anställningsintervju

saris kom och hämtade mig imorse och så brummade vi in till skolan. väl i skolan fick vi reda på att det var eget arbete... blir så SUR på att man aldrig får höra sådant tidigare än när man redan är i skolan. blä! vi satte oss i alla fall nere i källaren och var lite duktiga jag sara erica och ballan innan vi gick och åt lite lunch och slutade för dagen.

efter skolan åkte sara och jag förbi hansa en sväng, fanns inte alls mycket att ha faktiskt så vi åkte hem.

nu ska jag gå och göra mig i ordning lite innan jag ska cykla bort till lindsdal för en anställningsintervju, är lite nervös faktiskt (A) men det går förhoppningsvis bra det här! haha.

PUSS


helgen

har haft världens bästa helg tillsammans med dom bästa människorna som finns :D i fredags blev det ändrade planer - istället för en lugn hemmakväll bestämde sig saris och jag för att dra ut! vi partajade till det som bara den hemma hos mig med lite cider, tre apor, asbra musik, dans och en massa prat & skratt haha :D sedan satte vi oss på bussen och begav oss till palatset där det dansades loss för FULLA muggar ;) hahaha. sjukt rolig kväll med min bästa vän! NÄSTAN lika gal1 som förr i tiden ;) haha... sussade hemma hos min parre sedan också och på morgonen vaknade vi nog fortfarande lite runda om fötterna kan jag tro... gick upp och åt mat och sen somnade vi om i tre timmar igen efter det haha. två bakfulla idioter tog sedan en härlig promenad i det underbara vädret också innan jag åkte hem igen :D

på kvällen kom min älskling äntligen hem ifrån gran canaria :D det är sjukt hur mycket man kan sakna någon som bara är ifrån en i en vecka.. hihi :D en glad återträff blev det igår satt säga ;) myste sönder hela kvällen lång sen somnade vi som två små stockar ganska tidigt ändå.

igår tog jag och anna en prommis och pratade litegrannso, skönt! hämtade min cykel i stan också sen cyklade jag hem i raketfart för lite fika med dom andra här hemma, haha. på kvällen åkte jag hem till adde igen, gick en långrunda med kessan och sedan kollade vi på "luftslottet som sprängdes" innan vi somnade. sjukt BRA film måste jag säga!


fick två fina paket av älskling när han kom hem ♥

braiga dagar

har haft mycket braiga dagar denna veckan:D i tisdags tog erica och jag verkligen tag i rapporten i skolan, vi pluggade på som bara den och skrev nästintill klart hela. efter skolan tog vi errens pärla bort till IKEA för att köpa lite bullar att fotografera till framsidan av vår kakbok, gick finnemang!

ionsdags efter skolan, stan och sjukgymnasten hängde jag med min bästa unge ut på landet :D vi gick en prommis, åt mat, kollade teven & babblade en massa som vanligt! sedan nannade jag kudden där :D så bästast med min parren som alltid.

igår brummade vi in till skolan tidigt och efter första lektionen begav vi oss mot palatset för att intervjua magnus (vd'n för palace) om jämstäldheten i kalmars uteliv ;) haha. gick perfekt faktiskt! sedan brummade vi tillbaka till skolan och åt lite lunch och sådära. erica och jag stannade kvar enda till 17:30 i skolan tillslut för att skriva ut och plasta in alla sidorna till vår kakbok så nu är vi äntligen klara med allting förutom ihopsättningen av boken. lite senare på kvällen åkte jag med tess och handlade haha, så mysigt så!

förövrigt är det ganska tungt just nu men man får göra det bästa utav situationen, livet är faktiskt ingen dans på rosor även om man kanske hade önskat att så var fallet... :( men imorgon kommer i alla fall äntligen min älskling hem igen, som jag har saknat honom :(

nu ska jag strax slå en pling till min saris, resten av dagen ska jag tillbringa med farmor & mina systrar :D pusselipussen på er.





GUD vad jag är trött just nu..

