you can hide behind your stories

godkväll :D

nu sitter jag här pigg som fan asså. suger ju endel med tanke på att jag ska upp runt sextiden imorgon så måste egentligen sova nu känner jag men vet i fanken vad jag ska ta mig till så jag blir trött? haha, hatar när det är såå..

idag har jag i alla fall inte gjort något speciellt, packat det sista & sen var lilla farmor här och sa hejdå och hämtade nellan som ska bli hennes inneboende för en vecka;) var ute och gick en runda i äckelvädret med mallsingen min innan också. sedan har jag hunnit med telefonsamtal med både erren och min lilla pluttsarreparre. kommer saknas endel kan jag ju säga!:( trots att det bara är 8 dagar..

menmen, ska sätta igång a walk to remember nu och hoppas att jag blir lite pömsigare av den..

ni får ha det så bra för det har jag tänkt att ha;) hihi. hörs om en vecka!
nattinatti ♥ /saris


it's nothing but a lie
you're nothing but a lie

weekend

hejhejhallå!

igår sken solen dagen lång, haha bara härligt ju:D blev inget med att åka till stranden dock eftersom att mami & papi var tvugna att fixa lite inför tunisien så istället blev det lite stek på baksidan med mina små systrar, hoho najsnajsnajs.

framåt kvällsingen kom min älskade lilla ballan hit. vi åt grillat & drack sockerdricka, namnam var det! sedan fixade vi oss och hade oss innan vi drog igång vår alldeles egna lilla förferre, haha nemen tog oss en cider i väntan på saris buss till Tuben. väl hemma hos tuben var det trrrevligt! var bara jesper, putte, punu och någon till där och vi då såklart men det var kul:D blev lite dansande osv innan vi drog oss hemåt framåt natta, vi som skulle på vallen och allt, haha vetifan vad som hände med det alltså. blev dock lite mycket där i slutet men jag var ju inte ensam om det kan jag ju säga;) haha. sådant man får ta helt enkelt. hade i alla fall en rolig kväll (till en början) med mina favorittjejor! verkligen världens bästa är ni. kvällen kunde kanske ha slutat lite bättre men vafanken.. bilder kommer förhoppningsvis senare om dom inte är alltför hemska för att laddas upp här;) haha.

vaknade ganska tidigt idag faktiskt. gick upp och åt frulle med resten av familjen och sedan somnade jag om igen. helt död var jag sedan. spydde till och med två ggr, usch & fifarao (A) så blev sängen ett bra tag för min del idag... mallsing kom och hämtade sina grejor runt fyratiden & efter det kände jag mig mycket piggare så åkte hem till mina småkusiner och satt barnvakt där ett tag.

nu är jag helt slut igen så tror nog att det är dags för att sussa strax, imorgon ska jag sova ut  länge och sedan blir det packning osv & träffa ballan,  åker ju på måndag som sagt och det ska bli så jäkla skönt att komma ifrån allt ett litet tag(A)



världens sötaste! min lilla dos :)
ingen idiot som de flesta andra killar alltså..



avslutar med den traditionella pussbilden;) haha.
 kommer fler bilder när saris har skickat dom.

nu blir det sängen! puss&nattinatti


toorsdag

godkvällens :D

idag vaknade jag tidigt för att börja morgonen med en långpromenadis, så himla sköööönt är det att börja morgonen så måste jag säga. speciellt nu när det är så underbart väder igen, mmm det gillas! sedan åt jag frukost tillsammans med familjen & sedan åkte vi över till ölandet. sol & bad för hela slanten vettni;) haha, underbart.

väl hemma sedan blev det dusch & the hills, somnade i soffan en stund med.  sedan kom syster hem så blev att umgås med henne ett brao tag, åkte som vanligt till vårt kära maxi för godisköpande osv(Y) kom hem för ett tag sedan så nu ska jag dra mig ut mot teven och trycka i mig allt det goda, haha!

imorgon blir det nog stranden en stund på dagen om vädret tillåter, sedan på kvällen vet jag inte hur det blir med något för tillfället men lite party med mina tjejor hoppas jag allt på :D vilket det lär bli!

nu ska jag kolla teven somsagt, ha en bra kväll. pussselipusspuss!



where'd you go?



