090930

helloo:)

sitter här och smäller i mig en chokladkaka just nu, haha. gotteee! dagen har bestått av skola som vanligt, friskis & idol. efter skolan skyndade mallan och jag oss bort till zorbas, var så sjukt hungriga så vi gick in och fyllde en sådandär låda med fullt av massa gottis. helt klart bästa maten i stan, mmmm! fick syn på bussen nästan precis när vi kom utanför så då sprang vi som två jäkla dårar för att hinna med den för att komma hem så fort som möjligt med vår kära mat, hahaha! och hann med den det gjorde vi minsann(H) woooh.

gick på medel/puls med erren sedan på frillan, haha kände verkligen att jag inte har varit igång på ett tag. riktigt kämpigt var det, kändes som fan men det är så det ska vara:D haha, gutttt är det. kommer somna gottttt i natt i alla fall, miiiiinst sagt;) hihi

imorgon börjar vi vid nio, har orientering med alla tvåor på svinö.. tråkigt som attan. menmenmen, inget att göra något åååt.

ska kolla one tree hill nu, sen sussa kudden. godnattisen!

090929


blev en kort skoldag idag, slutade redan vid elva. uppskattades verkligen! hihi;) tog bussen hem till min erren en stund efter det. åt mat, kollade andra avenyn och pratade en massa. tog en nixe med annisen sedan också, gooodiewoodie! så mycket annat har jag inte hunnit med idag faktiskt..

ska sussa kudden nu, godnatttt♥

090928


fiiiiiin låt!

kom nyss hem ifrån skolan. seg dagis som fasen.. missade skolfotot idag också, ögats fel, haha. när jag satt på bussen hem nyss med sara såg vi att det körde brandbilar mot friskis, sen när vi körde förbi såg vi att alla gick ut därifrån och stod och kollade upp mot något fönster, vet i fasen om det brann alltså? får inte hoppas på det;) ska nämligen dit med mamsen ikväll och köpa kort och träna lite smått, haha:D

nu ska jag städa. puss



once you've had a taste of perfection

mariah carey - i want to know what love is
mariah carey - hero
mariah carey - can't live if living is without you
katy perry - thinking of you
air supply - all out of love
all saints - never ever
miley cyrus - the climb
melissa horn - långa nätter
anna nalick - breathe
michelle williams - the greatest
the corrs - what can i do
yiruma - river flows in you
trey songz - takes time to love
avant feat. nicole scherzinger - lie about us
akon feat. shontelle - stuck with each other
boyzone - no matter

sitter här och lyssnar på en massa finiga deppislåtar just nu, kan inte sova.
oooh. haha, vad håller jag på meeeeeed? :( paaaaallalalaaaaaa




get me out of here

So what if it hurts me?
So what if i break down?
So what if this world just throws me off the edge
My feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear myself
Don't care about all the pain in front of me
Cause i'm just trying to be happy
Just wanna be happy

Holding on tightly
Just can't let it go
Just trying to play my role
Slowly disappear, ooh
All these days i feel like they're the same
Just different faces, different names
Get me outta here
I can't stand by your side,
Watch this life pass me by...

bröllop

planisarna blev lite ändrade i fredags kväll, mötte annis&matilda på bussen in till staden, hoppade av hos anna & gick sen en liten runda förbi palace. var dock inte det roligaste där så fick skjuts hem ganska fort igen;) hah.

vaknade hyfsat sent igår, fixade mej sedan kom mormor & morfar förbi så åkte vi till slottskyrkan där min morbror gifte sig. bröllopet var så fint så:D kom en liten tår ur mitt cpöga till och med.. hihi. bröllopsfesten var på stadshotellet sedan där resten av hela kvällen fram tills tvåtiden spenderades. god mat, dricka, dans, bra musik & trevligt folk resulterade i en lite seg men ändå ganska braig kväll måste jag säga!

















idag har jag bara legat framför teven med morgonrocken på tillsammans med mollan nästan hela dagen, sjukt vad trött & seg jag har vaaaaarit. är mitt dumma pencelin som spökar tror jag.. men trots det fick det bli en liten långpromenad med annisen:D hihi, braaaaaaigt!

