torsdag

heeej :)

idag skulle jag egentligen åkt och badat med ballan på varvsi, men blev aldrig så sedan eftersom att det blåste som satan. istället åkte jag med min lilla moder, johanna & emma till möllan en stund. blåste minst lika mycket där så var inte kvar länge alls, åkte istället vidare till köpstaden för att äta glass och kolla lite. hittade ett par skor på hm's rea faktiskt, sjukt billiga! dom kostade 299 :- innan & nu kostade dom bara 49 :-, ett riktigt litet fynd alltså;) haha!




nu ska jag åka till öland igen & bada med min lilla voffi, hahha(Y) ska bli lite kul faktiskt. sen får jag se vad som händer en kväll som denna i mitt otroligt händelserika liv, haha fy..

ni får i alla fall ha en fortsatt bra dag mina kära läsare, puss på er ♥


sunshine



har varit superfint väder här i lilla kalmar i tre dagar nu tror jag? inte ett endaste moln har setts till, nästan;) så de senaste dagarna har självklart spenderats ute i solen. i måndags stekte jag med mina favorittjejer på varvsi & likaså igår, dock bara med en utav dom då. så jäkla härligt!! :D hoppas verkligen sommaren är här för att stanna nu..
saris och jag tog även en liten runda på staden igår & kollade rean innan vi åkte hem. hittade faktiskt lite finfiniga saker.

örhängen, ur&penn, 30 :-                          
   

kjol, ginaT, 149 :-
                                        

trosor, lindex, 29 :- styck


idag skulle jag egentligen åkt till ölandet med syster & johanna, men var ingen utav oss som orkade med de tillslut så har bara suttit ute i solen här hemma en stund med mami & hanni. men blev alldeles för varmt för att vara ute för mig så jag tog mig inåt efter någon timma ;) haha. tog en liten promenadis med nellan istället och nu sitter jag här och äter kladdkaka :D

                      
ska strax ta en dusch & ikväll ska jag bara ta det lugnt & kolla thehills. är så sjukt trött & sen är min hals inte i det bästa tillståndet för tillfället, helt svullen & ont gör den kan jag ju säga, haha.. så bäst att vara hemma & bli pigg till helgen då det blir lite party med min favoritsaris;)

 hörs säkert lite senare, annars får ni ha en bra dag!
PUSS / s ♥

17

vaknade av ett samtal av min kära farmor i morse, haha så dullig så. fick höra en liten trudilutt sedan somnade jag om. dock blev jag väckt av family en timma senare, haha. fick pengar & lite hårprodukter oså :D gladis blev jag allt!
tog en runda in till staden med syster & köpte en klocka för pengarna, finfinig var den. sedan brummade vi oss hemåt & gick och la oss på baksidan och stekte en stund. så underbart härligt :D haha. sen kom släkten hit och kalasade lite runt fyratiden. då blev det mat & sedan lite jordgubbstårta med, mycket namnam på det. fick bara pengar i stort sett av alla vilket är mycket behövligt just nu kan jag ju säga så jag blev nöjd! haha. känns ju inte sådär jättebra att fylla sjutton egentligen, menmen;) en mycket braig dag har jag i alla fall haft. 

    
lanza hårinpackning + serum, gozzip     klocka, ur&penn


nu ska jag gå & sminka av mig ode innan jag somnar här.
sen blir det sussinanna , så nattinatti! PUSS


midsommar!

gårdagen blev mer än lyckad måste jag säga :D man ska fasen inte ha några förväntingar iöverhuvudtaget, det är faktiskt då man oftast har som roligast eftersom att man aldrig kan bli besviken;) haha.
saris kom till mig runt tretiden i alla fall, hann inte vara här i mer än någon timma innan vi skulle ta oss vidare in mot staden. bussen till köpingsvik gick vid halvfem & vi var framme på ölandet runt halvsex tror jag? gick på dirren till någon "restaurang" för att äta lite & så, köpte godis med, haha. sedan gick vi till tuben & gänget i husvagnen;) festade till det lite i förtältet men sedan började de ösregna så då tog vi oss inåt i stället. spenderade nog den mesta tiden där inne tror jag allt :D i alla fall sara och jag, folket som var där inne varierade lite men det var gutt! hann med lite dans på bilar osv då vi inte var i husvagnen, hahaa. tog bussen hem vid halvtretiden sedan & var inte i stan förräns 4, skulle egentligen cyklat hem därifrån men det var det ingen som var speciellt pepp på att göra kan jag ju säga så johanna, sara & jag tog en taxi hem istället. somnade inte före fem sedan så idag mår man lite som man förtjänar så att säga(Y) baah!

