lördag

blev en helsjuk kväll/natt igår minst sagt, HAHA. var riktigt trevligt hemma hos tess tillsammans med adam wictor och tessi, vi spelade spel,drack och lite sådär. sedan begav vi oss till km där det shottades för fulla muggar... haha, blev lite för många fulla muggar tror jag nog. men roligt hade vi! gick vidare mot palatset sen där kvällen tyvärr dog ganska fort. menmen, så går det ibland ;)

älskling och jag vaknade hyfsat tidigt idag,  för att vara bakis i alla fall. åt lite mat sen kollade vi på film och bara myste!

nu är adam hemma och fixar sig och jag tror att jag borde börja med det också, kvällen ska nämligen spenderas i stan tillsammans med min lilla parreplutt, andreas, emma & oscar. så ikväll är vi på att igen & hoppas på att kvällen avslutas lite bättre än igår :D




två små pinglor från förr :* haha.

utgång

hemma ifrån tajjan nu. ska städa klart mitt rum som ser ut som ett jäkla bombnedslag med tanke på att jag tömde hela min byrå igår, haha. det lär ta sig lilla tid...

sedan ska jag börja fixa mig lite smått inför kvällen då det blir en liten utgång tillsammans med tess wictor och älsklingen! ska bli roligt :D får se om det bär av till palace eller km.


en bild på tess från någon utgång för längesen!

fredag

godmorgon!

gårdagen spenderades tillslut hemma hos min älskade sarapara. vi kollade teven, åt mat, gick en promenad, var hos hästarna och  bara pratade en massamassa :D är så lycklig för att vi har börjat hitta tillbaka till varandra igen (eller snarare för den & min gamla bästa sara håller på att hitta tillbaka), min duktiga unge som kämpar på som bara den ♥ du är så duktig så & jag vet att du kommer fixa det här :D

nu kom jag precis in från en promenad med nellanpellan. ska hoppa in i duschen alldeles strax och fixa mig lite fort för vid ett ska jag möta finaste tess inne i stan för att äta lite lunch på tajjan (Y)

hörs senare :*

onsdag

vaknade ganska tidigt idag så har hunnit med lite vettiga saker faktiskt. har varit ute på en lång promenad med nellan i solen, så UNDERBART :D sen har jag rensat min garderob & just nu håller jag på att rensa i mitt rum.. känner på mig att det lär ta en evighet så mycket skit som jag har här, haha.

när jag är klar med rummet ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite sen ska jag bara umgås med min pojke resten av dagen!

vi hörs nog lite senare ikväll :* ha en braig dag!

nighty

har försökt att sova i en timme snart men har inte kunnat :( är alldeles för pigg och tänker på alldeles för mycket just nu på saker som jag inte borde tror jag? ska nog sätta igång ett avsnitt gossipgirl och se om det är lättare att somna till det haha.

ser fram emot morgondagen då jag äntligen ska träffa min älskling igen som jag inte träffat på ett par dagar nu, ska bli mysigt :D

här är förresten en gammal låt jag hittade tidigare idag, gillar den!



nattinatti nu ♥

Dag 04 – Det här åt jag i dag

jag är så jäkla dålig på att ta bilder, glömmer ofta att ta med mig cameran och när jag väl har den med mig glömmer jag nästan alltid att fota i vilket fall så nu får jag ta bilder ifrån google för att inlägget inte ska bli alltför tråkigt, haha.

till frukost åt jag i alla fall en mackasmörgås med te.


till lunch makaroner och köttbullar.


till mellanmål en smörgås med kaffe.


och någon middag blev det inte idag utan istället fick jag ta lite müsli och fil.



tisdag

är nästan precis hemkommen från en heldag hemma hos parren. tog bilen dit redan vid elva imorse och det första vi gjorde var att laga oss en smaklig måltid, makaroner & köttbullar ;) namnam! sedan begav vi oss upp till stallet för att rida saras pålle litegranna.. haha. rädd som en apa satt jag i alla fall på hästen efter att sara hade övertalat mig att inget kunde gå fel, hahaha (utan sadel till och med). det gick nog helt okej och mannen var ganska nöjd med mig trots allt ;)  sedan åkte vi hem till sarisen igen och kollade igenom tusentals gamla bilder & videosar från förr, fyfan vilka tider säger jag bara, haha mongosar :D  åt ännu en gång och sedan satt vi bara och pratade om allt och inget, tog även en liten härlig promenad för ännu mera prat. känns verkligen som min älskade lilla sara är på väg tillbaka igen, i alla fall på helt rätt spår.. är så otroligt GLAD för det. tack för en underbar dag i alla fall min lilla pärla ♥

nu ska jag ringa min älskling och se vad han har för sig sen ska jag tvinga med mig min syster bort till maxi för att köpa lite gotte, hörs sedan! pusselipuss