ska sova strax tror jag, nattinaaaatt! / S♥

some neeews







(sjukt dåliga bilder, hah
)

friday

godkvällis


skoldagen sög balle hela dagen lång, helt ärligt:( jobbade med fnrollspelet på alla lektioner förutom matten, tråååkigt som fasen alltså..

efter skolan tog emma och jag en sväng på stan med mamms. fick lite nödvändiga småsaker inhandlade bara. sedan köpte vid donkismat på vägen hem som slank ner ganska fort i våra små magar, haha. namnaaam!

ska gå och göra mamma & pappa sälle vid teven nu en stund innan det blir sussinanna för min del. ingen rolig fredagskväll direkt men skulle egentligen hängt med johanna på lite fest men bäst att jag håller mig nykter tills pencelinet har börjat verka kom jag på plus att jag inte är på topp på något sätt just nu så blev inget med det;)

imorgon är det morbros bröllop som står på schemat i alla fall, ska bli ganska ruuligt faktiskt!
ha det så bra & godnatt ♥ /saris

torsdag

imorse var erica och jag duktiga & cyklade till skolan istället för att ta bussen. man känner sig lika fresh efter varje cykeltur alltså, när man väl stannar känner man verkligen att man bara blir varmare & varmare.. haha, alltid värst när man cyklar med erica också, hon som håller tempot och det går bannemej undan måste jag säga:D HAHa, min lilla racerman!

hade bara massa tråkiga lektioner idag så tiden gick allt annat än fort. dessutom gick sista lektionen åt pipan för både mig och erren, gick igenom bländare & slutartid och blablabla. fattade verkligen ingenting? hahaha och trötta som fasen var vi med och det gjorde ju inte det hela bättre direkt, haha. blä! slutade med att vi tog vårt pick och pack och drog;)

väl hemma sen tog jag mig en liten tuppislur. välbehövligt & minst sagt underbart! haha, usch. helt borta i skallen har jag varit hela dan. hatar när man är sådan, tror det är lite sömn som fattas om jag ska vara helt ärlig.. hihi

imorgon är det  redan fredag, så så så himla skönt!
nu ska jag sussa , godnatten:) pussss

back on track;)

tog mig tillbaka till skolan idag igen för första gången på en vecka, trots att mitt öga fortfarande är helt knaas. men känner att jag har missat alldeles för mycket nu så jag pallrade mig dit i alla fall, ganska skönt ändå med tanke på hur tråkigt det är att bara gå hemma hela dagarna, tsss.

efter skolan kom erica hit en stund, pratade en massa bara:) sen var hon så duktig och åkte och tränade nu nyss, måste verkligen komma igång med de där jag med känner jag så på fredag ska ett nytt friskiskort inhandlas minsann, wooh!

var förövrigt och kollade mitt cpöga idag igen med mammi. fick pencelin nu ist som jag ska testa ta i tio dagar och se om det blir bättre, så det hoppas jag på.

ska snart kila ut en rundis tror jag allt, men först maaaat & idol! pussssss /S♥


090921

a real friend is one who walks in when the rest of the world walks out


blev inget med pluggandet idag, ganska så typiskt måste jag säga.. sådant blir alltid uppskjutet från min sida;) haha. men hade faktsikt ingen ork till det alls idag. är alldeles för mycket som snurrar i min lilla skalle just nu tror jag.. usch!

hängde i alla fall med mamma in till stan en sväng med min lillasyster. hittade ett par skitsnygga skor till mamu på deichmann, dock blev det inga för mig.. fick bara med mig ett par svarta tjocka tights hem,  men lika glad för det blev jag.... ;) nanana. haha, tights är ju i alla fall ett mycket välbehövligt plagg till hösten måste jag säga(Y)


blir ingen skola för min del imorgon heller, ska till doktorn igen. har fått två nya vaglar i samma öga, låter nog inte för najs men fyfan. det gör ont som bara den och jag ser ju förfan ingenting. hahaha:( åh.. får hoppas det finns någonting annat jag kan få för det i alla fall.