ikväll vet jag inte alls vad som händer faktiskt, kanske leka med saris lite senare?
imon är det förövrigt min dag, bara ett år kvar till 18 alltså;) haha!
nu ska jag ut & röra lite på fläsket i alla fall. ha det så bra ode, PUSS!

don't tell me cause it hurts

ingen braig dag idag heller:( uss, låter fan som ett litet emo. ska skärpa mig nu & ta mig i kragen som famor så fint hade sagt, hahha. det är sommar! och imorgon är det midsommar och den dagen ska inte få förstöras av någonting. det har jag bestämt. inget deppidepp för allt de dåliga få komma tillbaka när helgen är slut ifall det nu måste det.

ska dosa ner mig i sängen & sova med min voffi nu som för en gångs skulle ligger i min säng istället för mammas, dock ligger hon nog här mest för att mami inte är hemma tror jag om jag ska vara redigt ärlig;) haha.
 imon blir det upp tidigt för att äta frukost ode med kusinisarna oså, sen blir det hem hit & så kommer bästa så blir det fixifix & sen vidare upp mot ölandet :D ser jag fram emot!

nehe, bäst att försöka sussa nu så jag orkar med morgondagen;)  ha det så bra & ta det lugnt imon allihopa! (haha)
nattinaaaaatt!


sara & sara. HAHah

PUSS ♥


confused

ibland tänker jag bara för mycket. tror faktiskt att jag måste sluta med de där att haka upp mig på allt innan hela min hjärna hakar sönder. hatar att jag aldrig kan släppa vissa saker asså. något stort fel finns de ju där uppe i alla fall, haha, det är nog det enda jag är säker på just nu(y) förövrigt så känns(är) allt bara dåligt & förvirrande just nu, som vanlight helt enkelt.. haha:( cpsara. förstår inte varför aldrig allt bara kan vara bra..


idag har jag i vilket fall umgåtts med min syster & johanna & ecce. vi tog cykelbussen till ölandet vid elvatiden imorse & låg och stekte ett bra tag. dock kom molnen runt tvåtiden så då blev det hemfärd, dumma alltså!:( hahh. hannapanna och jag cyklade in till stan och mötte samuel en snabbis, sedan blev det vidare hem och äta thai, namnam:D bästa maten helt klart! sedan åkte syster och jobbade och då kom lilla famor & gjorde mig lite sälle, fikade oså, haha myse.

nu kom jag nyss in från en liten nixis. pratade med erren i någon timma då, fasen vad jag kommer sakna den ungen nu när hon åker till tunisen alltså:( vill också iväg & bort från allt NU! hade inte kunnat bli bättre.. menmen, får vänta en månad sedan är det min tur, haha.

nuu trodde jag att jag skulle göra något helt annat men icke sa nicke. orkar inte med detta mer! så nu ska jag sätta igång en film eller något & sen ska jag fan sova. natttti / s


nattii

hallå i stugan, igen;)

glömde skriva innan att jag har fått ett sommarjobb, redigt gutt asså! en liten trädgårdsmästare ska jag jobba som, typ. haha. dock inte så länge, tre veckor och mellan halvtolv & halvfyra, men lite pengar är det allt och bättre än inget så att säga. jag som hade ställt in mig på att chilla grillen hela sommaren, men icke då;) hihi.

kom nyss in från en långnix med syster. så skönt att bara prata med henne ibland måste jag säga, för bra är hon min lilla hannis. dock tog promenadisen mycket på mina krafter känner jag, haha, är helt slut i hela kroppen nu så ska gosa ner mig i sängen och kolla på marley and me:D fast om jag ska vara ärlig lär jag somna inom två asså, så nattinatti!

/ S ♥

  
ballan & jag står oftast för movsen (haha) om de var någon som inte visste;)

never again

heeej :)