idag blev det upp tidigt för att åka till mormor och morfar. blev kvar där ett bra tag faktiskt, är inte där alltför ofta nu för tiden om man jämför med när jag var mindre eller för bara några år sedan egentligen. men det är väll så det blir när man blir äldre antar jag, när jag var mindre sov jag där så ofta jag bara kunde, älskade verkligen att vara där och busa med alla hundar osv :D haha. kuul att träffa dom idag i vilket fall! åt mat, fikade & spelade lite kort och lite sådär.

kom hem någon gång efter fyra och då hjälpte jag mami att städa lite i uterummet, sedan kom någon elektriker som skulle dra elen där ute;) sen kom lilla farmor förbi också och då blev det fika för 5e gången idag tror jag? sen kom mami & papi hem med pizza&godis också så blev en riktig tjockiskväll framför teven idag, haha(Y) känner mig som ett svullo nu..

imorgon hoppas jag på finigt väder som jag läste att det skulle vara, så det hoppas jag på. måste bättra på brännan lite innan tunisien känner jag, haha! 4 dagar kvar nuuuu, jag längtarrrr:) puss!


lite finfina bilder från innan vallen för några veckor sedan,

 
pigga&glada as usual;) haha. godnatt!

borgholm

hej igen!

blev en mysig dag/kväll i borgholm med mallan johanna & johanna. vi köpte glass på ebbas & sedan brummade vi vidare mot soliden där vi tänkte lyssna på måns, fråga mig inte varför vi skulle lyssna på han just där.......hahaha. helt fel ute var vi kan jag ju säga i alla fall;) så missade hela skiten men aja. istället satte vi oss och hade lite picknick vid slottsruinen. sedan åkte vi hemåt igen!

hade förövrigt med cameran idag för en gångs skull men som vanligt glömde jag bort det helt & hållet så blev inte många bilder tagna alltså, menmen.

nu ska jag dosa ner mig i sängen för imorgon ska jag upp tidigt
pusss & godnatt ♥



14 juli

hejhej

vaknade äntligen av solsken idag igen, så härrrligt:) gick ut & satte mig en stund ute i det fina vädret men sedan kom dom dumma molnen tillbaka och det blev skitkallt igen, baah, arg blir jag haha.
tog en dusch och sen åkte syster & jag en runda till stan istället och till kallskänken för att köpa baguetter osv;) haha. snart ska jag gå och hjälpa mami med maten sedan blir det en sväng över till borgholm för glass och mys.

ha en bra dag! PUSS


pitbull - I know you want me
yung joc - it's goin' down
lil jon - get down remix
paris encore - hungry eyes
david guetta feat. kelly rowland - when love takes over
space cowboy feat. chelsea - falling down
black eyed peace - boom boom guetta (david guetta remix)
röyksopp - the girl and the robot
alesha dixon - breath slow ali payami remix
royal gigilos - get this party started
big ali - hit that floor- snap! remix extended
the tamperer, maya - feel it
bob sinclar  - la la song - tocadisco remix
laurent wolf - wash my world
the real booty babes - pokerface
enur feat. natasja - calabria 2007
hawk nelson - 36 days
turbulent - simple man
lifehouse - storm
lifehouse - whatever it takes
the fray - you found me
kings of leon - closer

måndag

halluuu:)

dagen har spenderats med min lilla malleballe hela dagen lång nästan. tog cyklarna in till stan någongång runt två. hittade icke det vi skulle ha så det hela slutade med att malin köpte en glass där i mitten av baronen, jag skulle med ha köpt men cepen till personal säger jag bara, haha, så det blev ingen glass för min del men tur var väll det för jag fick smaka ballans & den var inte god någonstans, fyyyy;) istället blev det tokiga ture & godis då jaa, namnam! hahh. cyklade hem hit sedan där vi hittade dom nya ballerinorna på köksbordet, dom med bara choklad ni vet, haha, blev dock lite besvikna, inte alls lika goda som dom vanliga ju, bhuu. sedan blev det pratis & musik bara. mysdag!