GUD vad jag är trött just nu.. imorse satt erica och jag och pluggade stenhårt i tre timmar med vår jäkla rapport till projektarbetet, haha. det gick bra faktiskt! lite senare åkte jag in till stan & sjukgymnasten där jag fick lite elstötar som skulle få mina muskler mer avslappnade (Y) somnade nästan där på britsen om jag ska vara ärlig, fick ligga där i 20 minuter och det kändes precis som massage.. haha! fick en ny tid redan på onsdag då jag skulle få samma behandling så hoppas det ger resultat!

sedan åkte jag med erren till icas "invigning" i berga, haha. köpte lite bananer och sådär ;) åkte hem till erren sen och åt lite pizza och sedan blev vi båda så sugna på GANDY som dom säger i världens bästa hotell.....  så vi gick till berga och köpte massa sedan gick vi hem till erren igen och mös ner oss i sängen framför världens bästa hotell :D så otroligt sött program & tack för en underbar dag mannen :*

nu ska jag sova! nattinatti


godmorgon

idag är man uppe med tuppen trots att det egentligen är en ledig dag! känns riktigt bra faktiskt :D vaknade till och med av mig självt, så skönt! ska nämligen åka in till skolan med mina tjejor för att få klart rapporten till projektarbetet tänkte vi så om tjugo minuter kommer ballan förbi och hämtar upp mig!

senare idag ska jag till sjukgymnasten med min nacke/axlar för första gången, hoppas det går bra! hihi, vi hörs senare. PUSS!


gammal men så himla SÖT bild på ballan, erica också i bakgrunden :)

söndag kväll

sitter och är för en gångs skull väldigt duktig och pluggar på en söndagskväll, haha. är nästan klart med allt jag hade tänkt göra idag redan nu efter bara en timme framför datorn ;) så skönt!

min lillasyster kom precis in med en choklad hon hade varit och köpt till mig, så söt så :D och den kom precis lägligt eftersom nu ska jag burra ner mig i soffan med resten av familjen framför solsidan! känns tomt utan en addeman bredvid eftersom söndagsprogrammen är en tradition ;( buhu... haha! sen blir det läggdags för min del eftersom imorgon är det skolan som gäller kl. 8.10 :*



promenad genom stan

shalalalalalala.. haha nedå. tess och jag tog en lång promenad runt stan och stensö förut, så himla härligt var det! gick och pratade om allt och inget och bara njöt av det underbara vädret :D


nu kom farmor precis, så ska gå ut i köket och umgås med henne en stund nu hade jag tänkt :*


finaste tess & jag

20 mars

godmorgon! :D

hade en kanonkväll igår med min bästa unge som vanligt. vi tog oss en tripp till maxi för att köpa lite gotte sen åkte vi hem till mig & kollade på gullivers resor & pratade en massa som vanligt. hur mysigt som helst!

nu ska jag gå ut och sätta mig i solen en stund med dom andra i familjen, är ju så sjukt underbart väder idag så man måste verkligen passa på! sedan kommer tessi förbi och hämtar mig, vi tänkte parkera vid frillan & gå en långpromenad i stan med brillorna på (Y) underbart! haha.

resten av dagen hade jag tänkt att tillägna min kära skola, ska skriva klart 2 religionsuppgifter hade jag faktiskt tänkt.

ha en underbar dag :*

nighty

har haft en supermysig kväll med sarisenmin. vi åkte och handlade dodis sedan slängde vi oss mer eller mindre i soffan och kollade på gullivers resor & något annat skit, haha. båda var trötta som jag vet inte vad så för ett tag sen åkte min brutta hem så nu är det dags för mig att krypa ner!

nattinatt :*


lillBengt & jag

Live the life you love, and love the life you live

hade världens bästa kväll igår tillsammans med min världens finaste!! vi kollade på bio, "hur många lingon finns det i världen" sedan åkte vi hem till adam och bara myste massa ♥ är så himla lycklig med dig!

imorse vaknade vi faktiskt tidigt för ovanlighetens skull, tog det lugnt ett tag sedan tog vi med oss hannisen och kollade en stund på när danne spelade fotboll. efter det åkte vi hem till adam igen och umgicks för sista gången på en vecka :((( sa hejdå för någon timma sen och nu sitter min pojke på planet till gran canaria om en liten stund. fan vad töntig man har blivit men är faktiskt lite ledsen.. haha, kommer sakna honom så himla mycket trots att det bara handlar om en liten vecka. men det blir ganska knasigt när man är van att kunna ses när man vill, åtminstone prata när man vill.. haha, livet är inte lätt ;) nä, nu överdrev jag nog lite... men jag kommer sakna min adam!

ska slå en pling till parren nu och se vad hon hittar på för någontingen, sen ikväll ska vi ha en redig mysarkväll framför teven vi två (det är i alla fall vad jag har bestämt att vi ska hitta på;)). kan faktiskt inte passa bättre en kväll som denna - min bästa vän, jag, massa prat & teven :D

ha en braig kväll kära ni, puss på er!