superglada saror en gång i tiden :D

Dag 03 – Mina föräldrar

Mina föräldrar är verkligen de bästa jag har. min mamma heter christel och pappa heter peter och dom träffades när båda var tjugo år och de har hållt ihop enda sedan dess, i 27 år närmare bestämt nu tror jag(?) jag har alltid haft väldigt nära kontakt med båda två och dem känner mig bättre än någon annan i hela världen. så fort jag tänker på något eller om det är något som inte står rätt till ser dom alltid det trots att jag ofta inte vill säga vad det är så slutar det alltid med att jag berättar allting och dom hjälper alltid till så gott dom kan efteråt. de har gett mig så mycket kärlek, så sjukt många goda råd, sagt kloka ord och hjälpt mig med vad dom än har kunnat under hela min uppväxt.

under en period har jag nog varit bland den värsta ungen i världen med tanke på att jag har mått ganska dåligt under en tid vilket har gått ut över mina älskade föräldrar tyvärr. jag har sagt fula ord och kallat & sagt saker till mina föräldrar som de aldrig skulle behöva få höra från någon och jag har gjort värre saker än så men det tänker jag inte skriva här. med andra ord har jag absolut inte varit den gamla vanliga sara under ett tag och det är något jag inte har insett på riktigt förrän nu...  trots detta har de verkligen försökt göra allt för att jag ska må bra igen & det finns inget i världen som jag uppskattar så mycket som det. de peppar mig alltid och stöttar mig i alla lägen och situationer som finns och de har alltid sagt en massa bra saker för att få mig att tro mer på mig själv. vad jag än gör eller vad som än händer så vet jag att det alltid finns där för mig. många gånger har jag trott och tänkt att de gjort och sagt saker till mig för att bara vara dumma men sen efteråt har jag alltid insett att det varit för mitt eget bästa, allt för att jag ska må bra och vara lycklig. jag har börjat erkänna för mig själv att jag faktiskt också kan ha fel ibland, haha;) ni är helt otroligt underbara mamma&pappa och utan er hade jag inte varit den människan jag är idag och jag är så tacksam för allt ni gör och har gjort för mig, jag älskar er så otroligt mycket och det hoppas jag att ni vet! ♥




måndag

imorse kom med kära lilla ballus och hämtade mig ute i lindsdal hos addemanso. vi åkte sedan intill stan för att kolla läget litegranna men som vanligt var vi ju ganska ruinerade på pengarna så det blev endast att kolla, haha. hårt är livet som student ska ni veta ;) dock hittade vi en parfym som vi båda fastnade för, den nya escada, så himla gott luktade den :D efter staden brummade vi vidare ut mot IKEA för att unna oss lite mat innan vi åkte vidare hem igen, mysdag!

annars har jag inte gjort mycket mer än ätit idag faktiskt när jag tänker efter, var nyss på max med mamma & pappa nämligen haha. och ikväll ska jag endast ta det lugnt framför teven i min ensamhet..

imorgon ska jag förövrigt hem till min lilla sarapara, vi ska upp till stallet & rida som förr i tiden :D sen ska vi laga något gottigt och sen kolla filmis med. kommer bli superdupermys!

nu ska jag kila ut till dom andra i teverummet en stund, skriver lite senare igen. pussen!

lördag

är så himla glad idag :D längesen humöret var så här på topp faktiskt!!

igår efter skolan gick jag och min lilla sara in till stan för en fika. satt och babblade om gamla minnen som vanligt, så roligt så! saknar dom tiderna så otroligt mycket..
lite senare kom tess till mig och vi fixade oss inför kvällen. älsklingen och danne kom och hämtade oss och vi åkte hem till ken för att förfesta litegranna. Sedan drog vi oss vidare mot palatset där det bjöds på en helt underbar kväll! hade sjukt kul faktiskt, jättemycket folk, bra musik, underbara människor & allt var perfekt helt enkelt :D dansade sönder med tess hela natten lång & bärde runt på linus ett bra tag eftersom att mannen inte kunde stå på sina egna ben äns.. hahaha! var förövrigt en ganska sjuk kväll när jag tänker efter, haha. kvällen avslutades (självklart) på max tillsammans med tess adam wictor och linus. det enda minuset denna kväll var att adams jacka blev snodd :( men tackar alla för en toppenkväll iaf!