ska ta bussen bort till annis nu, prataprataprata<3 haha och nixaaaaaa!
/saris


090920

heeello igen

hela dagen har i stort sett spenderats med annisen. himla bra faktiskt! gick en långpromenadis nu ikväll också, har blivit lite som en vana för oss kan jag tro, haha ooont i benen & rumpan får man miiiinst sagt. ajajaj

nu sitter jag här och äter vindruvor & lyssnar på justin nozuka, så fiiiin röst som han är det nog fasen inte många som har. golden train & after tonight är hans bästa låtar för dom som ville veta, hihi smäälter alltså;) haha.

jag som ville sova tidigt ikväll.. lär inte bli så alls, är pigg som bara den just nu haha. skönt med studiedag och de imorgon i alla fall. ska vara duktig och försöka ta igen det jag har missat i matten förra veckan, sedan ska jag hänga med mamsen till stan och ölandet för att köpa skor både till henne & mig tror jag det var tänkt, hihi=)

ska kolla trueblood nu & hoppas att jag somnar till det!
sov så gotttt. pussssssss

mongosara

hade inget bättre för mig imorse än att koppla in min gamla webcamera.. så det gjorde jag! här ser man verkligen hur fint mitt öga är för tillfället:D hahahaha, så ful!




nu ska jag ta baaajken bort till annisen igen, hörs nog lite senare;) pusssssss!

lördag

heeje

idag vaknade jag seeent för att vara mig. efter tolv.. sov så jäkla dåligt inatt för att mitt öga gjorde så oont, uscha!haha, ser fortfarande ut som en liten bulldog men nu är det äntligen lite bättre i alla fall.

hängde med mamma & pappa till torsås en stund efter maoten för att hälsa på momor&mofar en stundis. mycket trevligt allt:D haha. äntligen är lilla morfar hemma igen.

resten av dagen har tillbringats med min lilla annsofie. långpromenadis, datan, knas & långpromenadis igen! hihih, för brabrabra helt enkelt.

imorgon står fredrikskans & fota på schemat.. får se hur mitt öga mår lite känner jag, haha. men det blir nog bra.
nuuu väntar sängen i alla fall,
nattinaaatt /S♥

tipstipstips!




måste bara tipsa om dom här produkterna ur L'anza's Healingserie
(L'anza Healing volume thickening shampoo, L'anza Healing volume thickening conditioner, L'anza Healing Moisture Hair Masque & L'anza Heailing Strenght Neem Plant Silk Serum) Sjukt bra!


nu är det idol som gäller! pussss /saris♥


boooring

snodde en liten lista för att fördriva tiden lite;)hihi. sugig dag som fasen alltså..

- Jag heter sara elise forsberg
- Jag har en liten voffsing som heter nellie
- Jag har svårt för att börja prata med folk jag inte känner
- Jag tänker fööör mycket
- Jag är 1,74 cm lång
- Jag hatar att prata inför mycket folk
- Jag är en äkta liten godisgris (haha)
- Jag älskar min familj & mina vänner över alltalltallt
- Jag tycker inte om ormar
- Jag älskar att shoppa
- Jag har varit med om en rättegång (värsta dagen i mitt liv efter den dagen då farfar dog)
- Jag har aldrig varit så rädd som en gång då sara&jag blev jagade av 3 poliser kl. 4 mitt i natten i en skog, jag har aldrig sprungit så fort i hela mitt liv och jag trodde det var några killar som tänkte våldta oss. hahaha, usch
- Jag hatar skitsnack
- Jag föredrar sms före fonisen, haha tönt som jag är;)
- Jag kan aldrig hålla mig för skratt när erica är i närheten (då man inte borde skratta alltså, haha)
- Jag har två systrar
- Jag passar alltid tider
- Jag pratar alltid asfort
- Jag är höjdrädd som satan
- Jag går alltid med mobilen när jag känner mig osäker
- Jag hatar spanska
- Jag föredrar datan framför teven;)
- Jag planerar alldeles för mycket
- Jag har alltid haft ganska dåligt självförtroende
- Jag gillar inte oseriösa killar
- Jag har svårt för att lita på folk (speciellt killar alltså....)
- Jag kan verkligen inte hålla i pengar, en riktig liten slösare är jag allt
- Jag längtar tills jag får barn, åtminstone tills jag blir moster;) hihi
- Jag hatar egoistiska människor & sådana som inte vågar stå för vad dom själva har gjort