klockan är 01.23 nu och jag är inte trött alls, hatar när man känner så, vill ju sova egentligen liksom, men så går det väl när man vänder på dygnen helt enkelt ;) haha. började förresten packa lite inför tunisien innan idag, haha patetisk är jag som börjar så tidigt det vet jag:D men är en vecka kvar idag i alla fall & jag lääängtar verkligen efter att bara få komma ifrån allt här hemma ett tag! ser dock inte fram emot den dagen jag kommer hem för då börjar jobbet, blää. aja, ska gå och sminka av mig nu & hoppas på att jag kan sova snart, haha:) nattinattifnatt!


how long have i been in this storm?

började morgonen med att försova mig igår? hade helt och hållet glömt bort att jag skulle jobba men som tur var ringde erica mig i sista sekund så då blev det full rulle, hade tio minuter på mig att hinna äta & sminka mig, man måste ju vara lite fresh när man jobbar bland folk;) dock hann jag icke duscha så såg ut som ett litet skabb i alla fall haha, men vafanken(A) tiden går ju inte för fort när vi väl är "igång" med jobbet kan jag ju säga, suuger att bara få höra "netack, netack,netack...." hela jävla tiden så man tappar liksom humöret efter några minuter, haha menmen, sista gången igår & nu väntar jag bara tills den 25e då pengarna rullar in(H) hoho

blev en riktig deppdag resten av dagen sedan! haha, usch..... ibland orkar jag inte med mig själv äns. vet inte vart felet sitter alltså men någonstans i mitt huvud måste de ju vara. sen blir allt lite extra jobbigt när man bara blir sviken gång på gång hela tiden. om jag ska erkänna är det nog det som känns mest och är jobbigast! men man kan tyvärr inte ändra på någon annan än sig själv :) ........

idag vaknade jag ovanligt sent för att vara mig, åt frukost sedan kollade jag på epicmovie & somnade igen? vaknade någongång runt halvtvå sedan och då blev det en långpromenad in da wood;) så skönt att bara rensa tankarna ibland..  fick ett sms av viktor sedan så då blev det hem & duscha sedan kom han och hämtade mig så åkte vi hem till honom och kollade film, pratade & drack kaffe:D haha. snällaste är han!

nehe, nu blir det film med johannis, sen sussa och imon ska jag äntligen få träffa min ballan!
pusselipuss & nattinatti♥



if you give me a chance
believe that I can change
I'll keep us together
whatever it takes



when I get older i will be stronger

sitter här & dunkar space cowboy feat. chelsea - falling down i min ensamhet (haha),  älskar den låten(Y)

idag har jag fått mycket vettigt gjort faktiskt, varit ute&gått& pratat med min saris, varit ute&sprungit,  & lagat mat! bara braiga grejer ju(Y) sedan tog jag en glass i hamnen med syster & johanna nu på kvällen med, vet inte om glassen var så bra för min del med tanke på allt godis & tjockismat jag har tryckt i mig i dagarna men vafan;)

imorgon blir det stan med erica en stund innan vi ska jobba.. kul(Y) det ser jag verkligen inte fram emot men pengarna sitter mer än fint måste jag säga, haha. sedan blir det hem hit för lite tjejmys/fest förhoppningsvis? vet inte alls hur det blir med den saken ännu men det blir nog bra i vilket fall som;) hihi.




en gammal liten film jag hittade på mig & saris, hahaha. tuffa tjejer alltså;)


nu ska jag sussa!
ha det så braa,
pusspusspuss♥


tjabbatjenaaa

halluudär :D

var ett bra tag sedan jag skrev här nu igen.. det blir lätt så alltså! dagarna bara springer förbi känner jag.. vet inte om det är bra eller dåligt men det känns inte som om man gör så mycket vettigt om dagarna just nu i alla fall när det är sådant tråkigt och äckligt väder, fyyy.. men bara 10 dagar kvar till tunisien nu så det är faktiskt ganska lugnt för min del måste jag säga, hahh.

i söndags åkte jag till staden en snabbis, var på jakt efter lite tröjor vilket jag faktiskt hittade;)



oversizelinne, ginaT
tshirt, ginaT
klänning med nitar, hm

fint att min lilla mongofot kom med där på ett hörn också ja, haha! på kvällen åkte erren & jag och köpte lite gotte, eller jag gjorde men hon följde med;) sedan cyklade vi hem till henne en stundis och var lika galna som vanligt, hihi.

