nyår

känner att jag är riktigt pepp inför imorgon (idag?) nu alltså:D så himla kul ska det bli med mina små brudisar! ska upp tidigt imon också och handla de sista med min älsklingsballan, sen ska vi städao och fixa. sedan kommer snutteparre och lite senare kommer resten av tjejerna ju:D sen blir det RaJrajsi

så nu blir det sängen,
så nattiiiiii & GOTT NYTT ÅR!!!!
pusssssssssss


may it be

idag kom sarran till mig rätt så tidigt. skulle egentligen åkt med både henne & mallsan till giraffen men blev aldrig att mallan hängde på så sara & jag åkte intill stan ist, solade & köpte strumpbyxor till nyår. sen fick vi skjuts av hennes pappi och hoppade av här hemma:) sen åkte vi till netonnet med mami papi & emmsi, haha, köpte ett minne till min digi och emma köpte GH sen åkte vi och tränade på frillan. gick ju inte allt för brao med tanke på hur biffiga vi var en gång i tiden då vi gick där innan. har nog antagligen haft ett litet för långt avbrott, haha, men nu ska vi allt komma igång igen;)

sen åkte vi hem. åååt & sen tog vi en liten nixe med ballsing. planerade allt  de sista inför nyår så nu känns det faktiskt riktigt brao allting för en gångs skull! riktigt välplanerat & allt, haha, lite ovanligt faktiskt. men det kommer nog bli en toppenkväll, eller det ska det bli. middag med tjejerna hemma hos mallan sen vidare till berga på rajraj:D ser jag fram emooot, myckeeet! är inte länge kvar nu, bara två dagar ju. så imorgon blir det cittan för att köpa lite mat ode. ska hinna med att sola & kolla lite på stan också hade jag tänkt sen lär det nog inte hända så mycket mer innan the big day;)

nehe nu ligger parran här i sängen helt slutkörd efter allt gh-spelande;) haha,
så om jag skulle gå och göra henne lite sälle karremarre!

PUSSSSSSSSSS PÅ ER<3


sorry seems to be the hardest word....

stan

blev en liten sväng intill stan med min ballan idag. gick nog igenom varenda jäkla affär i hela stan kändes det som. hittade faktsikt ingenting. tråkigt! nu när det är rea och allt, fast är ju kanske just då de brukar vara lite svårt att hitta ngt. menmen. när vi hade varit på stan i ungefär 4 timmar kom vi i alla fall på att vi kunde ta bussen över till köpstan och kolla om det fanns något där så det gjorde vi:D fanns inte mer där, fick bara köpt en bh som finns i kalmar med, ganska onödigt köp kanske med tanke på att underkläder är det enda jag handlar nu förtiden känns det som, haha aja.

bh, h&m 149:-


nu ska jag gå och hjälpa mammsi med maten! senare träffa ballan lite kanske och imon blir det staden igen med min saknade lilla älsklingsparre<3

PUSSS
& ha det så braaa

juldagen

dagen igår var jättebrao. åkte hem till mina kusiner runt 3 någon gång. kollade kalleanka, drack ngra shotar, åt mat & spelade vem vill bli miljonär, GH & buzz typ hela kvällen och åt massa gotte;) haha. kul faktiskt! öppnade paket med såklart. blev jättenöjd med allting. fick det jag ville ha i alla fall;) bla parfym, smink, platttång, bodylotion, klocka, smycken, pressentkort, duntäcke+kudde+påslakan och pengar. bara välbehövliga saker. mycke trevlig kväll iaf, vissa var lite mer på kanelen än andra, HAha. åkte hem från dom ngn gång runt ett och sov hemma hos mormor och morfar sedan. vaknade seeent idag. lite för sent för att vara mig faktiskt, blir så sjukt seg=p haha.

resten av dagen har jag bara varit hemma. ätit middag oså med famor också och sedan kom malin förbi en stund. kollade film & åt  så jäkla mycket godis så vi fick ont i våra små magar, haha(y) sen låg vi mest i min säng och pratade och planerade allt inför nyår odee. kommer bli så sjukt kul om allt nu går som det ska:D

nehee, nu väntar nog sängen
ska upp tidigt imonnn;)
pusss!