tack&hej för mejjj

090918

blev ingen skola idag heller för tredje dagen i rad.. haha inte bra alls! har i alla fall varit hos doktorn idag eftersom att det blir bara blir värre med ögat och han sa att jag hade en vagel + inflammation, härligthärligt! så nu fick jag en salva istället och om en vecka skulle det vara borta typ, så det hoppas jag på nu. haha blä:(

känns förövrigt inte som fredag idag, kan nog bero på att jag har varit hemma sen i onsdags;) hihi. blir en lugn kväll i alla fall, inte så kul att visa sig i det här tillståndet faktiskt:D studiedag på måndag med, känns sjukt bra med långhelg alltså, sköntsköntskönt!

ska snart dra mig utåt på en långpromenad i det finiga vädret tror jag allt, finns ju inte så mycket annat roligt att göra när alla andra är i skolan.

ha det så bra! pussssen

i'm just trying to be happy





braiga låtar tycker jag allt!

var ute och gick en långpromenadis med annisen innan, brabrabra! gick runt halva stan tror jag helt ärligt,  tog i alla fall nästan två timmar,  härrrligt! väl hemma sen igen slängde jag mig bara i soffan för att kolla idol med resten av familjen, mysipyse=) just nu sitter jag bara här i min lilla morgonrock och är mer eller mindre död. funderar starkt på att sova snart faktiskt. får se om det blir någon skola imorgon, måste nog försöka ta mig till matten i alla fall känner jag men får se hur mitt öga mår imorgon helt enkelt, haha..

nattinatten! puss/saris♥

090917

godmorgon:)

vaknade nyss. tänkte faktiskt gå till skolan i morse men när jag kände hur ont mitt öga gjorde & såg mig själv i spegeln så ändrades den tanken ganska snabbt faktiskt. ser ut som en bulldog, värre än igår till och med. USCH! inte kul alls.. ärligt talat så går jag hellre i skolan än att sitter här framför datan & teven helt ensam och jäser sönder, blir så jäkla rastlös! haha

ska gå och äta lite smörgåstårta nu i alla fall som famor var och lämnade här igår, hihi. sen ska jag ta med mig nellsan ut på en liten promenad tror jag allt.



det var nog allt för nu, hörs lite senare!
/sara♥


:(((

You and me 
We used to be together
Everyday together always
I really feel
That I'm losing my best friend
I can't believe
This could be the end
It looks as though you're letting go
And if it's real
Well I don't want to know


ögoninflammation

det är precis vad jag har nu(Y)
inatt vaknade jag nog minst 7 ggr av att jag hade så ont i mitt öga så att jag inte äns kunde öppna det. svullet & helt igenklistrat typ, usch låter inte för najs men det var det inte heller kan jag säga. fyyy! fick gå upp lägga en kall bomullstuss på det och tillslut kunde jag somna om igen, haha. när jag skulle upp till skolan sedan såg det inte precis bättre ut så bestämde mig för att vara hemma.

har fått ögondroppar nu som jag måste ta var tredje timma & inget smink får jag använda, assnygg lär jag vara imon alltså;) haha yeyyy.


har inte fått mycket vettigt gjort idag annars, ätit, bakat, städat, kollat oth & sist men inte minst hjälpt min lilla mamma att hitta nya skor till min morbrors bröllop. gick inte för bra så att säga men kanske inte så konstigt med tanke på kalmars dååååliga utbud av skor;)

ska hoppa in i duschen nu, senare ikvällisen blir det långpromenad med annis i guess, hihi. pussis!