ikväll är vi förövrigt på att igen. ska festa till det lite smått med nathalie & sarisen och förhoppningsvis ändrar sig fylletess och joinar oss också, hihi ;)

nu ska jag hoppa in i duschen i alla fall, ha det så bra! PUSS ♥

tre glada små tjejer för några veckor sedan

Dag 02 – Min första kärlek

Jaha.. min första kärlek vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska säga om. vi var tillsammans i knappt tre månader och det var egentligen aldrig särskilt stabilt trots att vi såklart hade våra bra & fina stunder också! jag trodde då att det vi hade var perfekt men nu i efterhand vet jag hur annorlunda det kan vara. vi tyckte om varandra då men vi insåg nog båda två att vi inte var dom rätta för varandra tillslut med tanke på att vi båda snabbt hittade oss nya partners så att säga ;)

Dag 01 – En bild på mig + 12 fakta om mig



1. Jag suttade på tummen tills jag gick i 4an och var tio år
2. När jag var mindre drack jag inte kolsyra, det började jag inte med förrän i högstadiet någon gång innan dess när man hade skoldiscon osv fick läraren alltid specialbeställa en mer eller en festis till mig ;) haha
3. Jag är en riktig lite godisgris & älskar choklad mest av allt men för ett tag sedan fick jag reda på att jag är laktosintollerant så nu mera får jag försöka klara mig utan det
4. Jag har väldigt svårt att ta åt mig av positiva saker, det mesta som fastnar i huvudet är negativt
5.
Jag har dålig självkänsla & mycket svårt att tro på mig själv ibland
6. Jag har svårt att lita på människor
7. Jag är känslig & gråter både när jag är glad & ledsen
8. Jag hittade mig min första pojkvän samma år som jag skulle fylla 18
9. Det värsta jag vet är avundsjuka och när man upptäcker att någon man verkligen litar på sviker eller går bakom ryggen på en
10. Jag är ganska svartsjuk av mig (något jag har märkt först nu), när det gäller pojkvänner och så.. haha, dock handlar det ju mest om rädslan att förlora någon man tycker så mycket om!
11. Jag (och mina kära vänner) har sjukt dålig humor, erica sara malin och jag har ett eget "språk" och vi fyra tillsammans är nog inget man gärna lyssnar till när vi väl är på gång ;) hahaha..
12. Sommaren när jag och sara precis hade fyllt 15(?) var vi ute på äventyr i stan en natt, vi hade varit på skumparty på vallen och när vi väl skulle bege oss hem vid fyratiden från stan blev det kaos. Vi gick barfota eftersom att vi hade fått skoskav båda två och när vi fick syn på en bil komma körandes mot oss i en tunnel fick vi panik och sprang. Sara hade förstått att det var polisen och skrek "spring" så sprang vi genom skogen men själv trodde jag vi förföljdes av några killar så jag sprang allt vad jag hade & hon med men inte för samma orsak som jag, för jag trodde verkligen att vi skulle bli våldtagna eller ngt, hade så ont i fötterna efter alla grenar vi hade sprungit över och panik hade jag också men tillslut gömde vi oss bakom en gren... med polisens ficklampor rakt i ansikterna upptäckte vi en sekund senare... hahaha. dom trodde att vi hade gjort inbrott i ett hus i funkabo eftersom att vi var i samma område som det hände & eftersom att vi började springa när vi såg dom men dom hade såklart fel och vi fick gå hem igen ;)


blev inte bara fakta om mig nu märkte jag.. haha. menmen!

list it!

jag skriver sällan i min blogg ofta pga att jag inte vet rikitgt vad jag ska skriva om, är ju kanske inte så roligt att läsa om hur dagen i skolan har varit varje dag, haha, så nu tänkte jag börja med en lista som så många andra ;)

Dag 01 – En bild på mig + 10 fakta om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Saker jag stör mig på
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – En bild på ett ställe du varit på
Dag 14 – Bästa tiden på året
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – En person jag vill träffa just nu
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, arg
Dag 21 – Det här upprör mig
Dag 22 – Det här får mig att må bättre
Dag 23 – Det här får mig att gråta
Dag 24 – En bild på dig från förra året och ni, hur har du ändrats sedan dess?
Dag 25 – Mina rädslor
Dag 26 – Min favoritplats
Dag 27 – Det här saknar jag
Dag 28 – Mina ambitioner
Dag 29 – Något du är sugen på väldigt ofta
Dag 30 - Någonting jag vill göra innan jag dör


9 månader

igår firade min älskling och jag nio månader och jag kunde inte haft en bättre dag än vad jag fick! efter skolan hämtade adam upp mig och sedan åkte vi hem till honom där han överraskade mej med en jättemysig och jättegod middag som han hade lagat alldeles själv :D hihi. asgott var det med!! fick även rosor med världens sötaste kort till. resten av dagen/kvällen spenderade vi framför teven med en massa godsaker och mys;) en helt underbar dag helt enkelt. tack för dom bästa nio månaderna i mitt liv älskling ♥ jag älskar dig!



you are my sweetest downfall,




RSS 2.0