JULAFTON


julafton idag ju, ifall det nu var någon som hade missat det=P hah, inte så mycket julstämning tycker jag inte men är ju i alla fall lite kallare idag & granen och allt sådant är ju uppe. nellan är lite extra fin idag med;) haha.
famor sussade här inatt så åt fruukost tillsammans med henne och resten av familjen förutom mammi som jobbar innan. mysee!

nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig inför dagen. sen hämta mammi och åka vidare hem till mormor&morfar och kolla kalleanka, äta & sen kommer tomten ju. har ju trots allt fortfarande småkusiner som tror på honom;) haha. kommer hem imorgon tror jag.

så pusssss på er och  GOD JUL allihopa och ha det så braa idag<3
sara

julmys

blev en heldag på staden idag med min lilla brutta! tog en fika på baronen för första gången i våra liv, hur mysigt som hellst;) hah. satt nog där i minst en timma. sedan kollade vi runt lite & det slutade med en bodylotion för mallan & en foundation för mig. har förresten aldrig varit med om så jäkla mycket folk i stan innan, så stressade är alla också, helt sjukt! men är väll så det är såhär dagen innan jul. stresssssigt=P gick och solade en snabbis sen också och sedan blev det hemfärd någongång runt fyra tror jag. en underbarrr dag med min lilla ballsi i alla fall, tror faktiskt inte att du förstår hur glad jag är att ha jag har dig gumman. känns som om att du är den enda som verkligen förstår ibland..



nu ska jag gå ut till dom andra för nu har famor kommit också.
ska klä granen & hjälpa dom med julgodiset & sedan blir det 
att bara vara hemma och umgås med familjen ikväll. inte för
ofta man gör det längre så det ska bli mysssss!:)
sara


:((((((((

va på farfars begravning idag. den var så sjukt himla fin!!!! kunde inte blivit bättre än så. vill verkligen inte förstå att du inte finns längre, så som du alltid har funnits min lilla farfar. önskar verkligen att det fanns något jag kunde göra... du var verkligen världens allra bästa! fast det kommer du alltid att vara för mig, för jag glömmer dig aldrig<3



julavslutning + helgen


i torsdags hade vi julavslutning i skolan. juldans, gröt och ett sjungande avslutningstal av vår kära lilla rektor:D haha. stan efter skolan med min älsklingssara, fick inte så mycke mera köpt än en randig tröja från gina. efter stan blev det hem en snabbis, duscha odee sen bort till mallan & fixii. sarren kom förbi sedan också och sen mötte vi erren på bussen till funkabo där de va "förfest". skulle egentligen åkt vidare intill stan på fest eller bistro men slutade med att erica och jag stannade kvar.. som vanligt;) hah, medans sarran&ballan åkte vidare. ganska så lyckad kväll ändå! roligt hade jag i alla fall. blir ju inte alltid riktigt som man tänkt sig så att säga;) meeen.. haha.


..vaknade tidigt av min lilla man på morgonen dagen efter.  haha, men somnade om en stund till som tur var. mådde inte för bra framåt dagen sedan, lite dåligt med balansen var det allt också, men det är sådant man får ta ibland;) haha. på kvällen blev det bio med malin. twilight såg vi:D sjukt gullig film! fällde faktiskt en liten tår. synd bara att vi fick så dåliga platser, längst ner & längst ut & inte äns brevid varandra, haha.


annars har det varit en ganska lugn helg faktiskt. men det kan vara skönt med de ibland också;)
sara


17 dec

kom hem från skolan för någon timma sen. så sjukt trött är jag nu. det tar verkligen på krafterna att gå från 8 - 5, trots att vi inte hade en endaste riktigt lektion mer än mediaproduktionen. där jag förövrigt gjorde klart detta snykka julkort;) haha, snygga tomtisar där jao.


nu ska jag gå och hjälpa mammi med maten. sen ska jag slå en plingeling till min doseplutt;)
sara

update

jaao lite uppdatering så här på kvällen då ja;) haha.
hittade inte så mycket på stan idag, bara lite julklappar till mammi så nu har jag bara ett paket kvar att köpa tror jag? känns ju skönt! kom hem för någon timma sen. ska snart ut och gå med min lilla balle och sedan blir det dushen och sen ska jag faktiskt försöka nanna kudden tidigt för en gångs skull..

ser förövrigt framemot torsdag nu! fessst och kanske tillochmed bistro;)
pussss

16 dec

kom hem från skolan för ett tag sen. hade svenskaprovet sista lektionen och hur det gick vet jag faktiskt inte, kändes varken bra eller dåligt? kändes bara så otroligt bra efteråt att veta att det var det sista provet för terminen, såå nu blir det inget pluggande på fyra veckor;) underbart!

nu ska jag gå och äta lite sen blir det stan och köpa dom sista klappisarna med mitt dulli
sara