090915

tjabbaa

vaknade ganska sent i morse fakiskt, sköönt! att sova 20 min längre gör stor skillnad måste jag säga. dock vaknade jag med ett stort högeröga, haha:( inte kul! skitsvullet.. dum som jag var sminkade jag det ändå så nu är det ännu värre, tror faktiskt det får bli en sväng förbi skolsyster imon om det inte har lagt sig. ont som fän gör det med, baaah. haha

skoldagen gick annars sjukt snabbt idag, slutade redan vid halvett så kan iofs berott på det;) hade gympa första lektionen och då gick saris och jag till FFs kansli och pratade lite med någon, så på söndag blir det lite fotande med mina tjejor på fredrikskans, haha hur det nu ska gåå!  sedan hade vi bara fn-intruduktion & språk innan vi slutade. åkte hem ode innan jag tog bussen med min lilla vovvsing till annis. vi gick en långpromenad med både nellsan & wilmsan som gick jättebra ihop faktiskt, haha gulligullllllll alltså:) sedan kom mammi och hämtade mig & nellsis så åkte vi in till staden en stund.

väl hemma igen blev det andraavenyn & plommon, namsi på det! försöker vara lite nyttig nu mera, haha. går dock inte så bra för efter andran åkte jag & johanna och köpte godis igen(Y) haha..


nuu ska jag sussa, trötttt som fasen! men kort skoldag imorgon med som tur är:)
nattinaaatt / S♥






söndag

hellllooo

gårdagen spenderades med min lilla saris hemma hos mig, bara pratade & kollade igenom en massa gamla bilder. hihi, saknar min sarre ju. så det var ruligt att umgås med henne för ovanlighetens skull faktiskt♥ sedan somnade jag gottit när hon hade gått.


idag vaknade jag runt elvatiden och då var det msn som gällde för hela slanten, hahaha. annis & mina konversationer slår nog fasen alla, haha alla våra problemas alltså. inte att leka med:( sedan blev det stan med henne en snabbis och sen förbi simon för att hämta mina grejs och sen hem igen. har bara suttit här och ruttnat hela dagen lång. inte kuuuuuuul alls.

ska kolla ett trueblood-avsnitt nu innan jag somnar:) godnattis



against all odds



finig deppideppislåt.  haha, fråga mig inte varför jag sitter och lyssnar sönder den just nu. åhh:( borde nog sova tror jag allt. nattinaatt

like a toy

hellllloo

sitter här och äter en massa vindruvisar nu, mmm bästa efter godis alltså;) haha. var nyss och handlade med mami och hämtade lilla moffa på sjukhuset som har opererat sin höft vilket inte gick så bra så han fick operera den igen och nu var det någon jäkla inflammation också så han fick bara åka hem i några timmar sen måste han tillbaka igen. men han är på bättringsvägen nu i alla fall som tur är!

ska snart gå och hjälpa mami med maoten sedan blir det promenadis med annis och hämta lite grejer som vi glömde hemma hos daniel & simon i torsdags tror jag allt. lite senare ska jag leka med min saris också!


förövrigt så vet jag inte vad jag håller på med just nu. tänker nog lite för mycket som vanligt men jag pallar fasen inte ha en massa som snurrar i skallen hela tiden, blir galen när jag inte förstår mig på vissa saker och vissa saker är väl tydligen meningen att jag aldrig ska förstå mig på eftersom att jag verkligen inte gör det. hatar att jag alltid ska ge folk en massa chanser, inget blir ju bättre av det direkt. alltid ska ge mig in på saker som jag vet aldrig kan bli bra i alla fall. om man säger förlåt för något och att man ska ändra sig och sen inte gör det då är det nog ganska kört. man kan helt seriöst inte lita på någon & jag orkar inte vänta längre & bli ledsen mer så är nog lika bra att bara ge uppppppp i guess :(

blää. ska hjälpa mami med maten nu i alla fall, ha det så bra!