i måndags blev det en liten tripp till malmö med erica, carro, angelica & celie. myse! var inget planerat så blev bara en liten spontan tripp sådär, skönt att bara komma ifrån lilla kalmar ibland tycker jag allt..  blev lite kollande på stan och så, det enda jag och erica egentligen var ute efter var kavajer & jag hittade faktiskt en på zara sedan fick jag inte alltför mycket mer köpt eftersom att utbudet av butiker inte var allt för stort ;) eller många butiker finns det väll egentligen men inga speciella mer än dom som finns här i käälma nästan. alltså ingen bra shoppingstad helt enkelt, haha. inte enligt mig i alla fall! vi gick förövrigt förbi zlatan också när vi skulle till donken, sjukt mycket snyggare är han i verkligheten måste jag säga;) hihi.  blev hemfärd någon gång efter fem sedan då alla var lagom trötta & nöjda. mysdag!

igår vaknade jag sjukt sent, det berodde nog mest på att jag var helt slut sedan dagen innan kan jag tro, haha. blev i alla fall staden med mamsen en stund på dagen, åt glass & kollade lite. fick en söt liten bh av mammi med :) sedan åkte vi hem och lagade en asgod sallad, mmums! sedan på kvällen blev det bara lite nixe och sådära. mysepyse.


bh, hm

idag har jag haft storstädning hela dagen lång (haha). städade hela mitt rum, köket + badrummen sedan har jag tvättat massa och rensat ur mina garderober. mycket duttigt av mig sjävla måste jag säga:D haha, hade inget bättre för mig såå. mamma blev i alla fall glad när hon kom hem(Y) sedan åkte johanna jag och emmsi och köpte oss lite godis, har blivit mycket av sådant under sommaren kan jag ju säga, lite för mycket kanske men ibland måste man får unna sig;)

nu ska jag slå en pling till min kära syster & se så att hon lever, sedan blir det bums i sängen! PUSS& nattinatti ♥



if i could turn back time

igår blev det möllan med ballan en stundis på dagen. var duktiga och ställde klockan på halvnio så att vi skulle hinna med cykelbussen vid 10 :D hann dock inte vara där så länge innan himlen öppnade sig.. haha. så då tog vi bussen hem igen & slapp cykla hem från svinö eftersom att syster var en sådan snälling och kom och hämtade oss där;)
sedan blev det hem och städa lite, sen kom lite tjejor hit och det blev lite party. när alla var fulla, glada&nöjda tog vi oss vidare in mot stan och det hela slutade med att vi hamnade inne på vallen, till och med lilla jag lyckades ta mig in;) haha. en mycket braig kväll trots allt faktsikt!


syster

idag vaknade jag seeent. så skönt att bara kunna sova ut lite ibland alltså! åt frulle tillsammans med syster sedan åkte hon och jobbade så den största delen av dagen har tillbringats framför teven & datan för min del tror jag allt. sjukt seg har jag varit i alla fall..  men runt sextiden skjutsade famor bort mig och syster till ekke och sanna, kollade filmis & lagade lite mat där. mysepyse! dock var alla helt döda så stämningen var nog inte riktigt på topp, haha somnade lite då&då. men det är okej!

men nu ska jag försöka sussa var det tänkt, så nattinatti ♥



as we go on we remember all the good times we had together

onsdag

heeej :)

nu sitter jag här i min lilla ensamhet och hör min syster & massa annat folk som festar för fulla muggar i uterummet utanför mitt rum. skulle egentligen hänkat på dom idag men sen kom jag på att jag verkligen inte var pepp för fem öre så det fick bli en hemmakväll med dodis och tevetittande med mammut i stället, haha.

skulle åkt till stranden imorse men det  var verkligen alldeles för stekigt för min del för att äns ta mig ut i solen så fick bli en tripp in till staden med syster och mami lite senare i stället. fick en del köpt faktiskt!

jeansleggings, hm


"höstkavaj", hm

 
nagellack, lindex


trosor + bikinitrosor, hm


pumps, deichmann


sjukt dåliga bilder men vetifan vad som hände med min camera där ett tag, haha.
nu ska jag kila tillbaka in i teverummet och fortsätta mitt tevekollande, ha en bra kväll alla! ♥ puss / S

RSS 2.0