag kunde innan är som bortblåst :D hahah. tror det är sommarens fel faktiskt..

när jag är klar med engelskan ska jag hoppa bums i sängen & hoppas på att jag vaknar någongång lagom till sommaren;) hah.. neee skojar. men orkar seriöst inte med den här äckliga årstiden mer. deppppppis blir jag, på allt! tänker för mycket..  haha, borde nog ta tag i mitt liv snart(Y)


gammal bild på en glad saris,

pussgodnatt!

091107

veckan har gått fort, trots mycket i skolan.. är så himla trött på allt som har med den att göra just nu känner jag. förstår inte hur jag ska orka stå ut i två år till? usch !

gårkvällen spenderades med annis, åkte till corner en stund innan vi begav oss vidare på lite "äventyr" hemma hos några små människor:) fick skjuts hem av vicke runt tvåtiden då jag somnade som en liten stock,

idag har vi (anny&jag) gjort det som vi gör hela dan varje dag. promenixat (Y) så skönt att bara gå ut & gå och prata om allting ibland.  sedan fördrev vi halva kvällen på corner innan vi gick bort till biostaden för att kolla "så olika", ingen toppenfilm enligt mig direkt;) men lite rolig var den allt!

förövrigt skulle jag vilja låna en killes hjärna för en dag & försöka förstå mig på hur dom egentligen tänker, om dom nu äns gör det;) haha,  vill bort härifrån. . .

nää nu ska jag vänta på bättre tider och  gosa ner mej hos min lilla gosvovve som för en gångs skull ligger i min säng och bara väntar på att jag ska gosa ner mej bredvid henne ser jag;) haha, känns bra att man inte är helt övergiven så här en lördagnatt i alla fall!

natti





Anna här !

jaha då var det inte sara som skriver idag.. Utan det är annis som har loggat in och ska skriva sig en liten truddelutti. -  Men det kan vara lika bra det för sara har så ont i nacken, ja.. hennes doktor säger att hon är stel.


Eftersom att detta är saras blogg vill ni nog veta vad hon har sysslat med idag. Men jag tror jag har koll..
Vaknade av att klockan ringde vid sju, sara satte sig upp i sängen och tänkte, " nej fan det är skola"
sen tog de inte mer än 30 min så satt hon på busslinje 401 bort till stagneliusskolan.. Hon gillar skolan, och skulle gärna vilja att dessa 6 veckor som är kvar till jullovet går hur sakta som helst.. för ju mer tid i skolan, det är då sara mår som bäst.... mår som bäst.

Sara slutade skolan ganska tidigt, vilket betydde att sara gick med tunga steg till bussen och sedan hem..
(ja, hon älskar skolan). När hon kom hem åt hon lite mat och inte godis denna gången.. Och sen efter det var det bara att hoppa på bussen igen.  Anna drog med henne till ett pass på friskis !  Där det hoppade och studsades tillsammans med thomas ! ganska roligt må jag lova..  Sen när sara skulle gå ut till bussen så var hela bussen full, (sara gillar det) ..

Väl hemma hoppade hon in i duschen och sedan satte sig och åt igen, och efter det öppnade hon skafferiet och hittade lite delicatonegerbollar.. mums sa hon.

Just nu gör hon inte så mycket, hänger lite på facebook tror jag nog.. Det är där det händer, hon blinkar här nere på min msn.. men jag svarar inte (jag gästbloggar ju) .. hoppas att det är okej!

Bara för att jag är så snäll idag så ska jag slänga in en bild på sarren;

sara älskar hästar så mycket, hahahaha.. NE
 

söndag`

dagen har gått snabbt:)  vaknade ganska tidigt imorse ändå trots att mallan och dom var här en ganska bra stund igår. gick en långpromenad med annisen efter frukosten, resten av dagen har jag bara varit hemma, tagit det lugnt & sen kom farmor förbi en runda också.

imorgon är det skola igen.. jag orkar verkligen inte! muntlig redovisning i engelskan & matteprov denna veckan + hemprov i spanskan, hur gutt? förstår inte varför allt plugg måste komma efter loven jämt.. BLÄbläblä

nää, slutklagat för idag;) nu ska jag gå & tigga lite massage av min syster sen ska jag kolla onetreehill & försöka naanna.. pussis


RSS 2.0