/saris      


what if I had a thing on the side, made you cry 
would the rules change up or would they still apply
If I played you like a toy?
Sometimes, I wish I did act like a boy





lite bilder från igår




















laaaast night

tjooho

igår var vi på öland med ettorna, fikade & körde någon tråktävling. åt lite mat sedan orkade verkligen inte jag sara anna malin natalie & therese vara kvar så vi kom på den smarta idéen att ta bussen hem istället. eftersom att ettorna också skulle med den bussen kom vi på att vi kunde gå till den busshållplatsen som var innan och sätta oss längst bak så att ingen av lärarna skulle se oss så det gjorde vi. var dock 2km mellan busshållplatserna typ så trodde vi skulle dö där ett tag men ickeeee:Dhaha. hoppade på bussen & sen kom massa ettor & lärarna på också så vi fick lägga oss ner där bak, hahaha fyfan.. men det gick perfa och vi kom tillbaka till stan utan att bli sedda, wooh.


anna och jag hoppade av hos henne & sen kom saris efter en stund också. fick skjuts av annis mamma till berga & sen hem till mig med. fixade oss och lite så innan malin & natalie kom med sen jävla drog vi igång(H) efter någon timma började resten av folkiset rulla in. kvällen blev askalas faktiskt! förutom att det hände en liten olycka med min lilla sara, hahahhaha finner fan inga ord... det gick bra sen som tur var i alla fall men ville ju inte att min lilla man skulle hem:( snyyyft! menmen. skulle egentligen åkt till vallen med alla andra sedan men så blidde det inte tillslut, åkte istället hem till danjelll med robin & annso där vi avlutade våran kväll ist. hihih, ganska så braao helt enkelt :D sussade hemma hos anna efter och idag mår man fint som fan alltså!


ska snart dra mej utåt på en långpromenad med annisen sen blir det nog tamejfasen sängen.
pusselipussis

wohooo

hallelåja

sitter här som en liten dränkt katt just nu...  om det var någon som inte visste så behöver hundar ut&gå även det dagar då det är så här underbart väder(Y) men det är okej för när plutten har varit ute i regnet måste hon alltid badas och efter hon har badat är hon alltid så himla dosig & det gillar jaaag, haha


imorse vaknade jag runt halvåtta tiden, satte på mej kläder fort som attan och sedan sprang jag ut till bussen. som tur var var bussen också sen så jag hann med den.  mötte lilla famor i stan sedan följde hon med mig till ortopedern(?), gick brabrabra. sedan åkte vi och handlade lite & åkte hem och bakade bullar. namnam;) blev ingen skola idag för dels orkade jag inte och sen hade vi så kort dag ändå så struntade i det.

imorgon ska vår klass+sp08f till öland med ettorna, fika & ha fn-rollspelsgenomgång. KUL(Y) blää fifan. slutar någon gång runt tre och då blir det hem till mig med annut&sarutt. göra oss iordning ode innan resten av folkiset kommer. WOHOoo:D feeeeeest! längtarrrr

ska sätta igång lite partymusik nu och peppa saotan inför morgondagen, haha. nattinaaaattt! och SKÅL föfan;)
pussssssssssss


090907

tjohoo

kom nyss hem från skolan nu nästan. dagen har gått hur snabbt som helst! trots att vi hade svenska c & muntligt nu sista lektionen, haha. erica & jag berättade om ett "barndomsminne" för hela klassen utan papper och hela köret, gick helt okidoki;) känns bra för att vara mig faktiskt,  klarade mig utan att bli tomat till & med.. framstegframsteg(y) haha, ett litet mongo som jag är!

nu ska jag i alla fall äta lite mat sen ska jag ut och gå en runda med annisss! wihi
puss

söndag

shululu

idag vaknade jag ganska tidigt faktiskt. har inte fått så mycket vettigt gjort dock men vad gör väl det, det är söndag;) ska snart sätta igång med storstädning här i mitt lilla rum i alla fall, ganska så välbehövligt! sedan ska jag försöka tvinga med mig mami till IKEA en snabbis hade jag tänkt, måste inhandla endel där känner jag, haha(Y)

annars blir det nog en åktur med johanna i hennes nya bil som hon snart ska hämta:Dwohoo. och ikvällisen blir det promenad med min mallsan!

ser fram emot torsdag nu förövrigt, som saotan alltså:D ska bli supersuperduper!!!!


nehe, nu ska jag ut med nellsing. pusshejejej

lördag

god kvällisen :D

fråga mig inte vad jag gör uppe nu men är hur pigg som helst verkligen så kan likaså skriva ett litet inlägg här tänkte jag;) haha.