17 mars

hade en hemsk eftermiddag/kväll igår men min älskling räddade mig tillslut.. är så otroligt tacksam för allt du gör för mig gubben! världens finaste kille♥ somnade tidigt och som en stock sedan, har gått från nattuggla till jag vet inte vad.. är trött både morgon, dag & kväll nu för tiden? weird.

imorse tog jag bilen och brummade iväg till skolan, hämtade upp ballan på vägen också innan vi begav oss till jenny & psykologi B . . . inte favoritämnet så att säga ;) sedan åkte vi tillbaka till stagg där vi mötte upp våra två andra kompanjoner för lite religion och fotoB. dagen rullade på snabbt som attan faktiskt!

efter skolan gick malin och jag in till stan för att fota adam igen, fick med en nyklippt snyggare man denna gång;) malin & jag fick även förfrågan om att ställa upp som makeupmodeller :D sen skjutsade jag hem malin och nu sitter jag här som vanligt, ungefär lika trött som en gnu...

ikväll blir det promenad med lillannis! alltid roligt att prata gamla minnen, hihi :D


upd.

hemma ifrån stan nu. gick kanon med intervjuerna ;) haha. tog till den lättaste vägen dock.. men vad gör väl det! medans vi var i stan kom adamski förbi med rosor till mig, så SÖTAST. älskar dig. sedan gick jag om min älskade saris och fikade lite på kullzenska, satt & pratade om det mesta och jag måste verkligen säga det igen att jag verkligen är så lyckligast för att min gamla bästa sara verkligen är påväg tillbaka, älskar det :D vi kämpar på tillsammans det vet du min saknade lilla häst :( . . .

nu har jag precis tryckt i mig lite spaghetti & köttfärssås och alldeles strax ska jag köra in mammsi till stan, resten av kvällen får vi se vad den har att erbjuda!


me and my best man!

10 månader

u and me

16 mars

vaknade tidigt imorse trots min LEDIGA dag, haha. men var snäll mot min kära pojkvän och körde in honom till jobbet vid halvåtta i alla fall :D sedan bestämde mallan och jag oss för att åka in och kolla lite på studentmässan som var idag, så det gjorde vi! mötte även upp erren där. åkte dock in helt i onödan kände jag nu efteråt, tog en brochyr och sedan gick vi där ifrån.. haha.

nu väntar jag på att min bästa vän ska pallra sig hit, sedan ska vi möta upp ballan & erren i stan igen för att fotografera & intervjua lite till skolan! inget jag ser fram emot alls ska jag säga er... men efter det ska parren och jag gå & ta en fika, sedan får vi se vad vi hittar på :D


en nyvaken sara imorse, haha

tandblekning

kom precis på att jag har tandblekning här hemma som jag fick utav adam i somras som jag bara har använt en gång eftersom att jag fick så jäkla ont i tandköttet sist jag testade, kunde inte äns tugga på några dagar haha. men en öppnad förpackning håller nämligen inte i mer än 6 månader ungefär så bestämde mig för att använda den nu innan det är för sent, får hoppas att jag inte får lika ont denna gången bara ;) man ska ha blekningen i munnen i ca. 2 h åt gången i 5 - 14 dagar beroende på hur vita tänder man vill ha...och det är inte det skönaste vill jag lova, men vill man vara fin så får man lida pin brukar det ju sägas ;)

så just nu sitter jag med den i munnen & ångrar mig nästan redan att jag satte in den.. haha, går ju inte äns att prata med den i. känner mej lite smått handikappad!



jag använder mig utav dentaworks - tooth whitening system

godnatt

blev en runda på stan med min pojke tidigare trots att han inte var pigg alls min lilla sjukling men han ville göra mig glad i alla fall (A) han var så sötast när jag stod inne i provrummet på bikbok så gick han därifrån & köpte de åt mig som han tyckte var finigt :D har verkligen världens bästa pojkvän (misstolka inte mig nu att det är för han köpte kläder till mig idag utan det är faktiskt bara tanken som räknas att han ville överraska mig & göra mig glad), för han är verkligen världens bästa på alla andra sätt också, finns ingen ingen ingen i hela världen som min adam & det är därför jag älskar honom sååå himla mycket som jag verkligen gör, så det så! :D

efter stan fick jag åka hem själv dessvärre.. inte kul, inte kul! men hängde med mamma och pappa och handlade och sen hjälpte jag till med maten lite och sådär så tiden har i alla fall gått fort. har suttit och ätit en massa med dom andra också så nu känner jag mig som ett jäkla svullo plus att jag har huvudvärk och nästan känner mig lite febrig.. haha, mycket på samma gång!  har även hunnit med ett samtal till världens bästa saris nu ikväll & innan jag går och sussar strax tänkte jag slå en godnatt-plingeplong till min man!