har inte uppdaterat mig här på ett bra tag nu, haha. har hunnit hända ganska mycket faktiskt. var ju den årliga studentveckan förra veckan;) firade & festade både på kaggs & på staggs. i måndags åkte saris och jag in med mami & resten till kagg i regnet för att se simon springa ut. mycket gladis var han allt:D sedan blev det mat oså med släkten & saris hemma hos min lilla kusin, haha. sedan tog vi oss ut i uterummet & festade till det lite med killarna & lite tjejer som anslöt sig lite senare också. mycket trevligt:D sara & jag tog oss vidare till emil med honom och emil för att sedan avsluta kvällen där, dök upp lite annat roligt folk där med tillslut, dock slutade kvällen ganska tidigt för oss med tanke på att vi hade våran avslutning tidigt dagen efter så vi tog oss hemåt innan resten gick vidare till vallen.
 dagen efter hade vi som sagt vår avslutning, var ganska jobbigt för sara & mig att ta oss upp den morgonen måste jag säga. haha, slitna var vi. men till skolan tog vi oss allt, fikade, åt pannkakor & lyssnade på kören i aulan. sedan gick malin, saris & jag till zorbas och åt gotti. mumma! dock blev det knappt någon mat för min del, har lite svårt för det där med att äta dagen efter;) menmen haha!
i onsdags var det syster som sprang ut från skolan för sista gången, sjukt gutt kan jag tro. sedan blev det hem hit för att äta med släkten & saris ännu en gång, haha. framåt kvällen tog vi oss vidare med syster bort till maja för studentfirande, kuul! blev dock inget långvarigt där eftersom att vi skulle vidare till lilla stoffe som hade tagit studenten han med, haha;) hade de mycket roligt där till en början med min allra bästa vän och resten av folket som var där. sedan ska vi inte gå in på mer... ska aldrig mer upprepas är i alla fall en sak som är säker, blir så jäkla arg på mig själv ibland alltså.. och nu har jag lovat mig själv att sluta så nu ska det verkligen bli en förändring. menmenmen, nog om det. i torsdags minns jag faktiskt inte vad jag gjorde om jag ska vara ärlig? sov nog mest i guess..  i fredags minns jag inte heller vad jag gjorde på dagen? daniel kom i alla fall till mig på kvällen(A)  och i lördags blev det staden med min lilla ballsan, sen promenix med erren & sedan hem till ballan igen. hann även med ett väldigt alvarligt samtal med min bästaste lilla sara som turligt nog slutade bra(A) så sara kom tillslut hem till mallan hon med. så vi tre tog oss hem till daniel lite senare för lite festande:D för en gångs skull tror jag faktiskt att allt blev bra, slutade bra tillochmed;)  blev hem tidigt därifrån igår & sedan spenderade jag hela dagen lång med erre. vi satt mest & chillade, sedan åkte vi hem till carro och michel. kollade teven & åt upp allt carros gotte:D haha. mycket braig dag måste jag säga!
idag har jag bara umgåtts en massa med min syster. åkte till köpstan med henne imorse, hittade ingenting faktiskt.. är bara en massa rea nu ju, så finns som vanligt bara kläder i stora storleka kvar, haha. sedan åkte vi förbi mallan där jag hämtade alla mina grejs sen i lördags sen blev det pizza & sen köpa gotte. så ikväll blir det nog bara filmmys med henne eftersom mina planisar för kvällen tydligen gick åt pipan?

ojj, vilket rörigt inlägg det blev nu:P menmen haha,
nu ska jag ut på nix sen blir det film! PUSSS

ps, bilder från studenten osv kommer när jag fått dom av sara;)

erren & sörren

  
hahahahhahaha<3

lite shopping

har inte haft någon camera på några dagar nu, men fick äntligen en ny mobil i tisdags så här kommer lite bilder på de som har inhandlats på senaste:)


bh utan band, h&m


bikinis, h&m


kort linne, h&m


linne med ljup urringning på ryggen, bikbok


korta jeansshorts, bikbok

it's breaking me down

var ett bra tag sen jag skrev nu, vet inte varför men har inte haft så mycket viktigt att skriva direkt;)

i lördags var det i alla fall springbreak och då började rajrajset hemma hos erica innan med lite tjejer. de va mys! vi cyklade vidare mot skälby runt sextiden och väl där försvann de flesta så sara & jag festade till det lite själva, hittade våra gamla polare och umgicks med massa annat trevligt folk & sen avslutades kvällen på olgas för våran del, haha, underbart:D springbreak är ganska så överskattat enligt  mig, men kvällen var helt okidoki måste jag säga ändå.

är förövrigt inne på sista "rediga" veckan i skolan nu, känns helt sjukt. kan inte förstå att vi har gått ut ettan på tisdag? helt sinnes asså. har i vilket fall inte mycket saker kvar att göra alls nu, en historiainlämning som ska vara klar imorgon & sen en liten redovisning tillsammans med saris på måndag. historiainlämningen har jag inte skrivit ett endaste ord på ännu, fårse om jag kanske skriver lite idag lite senare & sen resten imorgon efter skolan. om jag ska till skolan imorgon äns vill säga;) har bara jympa, språk & matte och det enda vi ska göra på de lektionerna är prata betyg & vet redan hur jag ligger till så det känns lite onödigt, menmen får se.

nu ska jag ut & gå och rensa tankarna lite, kan behövas så att sä... man kan inte lita på någon mer än sig själv;););) & på sara! haha, ne okej nu överdrev jag lite.. men nästan så är det faktiskt så.

PUSS!


RSS 2.0