15 dec

är så TRÖTT på skolan just nu. vill verkligen bara ha torsdag nu och lov! ska bli så sjukt jäkla skönt:D har svenskaprov imorgon och jag är lika lat som vanligt och börjar med pluggandet en dag innan.. haha. aja det får gå som det går. kände att jag behövde ta en liten pausi nu i alla fall så nu ska jag gå härifrån och kolla ett avsnitt av gossipgirl och sedan gå och köpa lite gotte tror jag allt;)

sara


lala

jenson - i miss you


färgade linser

alla som har bloggat i minst två månader kan nu få testa färgade linser helt gratis!
de finns i många olika färger & utan styrka är det.
så gå in på http://www.fargadelinser.com/ om du vill beställa ett par:)


tiden läker inga sår




ibland önskar man att man bara kunde få vara liten igen och bara slippa alla problem:(

helgen

inte hänt för mycket denna helgen heller. mest lugnt, idolfinal oså med ballan. stan har det blivit endel denna veckan också, fått lite julklappar köpta och lite till mig själv;) bland annat en klänning jag tror jag ska ha på nyår(?) & en kjol. är inte så jättenöjd med nyårsklänningen, men när man är så här sen som jag alltid är, är det inte det lättaste att hitta någon fin i äns egna storlek direkt..  haha.

klänning, ginatricot 199:-



kjol
,  h&m 149:-


inte så bra bilder men mjaaao;)
ska hoppa in i duschen nu. sen ska jag åka med familjen till momor&mofar!
sara

kort skoldag

mjaa. kom hem för någon timma sedan tror jag:D började morgonen med matteprov som jag inte la mer än 5 minuter i morse till att plugga på(a) hah. uscha, ekvationer är det värsta & svåraste som finns inom matten enligt mig, så tycker nog dom flesta kanske men jaa. det gick faktiskt mycket bättre än förväntat, eller man kanske inte ska säga allt för mycket om de men de kändes helt okej i alla fall. skönt det! lång rast sedan, över en timma tror jag allt. sedan hade vi psykologi i 30 minuter och sedan fick vi sluta för dagen eftersom den sista lektionen var inställd. men vi gick och åt först, julbord var de ju idag:D muuuumma. haha

nu väntar jag bara på att tiden ska gå så att syster ska sluta skolan med.
sedan blir det in och köpa julklappar med henne. har faktiskt inte köpt en
enda än om jag ska vara ärlig, haha. inte braaaaaa!

nehe. om jag skulle gå och fika lite med mammi nu;)
puss!

The script - The man who can't be moved


sometimes you can't make it on your own

..


uscha. ingen bra förra vecka alls. varken i skolan hemma eller någonannanstans. har inte
gått bra med någonting helt enkelt. men livet har ju sina svackor och de här är nog en
uttav mina(N) helt klart... blä.

nyyy vecka nu i alla fall. känns ändå skönt att tiden går så fort, men på något sätt ändå inte(a)
menmenmen. skola både igår & idag i alla fall. inte så direkt ansträngande dagar kanske,
men desto mer ansträngande hemma. mycket plugg just nu, men blir väll ofta så precis innan
loven. hade engelskaprov sista lektionen idag, både läs&hörförståelse + grammatik. kändes
helt okej ändå faktiskt, trots att de aldrig blev något plugg igår. efter skolan idag blev det stan
en runda med parrenmin. solade, donken och kollade lite. skulle kollat julklappar med men
hann inte riktigt så långt... känner mig så jäkla seg, har inte hunnit köpt en endaste julklapp
än och det är fasiken bara två veckor kvar nu:p
 men ser faktiskt inte fram emot julen alls nu. önskar mest bara att den kunde försvinna. när jag var
 mindre, eller tillochmed förra året såg jag alltid fram emot den, men inte detta året. julen är ju något man
firar tillsammans med sina närmaste, släkten, familjen ode, äter, kollar kalleanka & bara umgås.
och nu kommer den aldrig att bli  som innan igen...
inte på något sätt. har alltid firat julen tillsammans med famor & fafar tillsammans med
mina kusiner på julaftons förmiddag, varannat år även på kvällen men detta året skulle
de bara ha varit på dagen men nu blir det inte alls samma sak. inte utan världens bästa fafar:(
kommer inte kännas bra någonstans. bara så himla tomt.
att begravningen är den 22 får det inte att kännas bättre heller:( känner på mig att detta kommer att bli
den värsta julen jag har varit med om.

men man får nog försöka se lite framåt ändå.
så hemskt att allt går så jäkla fort bara och
att bara inte alla kunde få finnas föralltid:(
så hemskt när man inser att det verkligen
inte är så...

jao.....
nu blir det filmis,
sen sova.
puss

:'(

värstaste dagen i hela mitt liv...


sov så gott nu,
 världens allra bästaste lilla farfar ♥









RSS 2.0