imorgon blir det förövrigt utgång med min sarapara, ser jag fram emot som tusan!! ska bara se till att vara helt pigg tills imorgon men det fixar jag ;) haha. godnatten på er nu ♥


4 mars

började morgonen med en sovmorgon till åtta, s k ö n t ! hoppade in i duschen och fixade mig i ordning lite innan parren kom och hämtade upp både mig & ballan på vägen sedan brummade vi in till skolan tillsammans :D hade bara en kort naturkunskapslektion innan lunchen sedan slutade vi för dagen. älskar att fredagarna är så korta i skolan som dom är, för fredagar är verkligen de dagar då man verkligen bara vill hem! fast idag åkte jag ju inte hem efter skolan äns iochförsig haha. min älskade man parren & jag tog nämligen en liten runda på staden innan vi tog oss hem igen.

nu väntar jag på att min älskling förhoppningsvis ska piggna till lite så att vi kan åka in en runda till stan igen för att kolla lite kläder till både honom & mig :D sen blir det förmodligen en liten lunch också!

kvällen ska tillbringas hemma med eller utan addeman(?), farmor, hennes bror & hans fru ska nämligen hit på lite mysmiddag för lite firande av min syster i efterskott. ska bli mysigt!

annars så ska jag bege mig från den här jävla datorn som jag aldrig lyckas slita mig ifrån tyvärr. har blivit alvarligt skadad av den har jag märkt, så BEROENDE. men nog om det, haha.
vi hörs lite senare! :*




2 mars

har precis ätit lite gottiga pannkakor som min kära farsgubbe gjorde på min begäran ;) haha, namnam.

efter skolan idag gick jag tess och wictor in till stan en runda. jag köpte mig en skjorta & de andra två köpte med sig lite mat hem till tess. vi kollade på solsidan och efter en stund i soffan blev dom två godisgrisarna själva sugna på godis så då hoppade vi på cyklarna och begav oss till berga C för att köpa lite gotte. väl hemma hos tess sen igen åkte wictor hem och jag & therese tog fram gitarrerna och släppte loss på guitarr hero, haha. så kul ju! sedan började vi prata om therese födelsedag och började planera lite inför den, kommer nog att bli roligt om det blir som vi tänkt oss :D


Dag 05 – Vad är kärlek?

Kärlek är så otroligt mycket. det finns kärlek till familj, vänner, pojkvän, husdjur osv. och alla människor söker efter någon slags kärlek eftersom att kärlek är något vi alla människor behöver för att klara oss. vi blir lyckliga av det och den lyckan man känner av kärlek är en lycka som inget annat kan mäta sig med.

för mig betyder kärleken till min familj oerhört mycket. att vår kärlek är så stark som den är beror mycket på allt de jobbiga vi har gått igenom och som vi har klarat tillsammans. de har alltid visat för mig hur betydelsefull jag är, hur mycket de bryr sig om mig och hur mycket de älskar mig.  jag vet alltid vart jag har dom oavsett vad, det stöttar mig och finns där i alla lägen. det har dom verkligen visat mig! och jag älskar dom minst lika mycket som de älskar mig.
pappa, mamma, farmor


kärlek för mig är också min Adam. har aldrig känt så starkt för någon annan förut och de stunderna vi delar tillsammans är de underbaraste och finaste stunderna jag vet. det är helt fantastiskt att veta att det finns någon som uppskattar & älskar en för den personen man är och att det finns någon som gör allt vad den kan för att få en lycklig och att må bra. för det finns ingen i hela världen som får mig så att må som bra som du älskling ♥ du är helt underbar!



kärlek för mig är såklart också mina vänner.  men det skriver jag mer om när det kommer till dag 7!

1 mars

är sjuk idag :( vaknade inatt av feber och när jag vaknade imorse hade jag ont i huvudet också så det fick bli en dag hemma. har legat i soffan för det mesta och kollat film och läst i min lilla braiga bok.

hatar att vara hemma en hel dag utan att göra någonting egentligen, blir så himla rastlös! dock så kan man ju faktiskt inte göra så mycket när man är sjuk men i alla fall haha. har önskat att jag haft min pojke här hela dagen, men icke:( hatar hans dumma jobb ibland alltså och den dumma innebandyn han har börjat på igen, nää skämt å sidor men jag saknar min älskling!

tänkte faktiskt ta och ringa honom nu och säga godnatt sen hade jag tänkt att krypa ner i min älskade säng, godnatt på er:*



snyggaaaa ;)

RSS 2.0