vaknade hemma hos min mallsanballsan imorse. kollade film och åt oss tjocka & feta igår och gick och la oss redan vid elva, mycket ovanligt för oss båda på en fredagskväll bara sådär men skolan tar bannemej på krafterna ska jag säga er, haha. vaknade i alla fall runt halvtolvtiden och då gick vi upp och åt frulle oså sedan cyklade jag hem fort som attan för att jag skulle hinna med bussen intill staon för att möta annapanna.


väl inne i stan mötte jag annis så gick vi och kollade lite bara, pratade om mycket viktiga saker och sedan tog jag bussen hem. hängde med mamsen och papsen till famor sedan, fikade och gick ut och gick med lilla vovvsingen en runda bara. sen åkte jag bort till anna igen, vi dunkade musik för fulla muggar innan vi begav oss in mot corner(H) haha. sedan tog vi bussen hem till robin, simon & danne där det var lite fest för att möta nathalie och therese. blev inte så långvarigt där dock(A) men sedan gick vi i alla fall med tunga steg hem till annis igen, sprang gjorde vi med, hahaha. sedan cyklade jag hem och nu sitter jag här igeeeeeen. efter en mycket rulig kväll med annnnnso!


borde nog sova nu så ska försöka med det, nattinatti alla glada! puss



i wanna do bad things with youu

började kolla på några true blood- avsnitt igår. redigt bra verkar dom vara faktiskt! dom går på ettan på onsdagar men hittade en länk till en hemsida där man kan se alla på någongs blogg, så här har ni den; http://watchxonline.com/media/4738-true-blood-101-strange-love.php =)



förövrigt så gick skoldagen sjukt snabbt idag. känns mycket bra måste jag säga! är glad att jag äns överlevt faktiskt, hade min redovisning idag, gick bra i början men efter halva så hörde jag knappt själv vad jag sa, gick lite fort kan man nog säga;) haha, aja skönt att ha det avklarat i alla fall.


snart ska jag och mallan ta bussen för att köpa lite gottis till kvällen. ta bussen för att köpa godis liksom, ni hör ju hur det låter, rediga små godisgrisar alltså:D HAHA. men busskort är till för att utnyttjas;) så ikväll blir det bara filmkvällis med min bästaste lilla mallsing.  något man kan behöva efter en så här kämpig vecka tycker jag allt, haha.


ha en bra kväll! puss♥




cuz it's all in my head

When everything is going wrong and things are just a little strange 
It's been so long now you've forgotten how to smile
And overhead the skies are clear but it still seems to rain on you
And your only friends all have better things to do

When things are only getting worse
And you need someone to take the blame
When your lover's gone there's no one to share the pain

When you're down and lost
And you need a helping hand
When you’re down and lost along the way just try a little harder
Try your best to make it through the day
Just tell yourself
I'll be okay




gammal bild

goood stuff








tröttisss

hejjj

de senaste dagarna har rullat på ganska bra faktiskt;) tiden i skolan har gått hyfsat snabbt och det känns mycket bra. helt stört att jag redan är trött på skolan dock, orkar inte med allt som vi har framför oss just nu. bara en massa muntligt känns det som, muntliga redovisningar är verkligen det värsta jag vet om det var någon som ville veta, haha. inte min grej alls(A) men som man brukar säga, "övning ger färdighet" så får väll hoppas på att det är så när det gäller det med, ingen idé att skjuta upp & strunta i sådana här grejer i alla fall som jag alltid gjorde innan av någon anledning för i svenska c som vi har nu är det en massa muntligt bara, USCH! menmen, hahaha.


följde med mamma en snabbis över till ölandet idag efter skolan, köpte ett sött litet diadem allt:D sedan åkte vi och kollade bil till min syster, mycket gutt att hon ska skaffa en egen måste jag säga, min lilla taxidriver som hon är, haha(Y) resten av kvällen har jag bara tagit det luuugnt, ätit dooodis & kollat teven.


nu är jag helt slut så ska nog bannemej ta och sova snart.
ha det så bra & nattinatti / S



en trötttt saris, hah

RSS 2.0